rus Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Tη βελτιωσε την εφαρμογη της η Πειραιως, τωρα σου λεει ποσες αποδειξεις ακομα σου χρειαζονται για το εισοδημα σου, εχει και γραφημα. Επισης σου εμφανιζει τα φαρμακευτικα εξοδα(δεν τα προσθετει στις Γενικες Δαπανες). Τις προαλλες πηρα από το φαρμακειο ενα σπρει για εντομα και μου το εμφανιζει, αναρωτιέμαι ποια η χρησιμοτητα του, δε νομιζω ότι μπαινει στη φορολογικη δηλωση.
logistoulis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δεν ισχύουν τα φαρμακεία (δε δίνουν έκπτωση) για το '17 άρα ανούσιο Επίσης πως σου λέει πόσο θες ακόμα; Γνωρίζει η τράπεζα το εισόδημα σου; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δεν ισχύουν τα φαρμακεία (δε δίνουν έκπτωση) για το '17 άρα ανούσιο Επίσης πως σου λέει πόσο θες ακόμα; Γνωρίζει η τράπεζα το εισόδημα σου; Μηπως εχει παραμετρο να το βαλεις εσυ στο περιπου ?
*nenya* Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Εφτασα το ποσό που πρέπει όπως μου δειχνει και στο app της alpha bank. Και τώρα; Μεχρι πόσο μπορώ να το υπερβώ χωρις να γινει μλκία;
Anubis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Μηπως εχει παραμετρο να το βαλεις εσυ στο περιπου ? Ναι εχει πεδιο η Πειραιως που βαζεις το εισοδημα. Απορια μονο η Πειραιως δειχνει απλα ενα νουμερο γενικες δαπανες ή ολοι? Θα μπορουσαν να τα δειχνουν πιο αναλυτικα Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2017 από Anubis13
logistoulis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Λογικά όχι πάνω από το εισόδημα σου για να εισαι οκ και να μη χρειαστεί (ενδεχομένως) αναλώσεις Εγώ πάντως που έχω μαζέψει το διπλάσιο από το απαιτούμενο πλέον παίζω μετρητο εκτός από εκεί που δεν προσφέρεται, μη δίνουμε και τελείως αναφορά τι κάνουμε οι τράπεζες μάλιστα που έχουν και στατιστικά με το είδος των αγορών θα έχουν δεδομένα για πούλημα
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ναι εχει πεδιο η Πειραιως που βαζεις το εισοδημα. Απορια μονο οι Πειραιως δειχνει απλα ενα νουμερο γενικες δαπανες η ολοι? Θα μπορουσαν να τα δειχνουν πιο αναλυτικα Η EUROBANK αναλυει μια χαρα τις δαπανες από το είναι , Βλεπω τωρα Πληρωμη λογαριασνων με χρεωσαη λογαριασμου Χ ποσο 54,33% Σουπερμάρκετ Χ ποσο 23,05% Καυσιμα Χ ποσο 9,7% Καταστήματα οικιακών συσκευών Χ ποσο 4,04% ΔΕΚΟ Χ ποσο 2,62% Υπολοιπες δαπανες 6,27% Βγαζει και ανα μηνα αναλυτικα τι εχει γινει για κάθε συναλλαγή . Διαβασα ότι η εφαρμογή μεσω taxis δεν θα γινει . http://www.kathimerini.gr/904450/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/me-kompioyteraki-fetos-to-xtisimo-toy-aforologhtoy
patrickdrd Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Εφτασα το ποσό που πρέπει όπως μου δειχνει και στο app της alpha bank. Και τώρα; Μεχρι πόσο μπορώ να το υπερβώ χωρις να γινει μλκία; δεν γινεται καμια μλκια, δεν τρεχει μια, εδω εχουμε 28,5 χιλιαρικα αφορολογητο, αμα ηταν ετσι θα ειμασταν για φυλακη τωρα εξαλλου, οπως γραφει κ εδω: Διαβασα ότι η εφαρμογή μεσω taxis δεν θα γινει . http://www.kathimerini.gr/904450/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/me-kompioyteraki-fetos-to-xtisimo-toy-aforologhtoy Καυσιμα Χ ποσο 9,7% το πεδιο θα ειναι ανοκτο να βαλουμε οτι θελουμε αντε να το παω στα ακρα και να πω οτι αν περασεις το ετησιο εισοδημα σου μπορει και να σε ελεγξουν, προφανως... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 δεν γινεται καμια μλκια, δεν τρεχει μια, εδω εχουμε 28,5 χιλιαρικα αφορολογητο, αμα ηταν ετσι θα ειμασταν για φυλακη τωρα εξαλλου, οπως γραφει κ εδω: το πεδιο θα ειναι ανοκτο να βαλουμε οτι θελουμε αντε να το παω στα ακρα και να πω οτι αν περασεις το ετησιο εισοδημα σου μπορει και να σε ελεγξουν, προφανως... Φυσικα και μπορουν εκτος και εχεις να επικαλεστείς αναλωση κεφαλαιου περασμενων ετων οποτε την γλυτώνεις.
logistoulis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 το πεδιο θα ειναι ανοκτο να βαλουμε οτι θελουμε το πιο πιθανό
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 το πιο πιθανό Αν εννοεις το πεδιο για δαπανες στο Ε1 του χρονου δεν νομιζω να είναι ελευθερο...Θα δειξει ...
logistoulis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Αν εννοεις το πεδιο για δαπανες στο Ε1 του χρονου δεν νομιζω να είναι ελευθερο...Θα δειξει ... η ιστορία λέει ότι τόκους και δάνεια (ό,τι στέλνουν οι τράπεζες) τόσα χρόνια ακόμα είναι ανοικτά σε παρέμβαση, πιστεύω ότι και ο 049 πρώτη χρονιά με ενημέρωση από τράπεζες θα είναι επίσης ανοικτός επειδή σίγουρα θα παίζει πιθανότητα λάθους και τόκους/δάνεια αρχικά μπάχαλο τα είχαν κάνει, αλλά και πλέον που είναι σωστά τα πειράζεις αν θες 1
alfeios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Και αν εσυ εχεις ξοδεψει 20000€ και η Τράπεζα βαλει το ποσο αυτο, εσυ θα το πειραξεις και θα το κανεις 14000€ ; (υποθετουμε οτι εχεις εισοδημα 15000€) Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2017 από alfeios
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Κατι ειχα ακουσει ότι για μισθωτούς και συνταξιούχους δεν θα είναι απαραιτητη η προσκομιση αποδείξεων αλλα θα αρκει βεβαιωση ή κινηση λογαριασμου από ΤΡΑΠΕΖΑ...Όλα είναι ακομα στον αερα . Εγω προσωπικα σταματησα να μαζευω αποδειξεις και κοιταω τι λεει η εφαρμογή της τραπεζας. Θελω πολλες χιλιαδες ακομα ...Για αυτό ότι ψωνιζουν τα παδια μου που εχουν καλυψει ηδη το δικο τους το κανουν με δικη μου καρτα και μου διουν τα λεφτα .
logistoulis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Όλα είναι ακομα στον αερα . και εκεί θα μείνουν μέχρι τελευταία στιγμή Και εσυ εχει ξοδεψει 20000€ και η Τράπεζα βαλει το ποσο αυτο εσυ θα το πειραξεις και θα το κανεις 14000€ ; (υποθετουμε οτι εχεις εισοδημα 15000€) εγώ όχι αλλά όλο και κάποιος θα το κάνει, όπως το κάνουν στα δάνεια ας πούμε.. βέβαια και το αν θα έχει συνέπειες να ξοδέψεις υπερβολικά ποσά όπως συμβαίνει με τα δάνεια δεν το ξέρω ακόμα να σου πω την αλήθεια, αλλά σίγουρα δε θα το παράκανα με το πλαστικό χρήμα για να είμαι ήσυχος εγώ κάπου στο 20-30% του εισοδήματος με κόβω να κινούμαι πάντως.. γιατί πρέπει να ξοδέψω υποχρεωτικά μέσω κάρτας (πάνω από 500αρικο υποχρεωτικά κάρτα και στις λιανικές) αλλά δε ξέρεις πώς θα στη φορέσουν, πχ κάποια στιγμή είχε ακουστεί οι πιστωτικές να γίνουν τεκμήριο.. φαντάζεσαι οι αποδείξεις που κάνεις ηλεκτρονικά για να μην φας πρόστιμο στην ουσία να μετράνε και σαν τεκμήριο από πάνω; δε ξέρεις τι βλακεία μπορεί να σκεφτούν. και όλες αυτές οι βλακείες μπάζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα