Onelove Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα Scirocco 1.4 160PS ( από το 2011 και μετά) και απ' οτι έχω ψάξει μετά από τους πρώτους TSI που χοροπηδούσε η καδένα, βελτίωσαν τον κινητήρα. Διάβασα ότι από το 2011 και μετά έχουν κινητήρα CAVD όπου έχουν λύσει το πρόβλημα της καδένας. Η ερώτηση μου είναι πως μπορώ να αναγνωρίσω εαν ένα αυτοκίνητο όταν πάω να το ελέγξω έχει αυτόν τον τύπο κινητήρα; Εννοώ το γράφει κάπου; Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου οτι μπορεί να είναι και από το 2012 και μετά. Γενικά έχω χαθεί και η όποια γνώση μπορείτε να μοιραστείτε θα ήταν χρήσιμη.
Expertr Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Αυτα τα καινουρια σταματησαν να πηδανε καδενα αλλα τα λουκια στα πιστονια δεν τα αφηνουν σε ησυχια....:ΡΤα σπανε
Onelove Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Ως άσχετος με πολλές ορολογίες δεν κατάλαβα ακριβώς ποιά είναι τα λούκια. Γενικά φαίνετε "περίεργο" αυτοκίνητο που δεν τους έχει βγει και πολύ μηχανικά αν και πιστεύω οτι είναι και θέμα τύχης να μην μου σπάσει ποτέ αλλά μπορεί και την επόμενη μέρα που θα το πάρω.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Ως άσχετος με πολλές ορολογίες δεν κατάλαβα ακριβώς ποιά είναι τα λούκια. Γενικά φαίνετε "περίεργο" αυτοκίνητο που δεν τους έχει βγει και πολύ μηχανικά αν και πιστεύω οτι είναι και θέμα τύχης να μην μου σπάσει ποτέ αλλά μπορεί και την επόμενη μέρα που θα το πάρω. Δεν ειναι θεμα τυχης, παρε κανενα αλλο αυτοκίνητο, οχι ομως tsi
Onelove Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Θα πω αυτό που έχω δει από πολλά posts. Δηλαδή να σπάσει tsi απείραχτος και να μην έχει σπάσει tsi πειραγμένος και πιεσμένος όσο δεν πάει. Δεν λέω οτι μπορεί να ισχύει 100% αλλά δεν πιστεύω οτι οι tsi είναι και τόσο άχρηστοι. Τελοσπάντων το "πάρε κανένα άλλο αυτοκίνητο" δεν με προσανατολίζει και βοηθάει ιδιαίτερα. Έχω καταλήξει σε αυτό το αυτοκίνητο γιατί αφενός δεν θέλω κάτι "βαρετό" σε εμφάνιση (εσωτερικά/εξωτερικά) και αφετέρου έχουν πολλά extra σε σχέση με ανάλογης κατηγορίας αυτοκίνητα. Είναι φυσικά και θέμα γούστου!
NikosKallithea Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Θα πω αυτό που έχω δει από πολλά posts. Δηλαδή να σπάσει tsi απείραχτος και να μην έχει σπάσει tsi πειραγμένος και πιεσμένος όσο δεν πάει. Δεν λέω οτι μπορεί να ισχύει 100% αλλά δεν πιστεύω οτι οι tsi είναι και τόσο άχρηστοι. Τελοσπάντων το "πάρε κανένα άλλο αυτοκίνητο" δεν με προσανατολίζει και βοηθάει ιδιαίτερα. Έχω καταλήξει σε αυτό το αυτοκίνητο γιατί αφενός δεν θέλω κάτι "βαρετό" σε εμφάνιση (εσωτερικά/εξωτερικά) και αφετέρου έχουν πολλά extra σε σχέση με ανάλογης κατηγορίας αυτοκίνητα. Είναι φυσικά και θέμα γούστου! Δεν σπαει τιποτα, τα μεγαλύτερα προβληματα στους tsi ειναι τα περιφερειακά και οχι τοσο ο ιδιος ο κινητήρας, δηλαδη, καδενα, κομπρεσορας, πορτες, σασμαν, κατανάλωση, βαλβίδες, αντλιες, κλπ μπες εδω με την ησυχία σου και διάβασε έχει πολύ πραγμα https://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?/forum/108-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/
Expertr Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Τα λουκια στο πιστονι ειναι τα σημεια στο πλαι στα οποια εκει μπαινουν τα ελατηρια. Cav Tsi με 22 χιλιαδες χιλιομετρα μαμα...
YourTrueLegend Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα Scirocco 1.4 160PS ( από το 2011 και μετά) και απ' οτι έχω ψάξει μετά από τους πρώτους TSI που χοροπηδούσε η καδένα, βελτίωσαν τον κινητήρα. Διάβασα ότι από το 2011 και μετά έχουν κινητήρα CAVD όπου έχουν λύσει το πρόβλημα της καδένας. Η ερώτηση μου είναι πως μπορώ να αναγνωρίσω εαν ένα αυτοκίνητο όταν πάω να το ελέγξω έχει αυτόν τον τύπο κινητήρα; Εννοώ το γράφει κάπου; Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου οτι μπορεί να είναι και από το 2012 και μετά. Γενικά έχω χαθεί και η όποια γνώση μπορείτε να μοιραστείτε θα ήταν χρήσιμη. Μακρια και απο το scirocco και απο τα vw . Ποσο μαλλον και μεταχειρισμενο. Προσεχε...
Expertr Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μακρια και απο το scirocco και απο τα vw . Ποσο μαλλον και μεταχειρισμενο. Προσεχε... το προβλημα δεν ειναι η εταιρεια. αλλα το συγκεκριμενο μοτερ
YourTrueLegend Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 το προβλημα δεν ειναι η εταιρεια. αλλα το συγκεκριμενο μοτερ Και ποιος εβγαλε αυτο το μοτερ; Εγω; Η εταιρεια σαφεστατα ειναι προβλημα , οι μισοι κινητηρες που εχει βγαλει τα τελευταια 15 χρονια εχουν χτυπητα και απαραδεκτα προβληματα. Δεν εξεταζω καν το αλλο αστειο του θεματος, τα ηλεκτρονικα.
Expertr Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Και ποιος εβγαλε αυτο το μοτερ; Εγω; Η εταιρεια σαφεστατα ειναι προβλημα , οι μισοι κινητηρες που εχει βγαλει τα τελευταια 15 χρονια εχουν χτυπητα και απαραδεκτα προβληματα. Δεν εξεταζω καν το αλλο αστειο του θεματος, τα ηλεκτρονικα. Αντιθετως εχει βγαλει πολυ δυνατα και καλα μοτερ ειδικα στα 1.8 και τα 2.0. Στην κατηγορια των 1.4 ομως λογο υπερβολικου ανταγωνισμου αλογων-τιμης τα προβληματα ειναι πολλα απο ολες τις εταιριες 1
YourTrueLegend Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Στην κατηγορια των 1.4 ομως λογο υπερβολικου ανταγωνισμου αλογων-τιμης τα προβληματα ειναι πολλα απο ολες τις εταιριες Δεν ακουσα πολλα 1400ρια μοτερ με κατασκευαστικα προβληματα και ελατωματα. Group vag και opel εχει παρει το αυτι μου, μονο. Σε οτι αφορα τα 1.8Τ και 20VT που αναφερεις, ναι, συγκριτικα με τα αλλα μοτερ του group vag ηταν καλυτερα, συγκριτικα με αντιστοιχα μοτερ αλλων κατασκευαστων οχι. Λαδια απο 1ο χιλιομετρο το κλασσικο τους θεματακι. Και δεν εννοω οτι τσιμπαγαν λαδακι που τσιμπαγαν τα περισσοτερα τουρμπο. Εννοω οτι συμπληρωνες λαδι σε φαση μπουκαλακι στο πορτ παγκαζ ειδικα πριν απο ταξιδι.
Onelove Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Από την στιγμή που όλο το group vag φοράει tsi τι επιλογές μένουν για κάποιον που θέλει αυτοκίνητο στο style του scirocco;; Ρωτάω εσάς που ενδιαφερθήκατε, να μου πείτε τις γνώμες σας τι αξιόλογα αυτοκίνητα υπάρχουν;; Σε δεύτερες επιλογές ήταν 1800αρια audi Α3,Α4 αλλά αν εξαιρέσουμε το εξωτερικό τους από μέσα είναι λες και μπένεις σε πλαστικό γκρι αυτοκίνητο με πορτοκαλί οθονούλες του 1990. (Για να σας προλάβω......Giulietta δεν μου αρέσει καθόλου ).
NickTG Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Προσωπικά θα έψαχνα για το απλό με τα 120 άλογα αν ήθελα Scirocco. Αλλιώς το διλιτρο. Σε άλλη μάρκα μου αρέσει και αυτό:
Onelove Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Το διλιτρο είναι απαγορευτικό και τα 120 μου φαίνονται λίγα. Το megane δεν μου γεμίζει το μάτι. Μάλλον είμαι παράξενος και έχω κολλήσει με ένα αμάξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα