kostakis81 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου σε περιφερειακεσ λαικες εχουν βρεθει παρανομα φυτοφαρμακα σε ελεγχους που εχουν γινει αλλα δεν το ειπε κανενας παραεξω για να μην χαλαση η μανεστρα και τα συμφεροντα ... καλυτερα σκλαβενιτης με στανταρτ ποιοτητα σηνηθος χαμηλη αλλα ξερεισ τι τρως ... τωρα καποτε υπηρξε προταση για λαικεσ μονο απο παραγωγους αλλα μαντεψτε ? ειπαν οχι γιατι θα φαινοτανη γυμνια τους ... ουτε και σαν προταση να υοπαρχουν και οι 2 ... μιλαμε για κομουνιστες δηλαδη ... ολοι μεσα το ιδιο και ο εμποροσ και ο παραγωγος στο ιδιο τσουβαλη και μετα κλαιγοντε για τισ τιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου On 03/10/2024 at 21:34, jimis_vts said: Ρε τους μπρούκληδες του insomnia... καλύτερη ποιότητα λέει το σούπερ. Γελάνε και οι πέτρες. Τιμές που δεν υπάρχουν και αν ξέρεις να ψωνίσεις ούτε καν τους ακουμπάνε τα σούπερ. Μαζεύτηκε η νομενκλατούρα εδώ μέσα 😂 Χθες Σάββατο, 3,75€ το κιλό το μπρόκολο Αρκαδίας στο Σκλαβενίτη, 1,8-2,5€ στη Λαϊκή. Και ποιοτικά, αν ξέρεις να διαλέγεις, καλύτερο της Λαϊκής. Για ντομάτες π.χ. δεν το συζητάω. Είναι σχεδόν αδύνατον να βρεις πραγματικά γευστική ντομάτα στα Supermarket. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, Aurumnus είπε Χθες Σάββατο, 3,75€ το κιλό το μπρόκολο Αρκαδίας στο Σκλαβενίτη, 1,8-2,5€ στη Λαϊκή. Και ποιοτικά, αν ξέρεις να διαλέγεις, καλύτερο της Λαϊκής. Για ντομάτες π.χ. δεν το συζητάω. Είναι σχεδόν αδύνατον να βρεις πραγματικά γευστική ντομάτα στα Supermarket. Μπρόκολο σε λαϊκή άμα πετύχεις κάποιον που ξέρεις και έχει ποιότητα απλά δεν αλλάζεις. Εγώ χθες πήρα ντομάτα Μαραθώνα σταθερά εδώ και 15 χρόνια από παραγωγό που απλά δεν υπάρχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Στις 4/10/2024 στις 4:13 ΜΜ, JakeKaufman είπε Αργόσχολοι οι μαραθωνοδρόμοι... φαντάζομαι οι πολυάσχολοι είναι αυτοί που αράζουν στον καναπέ 😀😀😀 Οταν κλεινουν κεντρικες λεωφορους εργασιμες μερες και ωρες, ναι αργοσχολοι ειναι. Και για να με ενοχλει αυτο μαλλον δεν αραζω στον καναπε να τους καμαρωνω απο την τηλεοραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 9 hours ago, lector said: Οταν κλεινουν κεντρικες λεωφορους εργασιμες μερες και ωρες, ναι αργοσχολοι ειναι. Και για να με ενοχλει αυτο μαλλον δεν αραζω στον καναπε να τους καμαρωνω απο την τηλεοραση. Κυριακή πρωί δεν είναι εργάσιμη ημέρα και ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου On 04/10/2024 at 18:12, lordvec said: Εμένα θα μου εξηγήσει κάποιος γιατί ενώ όλοι λένε ότι ψωνίζουν ωραία πράγματα από τη λαϊκή, και τους πιστεύω, εγώ ψωνίζω πάντα σκατά; Έχω δοκιμάσει να πάω πρωί, να πάω μεσημέρι, να πάω στα φτηνά, να πάω στα ακριβά. Να πάω εκεί που πάνε οι γριές, που πάνε οι μεσήλικες, που δεν πάει κανείς. Να παω σε αυτούς που έχουν ένα μόνο πράγμα, σε αυτούς που έχουν πολλά. Αποτυχία πάντα. Και η γυναίκα μου αρνείται πεισματικά να πάει αυτή. Κάνα τιπ?? (να αλλάξω γυναίκα;) Και αυτή η Νάξος, πόσες πατάτες έχει πια, πρέπει να είναι περισσότερες από τα βότσαλα Σαν να γράφω εγώ το μήνυμα σου!!! Πήρα κάτι ροδάκινα/νεκταρίνια πριν 2-3 βδομάδες, λες και δάγκωνα ραφιέρα από τα ΙΚΕΑ ήταν. Και δεν είχαν ποτέ ενδιάμεση κατάσταση, από ξύλα γίνανε ζαρωμένα. Η γυναίκα μου δεν πάει γιατί λέει της κάνουν bullying οι πωλητές και της βάζουν έξτρα πράγματα. Απ' όσα παίρνω μόνο για μήλα και αυγά αξίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Σαν να γράφω εγώ το μήνυμα σου!!! Πήρα κάτι ροδάκινα/νεκταρίνια πριν 2-3 βδομάδες, λες και δάγκωνα ραφιέρα από τα ΙΚΕΑ ήταν. Και δεν είχαν ποτέ ενδιάμεση κατάσταση, από ξύλα γίνανε ζαρωμένα. Η γυναίκα μου δεν πάει γιατί λέει της κάνουν bullying οι πωλητές και της βάζουν έξτρα πράγματα. Απ' όσα παίρνω μόνο για μήλα και αυγά αξίζει. Σίγουρα αυτό (υπογραμμισμένο) παίζει πολλές φορές με την ατάκα "να στο κάνω 2 ευρώ" όταν πχ είναι στο 1,60€ (δηλαδή στρογγύλεμα). Και βέβαια το κακό, εκτός από το ότι σε πιέζει για κάτι που δεν θέλεις, είναι ότι τη στιγμή που κάνει τη συμπλήρωση (το έξτρα μήλο, αχλάδι, κλπ) το "διαλέγει" εκείνος. Με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Η μόνη λύση είναι λίγο να "προπονηθεί" η γυναίκα σου και να μην "μασάει". Στη δική μου γυναίκα δεν υπάρχει περίπτωση να της πασάρεις τίποτα παραπάνω από αυτό που θέλει. Και πάντα χωρίς τσακωμούς, με το "σας και με το σεις", ευγενικά χωρίς φωνές ή ότι άλλο. Απλά σταθερά θα πάρει αυτό που έχει διαλέξει όσο και αν ξυνίζει στον άλλο Όπως σε όλες τις φάσεις της ζωής, ο καθένας θα πουσάρει εκεί που τον παίρνει (άσχετο μεν αλλά έχετε δει στα φανάρια, οι "καθαριστές τζαμιών" πόσο πιο εύκολα φεύγουν με ένα νεύμα από άνδρα οδηγό ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο σε γυναίκα;) Να σημειώσω επίσης, πηγαίνοντας για χρόνια στην λαϊκή, ότι τώρα βλέπετε την πιο σύγχρονη version καθώς έχουν συνηθίσει και κάποια πράγματα (λόγω και των supermarket στη ζωή μας). Πριν χρόνια ούτε ο πελάτης θα σκεφτόταν ποτέ να πάρει τα πχ 2 πορτοκάλια που χρειάζεται για τη συνταγή του αλλά και οι πωλητές θα ξίνιζαν τα μούτρα αν δεν γέμιζες σακούλα με 3 κιλά. Τώρα μια χαρά παίρνεις τα 3 λεμόνια που θέλεις, ενώ έχουν εμφανιστεί να πωλούνται και μισά καρπούζια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Κυριακή πρωί δεν είναι εργάσιμη ημέρα και ώρα. Και όμως είναι για πολύ κόσμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 25 λεπτά πριν, Nabuko είπε Και όμως είναι για πολύ κόσμο Προφανώς και δεν είναι όπως παλιά και για αρκετό κόσμο είναι όντως εργάσιμη μέρα/ώρα. Και δυστυχώς όσο πάει γίνεται για περισσότερους. Από την άλλη όμως είναι "κάπως" το να κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε ότι το "εργάσιμες μέρες και ώρες" σημαίνει (για την ώρα τουλάχιστον) κάτι πολύ συγκεκριμένο. Σημ. Φαντάζομαι ότι αν κάποιος σου δώσει το τηλέφωνό του και πει ότι "μπορείς να με πάρεις όλες τις εργάσιμες μέρες/ώρες" η πρώτη σκέψη που σου έρχεται δεν είναι να τον πάρεις Κυριακή στις 11:30πμ (εκτός αν ξέρεις ότι δουλεύει σε καφέ ή ζαχαροπλαστείο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
generalb31 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Παντως πρεπει ως καταναλωτες να δεχτουμε καποια πραγματα ( λογω επαγγελματικης ενασχολησης τα γνωριζω ) 1.Οταν αγοραζουμε νωπα φρουτα και αυτα εχουν κοπει/μαζευτει εκτος του τοπου παραγωγης τους ,αυτα μαζευονται αγινωτα απο τα δεντρα ωστε να αντεξουν τη μεταφορα και αποθηκευση .( Γιαυτο ειναι ξυλα οταν τα τρωμε ) 2.Τα προιοντα πανε με την εποχη .Τα λεμονια ας πουμε (ελληνικα ποικιλιας ιλ ντελντονατο -πρωιμη που κοβεται απο μεσα σεπτεμβριου ειναι πρασσινο εξωτερικα ) .Κιτρινα γινονται στο φουρνο μετα απο 2.5 μερες και αυτο γιατι ο καταναλωτης θεωρει πως το λεμονι ειναι κιτρινο απο την αρχη και πως το πρασσινο ειναι αγινωτο. 3.Τα σουπερμαρκετ σε φρουτα,λεμονια ,πορτοκαλια κλπ αγοραζουν ποσοτητες και τα διατηρουν σε ψυγεια για μεγαλο διαστημα ( οποτε δεν εχουν γευση ) 4.Οι τιμες στη λαικη ειναι σε μεγαλο ποσοστο καλυτερες απο τα σουπερμαρκετ,οπως και η ποιοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Η γυναίκα μου δεν πάει γιατί λέει της κάνουν bullying οι πωλητές και της βάζουν έξτρα πράγματα. ισχυει. και αυτο ειναι το πιο "αθωο" που συμβαινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Κυριακή πρωί δεν είναι εργάσιμη ημέρα και ώρα. https://www.ot.gr/2024/04/26/epikairothta/olympiaki-floga-se-isxy-kykloforiakes-rythmiseis-stin-athina/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου On 10/10/2024 at 21:02, lector said: https://www.ot.gr/2024/04/26/epikairothta/olympiaki-floga-se-isxy-kykloforiakes-rythmiseis-stin-athina/ Αυτό είναι λαμπαδηδρομία, δεν είναι μαραθωνοδρόμοι αυτοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα