Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλώδιο Micro-usb to USB 3 μέτρα, χρήσιμο για IP κάμερες και άλλες χρήσεις [banggood]

Digoo DG-BB-13MW Micro Durable USB 2.0 Charging Data Sync Cable 9.99ft/3m for Digoo Home IP Camera

είναι στα 0,92 λεπτά του € και εάν έχεις έως 15 πόντους βγαίνει 0,78 λεπτά

http://www.banggood.com/Digoo-DG-BB-13MW-Micro-Durable-USB-2_0-Charging-Data-Sync-Cable-9_99ft3m-for-Digoo-Home-IP-Camera-p-1134271.html

εκτιμώ ότι για 3 μέτρα καλώδιο είναι προφορά , εάν δεν θεωρείται προσφορά ας αφαιρεθεί από τους mod

post-424073-0-74736600-1491994521_thumb.png

Δημοσ.

μην το παρει κανεις για να φορτιζει κινητα! ουτε το 1Α που λεει δεν θα βγαλει.

είναι ελαττωματικό ή λόγω μήκους το αναφέρεις?

Δημοσ.

λογο μηκους σε συνδιασμο του οτι δεν αναφερει διατομη.

βεβαια και "top of the line" που λεμε διατομη να ειχε στα 3 μετρα παει ακλαφτο...

• Like 2
Δημοσ.

λογο μηκους σε συνδιασμο του οτι δεν αναφερει διατομη.βεβαια και "top of the line" που λεμε διατομη να ειχε στα 3 μετρα παει ακλαφτο...

Τουλαχιστον για ip καμερες θα κανει δουλεια?

Δημοσ.

εγω παντως τα κινητα μου τα φορτιζω με >1m καλωδιο (δεν θυμαμαι αν ειναι 2 ή 3),

γιατι δεν με φτανει το 1m αμα χρειαστω να δω κατι,

και φορτιζουν σε 2 ωρες

Δημοσ.

η ip καμερα παντως λογικα θα παιζει πηρα 3... να δουμε τι φτιανουν και αυτες.

Όπως αναφέρει στην περιγραφή είναι για ip cams, kindle, MP3 etc. Οπότε δε νομίζω να έχουμε κανένα πρόβλημα όσοι την αγοράζουμε για Ip cam. 

• Moderators
Δημοσ.

Τουλαχιστον για ip καμερες θα κανει δουλεια?

Αν δεν δινει ανετα 1Α, οχι δεν θα κανει δουλεια αφου θα υπαρχει πτωση τασης και η καμερα θα χανεται ή δεν θα δουλευει καθολου. Αν το εχει το 1Α στο τσεπακι του και δεν δημιουργει πτωση τασης, τοτε κανει.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν δινει ανετα 1Α, οχι δεν θα κανει δουλεια αφου θα υπαρχει πτωση τασης και η καμερα θα χανεται ή δεν θα δουλευει καθολου. Αν το εχει το 1Α στο τσεπακι του και δεν δημιουργει πτωση τασης, τοτε κανει.

Ας ελπίσουμε ότι θα κάνει μιας και είναι σχεδιασμένο για τις Digoo Ip cam.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτες που δειχνει στην φωτο απαιτουν μικροτερο ρευμα απο αλλες ip cameras. Και το καλωδιο ειναι ιδια μαρκα. Οποτε για τις digoo τις μικρες μπορει να κανει, αλλα για αλλες που ζητανε 1Α και πανω μπορει να μην κανει.

Δημοσ.

Καλύτερα μια απλή προέκταση ρεύματος του 1,2 ευρώ για να φέρετε το ρεύμα κοντά στην κάμερα όπως έχω κάνει και εγώ (εκτός αν συντρέχουν άλλοι λόγοι και τα 220v δεν πρέπει να είναι σε εκείνο το σημείο) παρά ένα usb/micro-usb 3 μέτρα (που προσωπικά ότι ήταν πάνω απο μέτρο το χω ήδη πετάξει)

Με μεγάλο καλώδιο (πιθανόν και κακής ποιότητας σχετικά) πάντως εμένα ενώ η diggoo άναβε, δεν "ξεκινούσε" σωστά καν (τώρα είναι με κανονικό καλώδιο δίπλα σε πρίζα)... η Xiaomi απ την άλλη με απλή επέκταση ρεύματος είναι κοντά στο ταβάνι και παίζει 24/7

Δημοσ.

Καλύτερα μια απλή προέκταση ρεύματος του 1,2 ευρώ για να φέρετε το ρεύμα κοντά στην κάμερα όπως έχω κάνει και εγώ (εκτός αν συντρέχουν άλλοι λόγοι και τα 220v δεν πρέπει να είναι σε εκείνο το σημείο) παρά ένα usb/micro-usb 3 μέτρα (που προσωπικά ότι ήταν πάνω απο μέτρο το χω ήδη πετάξει)

Με μεγάλο καλώδιο (πιθανόν και κακής ποιότητας σχετικά) πάντως εμένα ενώ η diggoo άναβε, δεν "ξεκινούσε" σωστά καν (τώρα είναι με κανονικό καλώδιο δίπλα σε πρίζα)... η Xiaomi απ την άλλη με απλή επέκταση ρεύματος είναι κοντά στο ταβάνι και παίζει 24/7

Κα εγώ το αγόρασα για την μικρή τετράγωνη xiaomi, με το 1,75μ που δίνει στη συσκευασία δεν καλύπτομαι. Θα ενημερώσω όταν παραλάβω για την ορθή ή μη λειτουργία του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...