jounior_python Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Καλησπέρα σας, θα ήθελα αν γίνεται την βοήθεια σας στην παρακάτω άσκηση σε python: https://htmlpreview.github.io/?https://github.com/dmst-algorithms-course/assignment-2017-2/blob/master/assignment_2017_2.html Μου βγαίνει λάθος η τμηματικότητα, ίσως δεν έχω καταλάβει σωστά τους τύπους που δίνονται Q και ΔQ. Αρχικά όταν έχω και τις 10 ομάδες για το 1 παράδειγμα το Q όλων δεν είναι το ίδιο μηδέν, ακόμα όταν συνεχίζω και παίρνω το πρώτο ζευγάρι πχ το 2,3 το ΔQ του πoσo είναι 2((2/24) - 0*0) δηλαδή τα ai,aj είναι μηδέν δεν έχω καταλάβει κάπου εκεί κάνω προφανώς το λάθος στους υπολογισμούς των τύπων Q,ΔQ. Θα ήθελα αν γίνεται την βοήθεια σας. Ευχαριστώ
jounior_python Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Τόσα άτομα το έχετε δει δεν μπορεί κανένας να βοηθήσει
djcat Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Πω πω είμαστε όλοι απαράδεκτοι που δε σου φτιάχνουμε την άσκηση!
sundance_kid Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, Μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις ένα link στο github σου ή να ανεβάσεις ότι έχεις κάνει μέχρι στιγμής; Θέλω να δω πώς υλοποιείς τα Q + ΔQ. Επίσης, παρατήρησες το "Με τον τρόπο αυτό, δεν χρειάζεται κάθε φορά να επανυπολογίζουμε το Q. Αρκεί να το υπολογίσουμε στην αρχή με την αρχική κατανομή των n ομάδων και κάθε φορά που συνδέουμε δύο ομάδες θέτουμε Q <- Q + ΔQ."
k33theod Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Ευτύχως βρέθηκε εθελοντής. Αλλιώς έπρεπε να παρέμβει πάλι ο συντονιστής.
jounior_python Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δεν έχω γράψει κώδικα μέχρι στιγμής. Προσπαθώ να την βγάλω την άσκηση στο χαρτί αρχικά αλλά έχω θέμα στον υπολογισμό των Q και ΔQ όπως είχα πει πιο πάνω. Απλά αν μπορείτε να μου εξηγήσετε πόσο θα είναι η αρχική τμηματικότητα Q και έπειτα πως βγαίνει πχ. το 2,3 ως μέγιστο ΔQ και το επιλέγω να το ενώσω, αν καταλάβω αυτά θα μου βγαίνει σωστά η τελική τμηματικότητα του γράφου. Το κώδικα τον γράφω μόνος μετά δεν θα έχω πρόβλημα. Ευχαριστώ
sundance_kid Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μα σου λέει ότι το Q ανάγεται κάθε φορά απο το Q + ΔQ, ο τύπος του Q και του ΔQ υπάρχει.
jounior_python Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 μπορείς να μου πεις η αρχικη τμηματικοτητα ποση ειναι για καθε ομαδα δηλαδη για καθε κομβο συμφωνα με τον τυπο 0 δεν ειναι. Και μετα το DQ για το 2,3 δεν ειναι 2((2/24) - 0*0) το ιδιο με τα υπολοιπα η κανω λαθος γιατι αν ειναι ετσι με ποια λογικη επιλεγει το 2,3 και οχι καποιο αλλο .
Dr.Fuzzy Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Πάντως το jounior γράφεται junior...εκτός και αν εννοείς κατι άλλο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα