Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για τους άσχετους μια ματιά στο google και στο youtube και βλέπεις με πόσα λεφτά φτιάχνεις gaming pc.

Το θέμα είναι για πιο λόγο να φτιάξεις gaming PC; ;;;για να παίξεις τι;;;; cod και counter strike.... 

Δημοσ.

Το θέμα είναι για πιο λόγο να φτιάξεις gaming PC; ;;;για να παίξεις τι;;;; cod και counter strike.... 

Θα φτιάξεις gaming PC για να παίζεις όλα τα multi με καλύτερα settings και framerate από τις κονσόλες, αγοράζοντας τα παιχνίδια σε χαμηλότερες τιμές.

9 στα 10 παιχνίδια με βαθμολογίες άνω του 80/100 είναι multi.

Και θα αγοράσεις αν θέλεις την κονσόλα που έχει τα exclusives που σε ενδιαφέρουν.

Αυτή είναι η ιδανική λύση για τον gamer που παίζει πολλά παιχνίδια.

• Like 4
Δημοσ.

ξεκολάτε

Έχω βαρεθεί να βλέπω κάθε λογής γλώσσα σε ότι παιρνω, ακόμη και τουρκικά (μια χαρά χωρα ειναι και η τουρκία) και πουθενά ελληνικά, και εδώ μιλάμε για παιχνίδι που θα απολαύσει πολύς κόσμος.

Δεν φταινε οι εταιρειες που στην Ελλαδα ο κοσμος αγοραζει μονο pro,fifa,nba και GTA V για να κατσουν να ασχοληθουν για να βαλουν και Ελληνικα.

Το Uncharted ομως ακομα και στην Ελλαδα εκανε αξιολογες(για Ελληνικα δεδομενα)πωλησεις(και κανει ακομα),αρα λογικο να βλεπουμε και Ελληνικα.

• Like 1
Δημοσ.

Στο κελαρι κλειδωμενο το ειχες? Τι σου κανε :)

Το έχω στο έπιπλο κάτω από την TV. Δεν έχει παιχνίδια, οπότε δεν παίζω. Τα Multiplatform τα παίζω στο PC σε καλύτερη ποιότητα και πιο οικονομικά αγοράζοντας από καταστήματα που βρίσκω στο AllKeyShop.

Μόνο τα Exclusives παίζω τα οποία είναι ελάχιστα.

• Like 1
Δημοσ.

άμα ρωτάς αυτό τότε μην πάρεις pc.

Δημοσ.

Μόνο τα Exclusives παίζω τα οποία είναι ελάχιστα.

Τι εννοεις ελαχιστα? Μονο φετος εχουν βγει 4 exclusive ως τωρα...

Δημοσ.

Τι εννοεις ελαχιστα? Μονο φετος εχουν βγει 4 exclusive ως τωρα...

Ε μπορει να μην ειναι του γουστου του αυτα τα 4

Δημοσ.

Μπορεί να μου έχουν διαφύγει. Ποια είναι;

gravity rush 2,horizon zero dawn,persona 5, nioh και console exclusive(αν και βγαινει και στο pc)το nier automata.

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι. Για να μη χάσουμε και τα 10χρονα που δεν καταλαβαίνουν ακόμα καλά αγγλικά...

ξερεις πόσους 30αριδες και 40αριδες ξέρω που παίζουν τα παιχνίδια αυτά γιατί καταλαβαίνουν την ιστορία και τους αρέσει και δεν καταλαβαίνουν γρι από αγγλικά; 

Εάν εσείς θέλετε παιχνίδια μόνο με ξυλίκι και μπάλα έχει ο θεός.

και δεν έιναι μόνο για τα παιχνίδια, αλλά για όλες τις ηλεκτρονικές και όχι μονο συσκευες που είμαστε πίσω στις μεταφράσεις

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...