_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Θελω να εχω εναν σκληρο USB 2.0 αλλα να ειναι πληρως ανεξαρτητος απο μπριζες και λοιπα. Οπου ρωτησα, μου ειπαν δεν υπαρχει δισκος που να τροφοδοτειται μονο απο το USB(και ας λεει αλλα το RAM..) Ειναι δυσκολο να βαλουμε μπαταριες για να δουλευει ο σκληρος? Ποσα αμπερ καταναλωνει?
HamerZ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 An pareis ena 2,5ari tha mporeis na to kaneis ayto. Monh phgh trofodosias tha einai to USB se stahtero ypologisth.
axilleas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 1,5 A στα 5V 1,5 στα 12 V. Τιμές τροφοδοτικού για έναν WD 180GB. Σκληρό δίσκο έτσι όπως των αντιλαμβανόμαστε όλοι (με δίσκους και κεφαλές κινητήρες και μηχανικά μέρη) δεν πιστεύω ότι μπορείς να τροφοδοτήσεις απο την USB. Και αν μπορέσεις οι επιδόσεις του θα είναι πιστεύω απογοητευτικές.
nonickch_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Exw dipla mou enan 80ari e3wteriko, kai fysika exei e3wteriki trofodosia. Oi 3.5 diskoi oi eswterikoi trwne ~30W opote einai ligo dyskolo na trofodotountai apo to USB, an kai exw akousei gia enan hdd o opoios xrisimopoiei 2 USB kalwdia gia na trabaei poio poly reuma.
parsifal Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Αν δεν κάνω λάθος, ο 40άρης USB2 της TEAC παίρνει ρεύμα αποκλειστικά από την USB. Είναι όμως 2,5 ιντσών και 4200rpm, εξού και οι χαμηλές απαιτήσεις σε ρεύμα. Επίσης, ο δίσκος από ένα Creative Nomad Jukebox2 10GB που έχω δουλεύει άψογα με μία πατεντούλα που έκανα πρόσφατα για να τραβάω ρεύμα από USB, επίσης 2.5in. Φίλε BassStarlet, έτοιμες λύσεις όπως της TEAC υπάρχουν και δουλεύουν χωρίς εξ.τροφοδοτικό. Αν θες όμως να πάρεις ξεχωριστά δίσκο 2,5in. και αντίστοιχη εξ. θήκη USB2 και να τα ταιριάξεις,νομίζω θέλει ψάξιμο όσον αφορά τα specs του δίσκου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.