anestis_top Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Καλησπέρα σας. Είμαι σε φάση αγοράς monitor 27" 1080p για Overall χρήση. Δεν είμαι αποκλειστικά gamer. Βλεπω και τις ταινίες μου, γράφω σε μεχαλο χρόνο για δουλειά, σερφαρω, αλλα παίζω και τα παιχνίδια μου. Κυρίως FPS,RPG και κανενα 2Κ. Ειμαι μεταξύ των Dell SE2717H και BenQ GW2760HS. Η Dell έχει IPS Panel στα 75Hz, 6ms και 1000:1 αντίθεση Η BenQ εχει VA Panel 50-75Hz, 4ms και 3000:1 αντίθεση. Το πρόβλημα μου είναι ότι για τα VA panel δεν εχω ακουσει τα καλύτερα στο θεμα χρωμάτων. Αλλα τα νούμερα που βλεπω ειναι πολυ καλυτερα από το IPS στο εύρος τιμής που ψάχνω . Να εμπιστευτώ το VA η να προτιμήσω το IPS της Dell και ας εχει χαμηλότερες αποδόσεις Παρεμπιπτόντως το budget μου είναι στα 220 ευρώ περίπου.
@topos Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Εφοσων δεν κανεις critical χρηση σε αυστηρα χρωματικα φασματα μην σε προβληματιζει το va. 1
Millennium Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Τι hardware έχεις; Γιατι να πας σε 27'' 1080p; Προτιμοτερη ειναι μια 24'' 1080p ή 29'' Ultra Wide.
anestis_top Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Εφοσων δεν κανεις critical χρηση σε αυστηρα χρωματικα φασματα μην σε προβληματιζει το va. Τελικα ειδα απο κοντά VA και IPS και μπορω να πω πως η IPS μου κεντρισε περισσοτερο το μάτι. Ειδα πιο καθαρή εικόνα. Τι hardware έχεις; Γιατι να πας σε 27'' 1080p; Προτιμοτερη ειναι μια 24'' 1080p ή 29'' Ultra Wide.Ζ170 chipset με 6700Κ και R9 390 8GBΠροτιμώ την 27 γιατη ημουν καιρό με 32αρα TV και φοβάμαι πως η 24 θα μου φανεί πολύ μικρή. Ultrawide πάλι νομίζω πως δεν θα με βολέψει καθώς δεν δουλεύω τόσο multiwindow. Και γενικα για θεμα πρακτικοτητας δεν το προτιμώ. Θα προτιμήσω το 16:9
Millennium Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 24'' για 1080p μονιτορ δεν ειναι μικρη,ειναι ιδανικη.Σου προτεινω να κοιταξεις πρωτα την Dell S2418H με λιγα παραπανω http://www.skroutz.gr/s/11453470/Dell-S2418H.html μετα αυτη https://www.digideli.gr/LG-24MP68VQ-P-23.8-149620 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Καλησπέρα σας. Είμαι σε φάση αγοράς monitor 27" 1080p για Overall χρήση. Δεν είμαι αποκλειστικά gamer. Βλεπω και τις ταινίες μου, γράφω σε μεχαλο χρόνο για δουλειά, σερφαρω, αλλα παίζω και τα παιχνίδια μου. Κυρίως FPS,RPG και κανενα 2Κ. Ειμαι μεταξύ των Dell SE2717H και BenQ GW2760HS. Η Dell έχει IPS Panel στα 75Hz, 6ms και 1000:1 αντίθεση Η BenQ εχει VA Panel 50-75Hz, 4ms και 3000:1 αντίθεση. Το πρόβλημα μου είναι ότι για τα VA panel δεν εχω ακουσει τα καλύτερα στο θεμα χρωμάτων. Αλλα τα νούμερα που βλεπω ειναι πολυ καλυτερα από το IPS στο εύρος τιμής που ψάχνω . Να εμπιστευτώ το VA η να προτιμήσω το IPS της Dell και ας εχει χαμηλότερες αποδόσεις Παρεμπιπτόντως το budget μου είναι στα 220 ευρώ περίπου. Την dell πάρε. Με έχει βολέψει απίστευτα εμένα. Είναι και τέρμα ξεκούραστη επίσης. 1
anestis_top Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Την dell πάρε. Με έχει βολέψει απίστευτα εμένα. Είναι και τέρμα ξεκούραστη επίσης Τελικά πήρα την DELL.1ων λόγο του FreeSynk που έχει για να παίζει στα 75Hz kai δεύτερων επειδή είδα από κοντά τις διαφορές και η IPS μου έκατσε καλύτερα στο μάτι. Είναι όντως πολύ ξεκούραστη και με ένα σωστό καλιμπράρισμα που της έκανα πραγματικά την χαίρετε το μάτι μου. Οπως και να χει ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις απόψεις σας. Με βοηθήσατε ο καθένας για κάτι καλύτερο. Καλή ανάσταση να έχουμε. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Τελικά πήρα την DELL.1ων λόγο του FreeSynk που έχει για να παίζει στα 75Hz kai δεύτερων επειδή είδα από κοντά τις διαφορές και η IPS μου έκατσε καλύτερα στο μάτι. Είναι όντως πολύ ξεκούραστη και με ένα σωστό καλιμπράρισμα που της έκανα πραγματικά την χαίρετε το μάτι μου. Οπως και να χει ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις απόψεις σας. Με βοηθήσατε ο καθένας για κάτι καλύτερο. Καλή ανάσταση να έχουμε. Καλή ανάσταση και καλοδούλευτη
Millennium Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Ολες οσες αναφερθηκαν εχουν IPS, Freesync+75Hz εκτος της BenQ.H S2418H ειναι καινουριο συνολικα καλυτερο μοντελο με HDR και ηχεια.Καλή ανάσταση.
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Τελικά πήρα την DELL.1ων λόγο του FreeSynk που έχει για να παίζει στα 75Hz kai δεύτερων επειδή είδα από κοντά τις διαφορές και η IPS μου έκατσε καλύτερα στο μάτι. Είναι όντως πολύ ξεκούραστη και με ένα σωστό καλιμπράρισμα που της έκανα πραγματικά την χαίρετε το μάτι μου. Οπως και να χει ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις απόψεις σας. Με βοηθήσατε ο καθένας για κάτι καλύτερο. Καλή ανάσταση να έχουμε. νομίζω οτι έκανες πολύ καλή επιλογή .. Μου διεύφευγε οτι έχει freesync και θεωρείται μια πολύ καλή budget gaming οθόνη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα