Psaris Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 για μια πενταετία δεν εισαι καλυμμένος με το ps4..... εδω του χρόνου τα Χριστούγεννα μπορεί να βγει το 5.... κατα τα αλλα συμφωνώ σε ολα.... και κρίμα που το xbox δεν υπαρχει καν στον ανταγωνισμό φτασαμε να ειναι καλύτερα να παρεις nintendo switch απο ότι xbox-1. 1
firepc Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 για μια πενταετία δεν εισαι καλυμμένος με το ps4..... εδω του χρόνου τα Χριστούγεννα μπορεί να βγει το 5.... κατα τα αλλα συμφωνώ σε ολα.... και κρίμα που το xbox δεν υπαρχει καν στον ανταγωνισμό φτασαμε να ειναι καλύτερα να παρεις nintendo switch απο ότι xbox-1. Δεν ξερω αν θα βγει το ps5 του χρονου, παντως πιστευω οτι θα ανακοινωθει μεσα στο 18
Pandelas Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Βέβαια τη μετάφραση του 4 δεν τη λες και μετάφραση της προκοπής, μεγάλη ξεπετα σε αυτό το σημείο.
yokki Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Πουλησες το Ps4 για να παρεις gaming pc? Φτασανε τα λεφτα τουλαχιστον για την καρτα γραφικων? (ελπιζω να μη πουλησεις το "τερατωδες" mega drive σου. Δε θα φτασουν τα λεφτα ουτε για τροφοδοτικο) για τους άσχετους μια ματιά στο google και στο youtube και βλέπεις με πόσα λεφτά φτιάχνεις gaming pc. 1
Neg Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 για τους άσχετους μια ματιά στο google και στο youtube και βλέπεις με πόσα λεφτά φτιάχνεις gaming pc. Με 30-40€ βρίσκεις μάλιστα μεταχειρισμένους i5 επεξεργαστές στο ίντερνετ.
Le Perv Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 για τους άσχετους μια ματιά στο google και στο youtube και βλέπεις με πόσα λεφτά φτιάχνεις gaming pc. Eπειδη εγω ειμαι ο ασχετος (εχω υπολογιστη απο το 1993). Εγω ρωτησα αν εφτασαν τα λεφτα απο την πωληση του ps4 για να καλυψει τα εξοδα της αγορας καρτας γραφικων. Ειπα πουθενα οτι "Δεν φτανουν για καρτα γραφικων"? Οχι. Χαλαρωσε.
cpttony Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Βέβαια τη μετάφραση του 4 δεν τη λες και μετάφραση της προκοπής, μεγάλη ξεπετα σε αυτό το σημείο.Έλα ρε, καλή ήταν. Μπροστά σε αυτήν του Thr Last of us, αρκετά βελτιωμένη. δεν θα ηταν το τελευταιο το thief's end?αλλα σιγα μην ηταν :Puncharted Μεχρι να σβησει ο ηλιος!απο το "μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος Θεωρητικά, το 4 ήταν το τελευταίο της σειράς με το παραπάνω να αποτελεί DLC (κάτι ανάλογο του TLoU Left Behind-- που κυκλοφόρησε και ως standalone). Άλλο τώρα, αν το βαφτίζουν "νέο παιχνίδι" για να ξεκινήσει spin off παιχνίδια η Sony και να ξεζουμίσει το όνομα for the money. 1
Panikas13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Το θέλω όπως ο πακιστανος την πράσινη κάρτα. 1
kwstasarva Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Το θέλω όπως ο πακιστανος την πράσινη κάρτα. Ο πακιστανός θα πάρει πιο εύκολα τη πράσινη κάρτα από ότι εσύ το Uncharted στην Ελλάδα του 2017 1
Neg Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Ο πακιστανός θα πάρει πιο εύκολα τη πράσινη κάρτα από ότι εσύ το Uncharted στην Ελλάδα του 2017 Θα κάνουν ανταλλαγή όπως οι έφηβοι. "Ντόσει εμένα πράσινο κάρτα, εγκω ντόσει Uncharted" 4
Cosbuster Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Τελικα ολοι το ps4 για το uncharted το πηρατε και μετα στα @@ σας Προσωπικά, για Bloodborne. 2
music_lover Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Είκοσι (20) ώρες το gameplay του, τέλεια!
anthkout Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 το κάναμε πάλι ps4 VS pc.. ξεκολλάτε ρε, παίξτε να χαρειτε 2
kxs14 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 ξεκολάτε λίγο ρε σεις, λες και έχει καμιά διαφορά που θα παίξεις το κάθε παιχνίδι. Προς το παρόν έχω pc , αρκετά καλό, και αν είχα λίγα χρήματα θα έπαιρνα και ένα ps4 για όλα τα όμορφα αποκλειστικά παιχνίδια που βγάζει. Γιατί κρασσάρετε την ζωή σας και είστε μια ζωή στην κόντρα..?? Να είμαστε 5 χρονών να πω, οκ εγώ θα είμαι ο μπλε Power ranger και συ ο κόκκινος και να πλακωνόμασταν για τέτοιες βλακείες. Το νόημα της είδησης είναι ότι η Sony δεν μας έχει ξεγράψει ακόμη ως χώρα στις μεταφράσεις.. Έχω βαρεθεί να βλέπω κάθε λογής γλώσσα σε ότι παιρνω, ακόμη και τουρκικά (μια χαρά χωρα ειναι και η τουρκία) και πουθενά ελληνικά, και εδώ μιλάμε για παιχνίδι που θα απολαύσει πολύς κόσμος. Ξέρετε πόσο βασικό ειναι όταν παίζεις να καταλαβαίνεις και τι σου γίνεται; Μιας και καλώς ή κακώς δεν ξέρουν όλοι , είτε μικροί είτε μεγάλοι αγγλικά. Άντε μια ζωή με την έρμη διχόνοιά μας, όχι δεν είναι pc , είναι ps, όχι δεν είναι pc είναι apple, όχι είναι AMD και δεν είναι Intel , κόκκινο ,πράσινο πορτοκαλί και βλακείες.. Δείτε λίγο τι έχει πραγματικά σημασία και μην τσακώνeστε. peace out 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Εγώ νόμιζα θα είναι expansion. Standalone τελικά. Expansion είναι, αλλά stand-alone. Επίσης, για όσους έχετε αμφιβολίες, η NaughtyDog δεν απογοητεύει ποτέ. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα