g_alkis Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 εβαλε και η alpha αφορολογητο, στο web για την ωρα 28,5k μου βγαζει, καλο Κι εμένα κάτι κουλά μου εμφανίζει το ebanking της alpha
g_alkis Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 υπολογιζει οτι ναναι μωρε, ολες τις κινησεις Εμένα το αντίθετο, μόνο ότι αγορές έχω κάνει για εισιτήρια αεροπλάνου, τα υπόλοιπα σαν να μην υπάρχουν. Ωραίοι.
logistoulis Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 εμένα μου βγάζει όλες τις κινήσεις όπως πραγματικά έχουν και είναι εκεί που είχα υπολογίσει εγώ το έχω ξεπεράσει το απαιτούμενο ποσό με τις κάρτες (στο διπλάσιο μάλιστα) αφού πλέον έχω ενημέρωση από τις 2 τράπεζες που συναλλάσσομαι , πλέον θα παίξει μόνο μετρητό εκτός αν υπάρχει λόγος μην έχουμε καμιά άσχημη έκπληξη
patrickdrd Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 εδω μετραει και συναλλαγες εσοδων/εξοδων, δεν παιζει να μετρανε αυτες, κατι δεν παει καλα
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 εβαλε και η alpha αφορολογητο, στο web για την ωρα 28,5k μου βγαζει, καλο Πολλα ...28.500 αγορες ??Αν σου περισευουν δωσε σε καποιν εμπιστο να ψωνιζει με την καρτα σου και να σου δινει τα λεφτα . Εγω ετσι κανω με τα δυο από τα τρια μου παιδια που το εχουν συμπληρωσει γιατι θελω 7000-8000 συνολο
patrickdrd Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 κατσε πως θα την δωσω, δεν καταλαβες, το αντιθετο ισως πρεπει να κανω δεν ειχα παντως μεσα στην καρτα τοσα λεφτα, το πολυ να εφτασα 5ψηφιο οριακα, αλλα επειδη ειναι κινησεις in/out / εσοδα/εξοδα γι αυτο.. διογκωθηκαν
Highlander Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Το προσωπικό μου εισόδημα σε σχέση με το οικογενειακό είναι ελάχιστο. Αν όμως πιάνει γενικά δεν έχω θέμα. Επειδή η γυναίκα δεν έχει κάρτα, πληρώνουμε ένα σύμπαν με κάρτα δική μου. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ;
patrickdrd Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 ελλαδος; τελος αυγουστου, γιουρομπασκετ καλα αυτη τελευταια, παιζεται αν θα προλαβει την εθνικη του γιουρομπασκετ
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Η εθνική πότε; Οπως παντα τελευταια και καταϊδρωμενη . Απορω που εχει ακομα πελατες. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Έτσι κι αλλιώς δεν είναι για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις, οπότε φέεεετα
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Έτσι κι αλλιώς δεν είναι για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις, οπότε φέεεετα Ναι αλλα κανεις το κουμαντο σου γα του χρονου για τα φετινα εισοδηματα .Φετος ο 049 ειναι ανενεργος .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Ούτε στα μισά δεν έχει φτάσει ο χρόνος. Μέσα στο καλοκαίρι να τελειώσουν και πάλι θα προλάβει ο κόσμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα