Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δεν υποτίθεται ότι περνάμε τις αποδείξεις στην εφαρμογή που θα έχει το taxis ? Ποια θα περνάμε ? Όχι βέβαια, η όλη φάση έγινε για να τα παίρνει αυτόματα το taxis από τις τράπεζες και να μην χρειάζεται να "πιστεύει" τον κάθε φορολογούμενο που δηλώνει μόνος του ότι πράγματι έχει μαζέψει τόσες. Θα γλυτώνουν μέχρι κι εργατοώρες από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που υποτίθεται ότι έκαναν...
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δεν υποτίθεται ότι περνάμε τις αποδείξεις στην εφαρμογή που θα έχει το taxis ? Ποια θα περνάμε ? Σίγουρα γιατί είχαν πει για εφαρμογή στο taxis που θα τις περνάς εσύ Ειπαν οτι στο taxis θα βγει εφαρμογη (υποτιθεται απο τον Μαρτιο) να παρακολουθουμε το αφορολογητο .
Anorymous Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Ειπαν οτι στο taxis θα βγει εφαρμογη (υποτιθεται απο τον Μαρτιο) να παρακολουθουμε το αφορολογητο . Δηλαδή η εφαρμογή θα λέει αν χρειαζόμαστε άλλες αποδείξεις η πιάσαμε το όριο και όχι ότι θα της περνάμε εμείς ? Εμεις θα τις περναμε ? Οχι Θα περνουνται με βαση το ΑΦΜ μονες τους κάτι τέτοιο είχα ακούσει στον παπάδακι για αυτό ρώτησα Όχι βέβαια, η όλη φάση έγινε για να τα παίρνει αυτόματα το taxis από τις τράπεζες και να μην χρειάζεται να "πιστεύει" τον κάθε φορολογούμενο που δηλώνει μόνος του ότι πράγματι έχει μαζέψει τόσες. Θα γλυτώνουν μέχρι κι εργατοώρες από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που υποτίθεται ότι έκαναν... οποτε εγώ μόνο πληρώνω με κάρτα και όλα τα άλλα είναι θέμα εφορίας τράπεζας ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 οποτε εγώ μόνο πληρώνω με κάρτα και όλα τα άλλα είναι θέμα εφορίας τράπεζας ? Ε ναι, όπως γίνεται και με τους μισθούς/συντάξεις. Δεν δηλώνεις τι έχεις πάρει, τα βλέπει μόνο του το Taxis από τις τράπεζες. 2
Anorymous Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Ε ναι, όπως γίνεται και με τους μισθούς/συντάξεις. Δεν δηλώνεις τι έχεις πάρει, τα βλέπει μόνο του το Taxis από τις τράπεζες. Να ρωτήσω κάτι τελευταίο αν ξέρεις άκουσα όσοι μπουν στο κεα δεν χρειάζεται να μαζεύουν αποδείξεις με κάρτες ισχύει ?
alfeios Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Να ρωτήσω κάτι τελευταίο αν ξέρεις άκουσα όσοι μπουν στο κεα δεν χρειάζεται να μαζεύουν αποδείξεις με κάρτες ισχύει ? τι ειναι το κεα ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Να ρωτήσω κάτι τελευταίο αν ξέρεις άκουσα όσοι μπουν στο κεα δεν χρειάζεται να μαζεύουν αποδείξεις με κάρτες ισχύει ? Δεν γνωρίζω. Στην περίπτωση σου πάντως που θυμάμαι ότι έχεις σπίτι, θα χρειαστεί να μαζέψεις βάση του τεκμηρίου για το σπίτι.
Anorymous Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δεν γνωρίζω. Στην περίπτωση σου πάντως που θυμάμαι ότι έχεις σπίτι, θα χρειαστεί να μαζέψεις βάση του τεκμηρίου για το σπίτι. Ναι είναι κάπου 1500 ευρώ. Οι αποδειξεις μετράνε από 1/1/2017 σωστά ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Οι κάρτες μετράνε ναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Ειπαν οτι στο taxis θα βγει εφαρμογη (υποτιθεται απο τον Μαρτιο) να παρακολουθουμε το αφορολογητο . Δεν υποτίθεται ότι περνάμε τις αποδείξεις στην εφαρμογή που θα έχει το taxis ? Ποια θα περνάμε ? Σίγουρα γιατί είχαν πει για εφαρμογή στο taxis που θα τις περνάς εσύ Η Eurobank εβγαλε αυτο Υπολογιστής Αφορολόγητου - Eurobank. Και μπορεις να δεις σε ποιες κατηγοριες εχεις κανει αγορες
Anorymous Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Η Eurobank εβγαλε αυτο Υπολογιστής Αφορολόγητου - Eurobank. Και μπορεις να δεις σε ποιες κατηγοριες εχεις κανει αγορες Δυστυχώς έχω εθνική
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δυστυχώς έχω εθνική θα το βγαλουν ολες οι τραπεζες λογικα
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Εβγαλε σημερα και η Τραπεζα Πειραιως εφαρμογη για αφορολογητο . Για Εθνικη υπομονη....
overpower Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μια ερωτηση και εγω. Σαν φοιτητης που ειμαι τωρα, ειχα προλαβει να κανω δικο μου λογαριασμο στην eurobank (πριν τελειωσω 3η λυκειου επειδη ειχα ηδη κλεισει τα 18). Το δικο μου αφορολογητο που βλεπω μεσα στην εφαρμογη, ουσιαστικα μεταφερεται στο αφορολογητο του πατερα μου? Ειμαι ακομα ασφαλισμενος απο τον πατερα μου και δεν εχω δικο μου εισοδημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα