Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως και να εχει, 23 Αυγούστου ειναι γιορτή! Θεωρώ θα ειναι και αυτό ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ όπως και το Thief's End. Οποίος δεν εχει παίξει αυτο το παιχνίδι ΧΑΝΕΙ. Απλα.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτή η είδηση αποκτά μεγάλη αξία καθώς φαίνεται ότι η εταιρεία σέβεται το ελληνικό κοινό...

Δημοσ.
ξερεις πόσους 30αριδες και 40αριδες ξέρω που παίζουν τα παιχνίδια αυτά γιατί καταλαβαίνουν την ιστορία και τους αρέσει και δεν καταλαβαίνουν γρι από αγγλικά; 

Εάν εσείς θέλετε παιχνίδια μόνο με ξυλίκι και μπάλα έχει ο θεός.

και δεν έιναι μόνο για τα παιχνίδια, αλλά για όλες τις ηλεκτρονικές και όχι μονο συσκευες που είμαστε πίσω στις μεταφράσεις

Απ όσο έχω δει το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει και σενάριο. Δεν είναι απλά ένα ατελείωτο ξυλίκι.

Στα υπόλοιπα που γράφεις έχεις ένα δίκιο.

Δημοσ.

Αποτι είχα διαβάσει...θα είναι μεγαλύτερο από ένα dlc 

Το dlc του witcher3 blood and wine ήταν μεγαλύτερο απο 35 ώρες

αλλ μικρότερο από το κανονικό game.

Ένα κανονικό game ήταν το 'the order 1886' που ηταν μικρότερο απο 11 ώρες

Άρα μπορεί να ειναι μεγαλύτερο απο 35 ώρες ή μπορει να είναι μικρότερο από 11

ή και τα δύο ταυτόχρονα ? μπερδεύτηκα :/

Δημοσ.

Απ' όλα αυτά μόνο το Horizon μου λέει κάτι. Όταν πέσει η τιμή του μπορεί να το χτυπήσω.

50άρικα δεν έχω...

Δεν αντιλεγω εγω διορθωσα κατι που γραφτηκε που(ειδικα για φετος)δεν ισχυει

Μόνο τα Exclusives παίζω τα οποία είναι ελάχιστα.

Δημοσ.

Ελάχιστα αξιόλογα...
Αξιόλογα παιχνίδια είναι για εμένα τα Uncharted, Last of Us, God of War, Tekken, Heavy Rain, Beyond Two Souls, Until Dawn κλπ.
Τα υπόλοιπα... εε...

Σκέφτομαι να αγοράσω το Shadow of the Beast. Σκέφτομαι, δεν ξέρω... Ένα 20άρικο έχει.

Δημοσ.

Καλό παιχνιδάκι αλλά άνιση η σύγκριση με υπολογιστή. Με προσεκτική αγορά στα μεταχειρισμένα φτιάχνεις υπολογιστή με 400-500 ευρώ με υπερδιπλάσια ισχύ στα γραφικά σε 1080 αναλύσεις και στο χιλιάρικο με τετραπλάσια ισχύ από ps4pro και οποιοδήποτε μελλοντικά 1-2 χρόνια. Κατόπιν αλλαγή κάρτας γραφικών μόνο και πάντα βρίσκεσαι μπροστά 1 με 2 βήματα.

Τώρα το κέρδος ποιο είναι? Αυτή είναι μία άλλη συζήτηση που θα πρέπει να κατανοήσεις τα παραπάνω βιώνονταστα πρώτα, για να μπορέσεις να συμμετάσχεις σε αυτήν.

Είναι καλή φάση τα exclusives του ps4 και του one και των κονσολών γενικά αλλά πολύ σύντομη και μικρή η ευχαρίστηση που προσφέρουν.

Αυτό που είπε ποιο πάνω ο φίλος τα έχεις όλα και τελειώνεις.

Το pc πάντως είναι pc και 1000 φορές ανώτερο για 1001 λόγους. Και δεν είναι απλά η γνώμη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...