Προς το περιεχόμενο

Bluetooth headset max 20 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Έχω ενα meizu m2 note και ψάχνω ενα bluetooth headset μέχρι 15 max 20 ευρώ.

Θέλω να ειναι ανετο στο αυτι γιατι θα το φοράω 8 ωρες συνεχομενα.
Να έχει καθαρό και δυνατό ηχο.

Και να μην κάνει συνέχεια αποσυνδέσεις.

Ριξτε καμια πρόταση.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, σκέφτομαι να πάρω το Plantronics m70 για να ακούω μουσική στη δουλειά. Πόσες ώρες συνεχόμενα θα αντέχει η μπαταρία;

Δημοσ.

Επειδή το έχω , για μουσική δεν αξίζει. Για τηλέφωνα είναι ότι πρέπει αλλά για μουσική όχι τόσο. Θα σ πρότεινα κάνα sony sb20 με τέλειο ήχο για τα 20€ που κάνει και με μεγάλυτερη αυτονομία

Δημοσ.

Πιο πάνω ρώτησες για το μ70. Αυτό έχω και σε πλήρη φόρτιση σου λέει πως έχει 7 ώρες αυτονομία φωνητικα. Δεν το έχω δουλέψει συνεχόμενα να σ πω , γτ το έχω για το αμάξι και το ανοιγοκλείνω

Είχα και το μ50 αλλά δεν θα το πρότεινα γτ είναι κάπως άβολο στο αυτί.

Το μ50 έχει 20€ και το μ70 νομίζω 30 € αλλά τα αξίζει τα χρήματα του

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Έχω ενα meizu m2 note και ψάχνω ενα bluetooth headset μέχρι 15 max 20 ευρώ.

Θέλω να ειναι ανετο στο αυτι γιατι θα το φοράω 8 ωρες συνεχομενα.

Να έχει καθαρό και δυνατό ηχο.

Και να μην κάνει συνέχεια αποσυνδέσεις.

Ριξτε καμια πρόταση.

καταρχην σαν εταιρεια στο συγκεκριμενο αντικειμενο θα προτεινα μονο plantronics. μετα απο εξοντωση πολλων και διαφορων ακουστικων κατεληξα εκει. στα 20-25 ειναι το m70 οπως ειπαν και οι απο επανω φιλοι αλλα σε ανωνυμα σκρουτζομαγαζα αυτη η τιμη....εγω εχω το m90και εχω σωθει παντως αλλα ανεβαινει λιγο σαν τιμη. στα θετικα μπαταρια και πολυ καλη συνδεσιμοτητα σε 2 συσκευες ταυτοχρονα,επισης καλη ποιοτητα κλησης σε αυτα τα χρηματα,και τελος μεγαλη εγγυηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...