sanaeriko Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά.Έχω ενα meizu m2 note και ψάχνω ενα bluetooth headset μέχρι 15 max 20 ευρώ. Θέλω να ειναι ανετο στο αυτι γιατι θα το φοράω 8 ωρες συνεχομενα.Να έχει καθαρό και δυνατό ηχο. Και να μην κάνει συνέχεια αποσυνδέσεις. Ριξτε καμια πρόταση.
saruman123 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Νομίζω αξίζει αυτό http://www.skroutz.gr/s/8124468/Xiaomi-Mi-Bluetooth-headset.html Ξέρω είναι παραπάνω από το μπάτζετ σου αλλά δεν θα σε απογοητευσουν
nplatis Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δες και για ακουστικά της Plantronics. Εξαιρετικά και με μεγάλη εγγύηση.
giannis2429 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, σκέφτομαι να πάρω το Plantronics m70 για να ακούω μουσική στη δουλειά. Πόσες ώρες συνεχόμενα θα αντέχει η μπαταρία;
greekbusters Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Επειδή το έχω , για μουσική δεν αξίζει. Για τηλέφωνα είναι ότι πρέπει αλλά για μουσική όχι τόσο. Θα σ πρότεινα κάνα sony sb20 με τέλειο ήχο για τα 20€ που κάνει και με μεγάλυτερη αυτονομία
giannis2429 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Βασικά πιο πολύ με νοιάζει η αυτονομία. Το m30 πόση ώρα θα παίζει συνεχόμενα δλδ;
greekbusters Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Πιο πάνω ρώτησες για το μ70. Αυτό έχω και σε πλήρη φόρτιση σου λέει πως έχει 7 ώρες αυτονομία φωνητικα. Δεν το έχω δουλέψει συνεχόμενα να σ πω , γτ το έχω για το αμάξι και το ανοιγοκλείνω Είχα και το μ50 αλλά δεν θα το πρότεινα γτ είναι κάπως άβολο στο αυτί. Το μ50 έχει 20€ και το μ70 νομίζω 30 € αλλά τα αξίζει τα χρήματα του
george004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παιδιά.Έχω ενα meizu m2 note και ψάχνω ενα bluetooth headset μέχρι 15 max 20 ευρώ. Θέλω να ειναι ανετο στο αυτι γιατι θα το φοράω 8 ωρες συνεχομενα. Να έχει καθαρό και δυνατό ηχο. Και να μην κάνει συνέχεια αποσυνδέσεις. Ριξτε καμια πρόταση. καταρχην σαν εταιρεια στο συγκεκριμενο αντικειμενο θα προτεινα μονο plantronics. μετα απο εξοντωση πολλων και διαφορων ακουστικων κατεληξα εκει. στα 20-25 ειναι το m70 οπως ειπαν και οι απο επανω φιλοι αλλα σε ανωνυμα σκρουτζομαγαζα αυτη η τιμη....εγω εχω το m90και εχω σωθει παντως αλλα ανεβαινει λιγο σαν τιμη. στα θετικα μπαταρια και πολυ καλη συνδεσιμοτητα σε 2 συσκευες ταυτοχρονα,επισης καλη ποιοτητα κλησης σε αυτα τα χρηματα,και τελος μεγαλη εγγυηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα