Προς το περιεχόμενο

Διπλωμα 125cc

titanforce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα! Χρειαζομαι ενα μεταφορικο μεσο για τις μετακινήσεις μου το καλοκαιρι και κατεληξα στο να παρω ενα μηχανακι. Επειδη ειμαι 17, πολλοι μου ειπαν οτι πρεπει να βγαλω δίπλωμα για 50cc. Σημερα ομως που πηρα τηλεφωνο σε μια σχολη οδηγων και τους εξηγησα την κατάσταση (οτι ειμαι 17 αλλα το Νοέμβριο παω 18) μου ειπαν οτι μπορω να βγαλω κατευθειαν διπλωμα για 125cc. Ισχυει κατι τετοιο;

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι ξεκάθαρη προϋπόθεση για δίπλωμα 125 να έχεις κλείσει τα 18.

Κι εγω ετσι εχω ακουσει, αλλα γιατι να μου πει κατι τετοιο αυτος απο τη σχολη; Με μπερδεψε τελείως.

Κι εγω ετσι εχω ακουσει, αλλα γιατι να μου πει κατι τετοιο αυτος απο τη σχολη; Με μπερδεψε τελείως.

Νομιζω μπορεις μαθηματα να κανεις αλλα μετα να δωσεις.Για μενα περιμενε αυτο το καλοκαιρι και αρχισε μαθηματα λιγο πριν γινεις 18 και μετα συνεχιζεις για εξετασεις.
  • Like 1

Λογικά η σχολή σου είπε ότι μπορείς να αρχίσεις τα μαθήματα (και αυτό δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι όμως).

Πάντως εξετάσεις πριν κλείσεις τα 18 δεν δίνεις ούτε σήματα ούτε πορεία.

Μπορείς να πάρεις καρτέλα από το υπουργείο (μέσω της σχολής οδήγησης) και να δώσεις τα σήματα να είσαι έτοιμος.

Μετά έχεις 2 λύσεις:

1) Περιμένεις να γίνεις 18 και αμέσως (σε 2-3 ημέρες ) δίνεις εξετάσεις gia 125cc (οδήγηση) και εφόσον έχεις περάσει (προηγουμένως) τα σήματα τελειώνεις.

2)Μπορείς  να δώσεις για 50άρι (τα σήματα μία φορά τα δίνεις έτσι κι αλλιώς) αλλά αργότερα θα χρειαστούν πάλι παράβολα + 30 ευρώ για επανέκδοση του διπλώματος των 125cc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...