Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως γράφει και ο τίτλος, ψάχνω για κινητό με όσο το δυνατόν καλύτερες κάμερες, μέχρι 250€ περίπου (δεν θα τα χαλάσουμε για ένα 20ρικο :-P ), ενδεικτικά συμπληρώνω και τη φόρμα

1) Το ποσό που διαθέτουμε: μέχρι 250

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): instagram, viber, facebook, messenger, και παιχνίδια (πχ fifa mobile)

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Από 5,2 μέχρι 6, με προτίμηση στις 5,5 (εξαρτάται και από τα bezels)

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): fingerprint scanner, ίσως και διπλή κάμερα πισω

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Πολύ

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ίσως

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Όχι απαραίτητα

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; Κατά προτίμηση ναι

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; Yep

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Ναιιι, android και μόνο!

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Τι θεωρείται μεγάλη μπαταρία; Θα ήμουν ικανοποιημένος αν με μέτρια προς βαριά χρήση έβγαζε τη μέρα

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Σε πρώτη φάση από Ελλάδα μόνο

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι, αρκεί να έχει άτοκες δόσεις, και θα βόλευε αν είχε φυσική παρουσία στη Θεσσαλονίκη (αυτό είναι μάλλον λίγο δύσκολο, οπότε δεν το θεωρώ και απαραίτητο)

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο

Μου άρεσε το honor 6x, και από όσα έχω διαβάσει, έχει και πολύ καλές κάμερες... Περιμένω τις προτάσεις σας, και ευχαριστώ προκαταβολικά.

ΥΓ: η αγορά δεν θα γίνει άμεσα, αλλά σε ένα μήνα περίπου, οπότε αν θεωρείτε ότι η τιμή κάποιου κινητού θα πέσει και θα βρίσκεται εντός budget, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις

ΥΓ2: σχετικά καλή κάμερα θεωρώ του galaxy a5 2016 πχ, αλλά μάλλον ψάχνω κάτι καλύτερο αν υπάρχει μέσα στο συγκεκριμένο price range

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως μου κάνει τότε... Δεν υπάρχει κάτι σε αυτά τα χρήματα με καλές κάμερες και νύχτα; Επίσης να προσθέσω ότι τα xiaomi δεν είναι η πρώτη μου επιλογή, γιατί μου την σπάει πολύ το miui... Αν υπάρξει βέβαια κάποια πολύ καλή ευκαιρία θα το κοιτάξω... Το honor 6x τι λέει από κάμερες;

Δημοσ.

Καλές κάμερες σε κινητό για νύχτα δεν θα βρεις ούτε σε κινητά 800+ ευρώ. Το honor 6X δεν είναι καθόλου μα καθόλου κακό σε αυτά τα λεφτά για τις κάμερες αλλά μην περιμένεις κάτι ουάου. Οι καλύτερες κάμερες μέχρι τα λεφτά που μπορείς να δώσεις είναι τα παρακάτω. 

https://www.skroutz.gr/s/7541851/Motorola-Moto-X-Style-32GB.html?from=catspan&keyphrase=moto+x+style

https://www.skroutz.gr/s/7811257/LG-Nexus-5X-32GB.html

Από τα οποία εννοείται ότι προτείνω το πρώτο αν το μέγεθος δεν είναι πρόβλημα (που μάλλον δεν είναι αν κοιτάς το 6Χ) διότι είναι και πολύ πιο ολοκληρωμένη συσκευή. 

Δημοσ.

Ok, καλή φάση και τα 2... Και όταν λέω καλή κάμερα στα 250, δεν περιμένω ούτε κάμερα s7, ούτε επιδόσεις dslr, μια αξιοπρεπή κάμερα επιπέδου a5 (16) ή λίγο ανώτερη θέλω

Δημοσ.

Nexus 5x καλύτερη κάμερα απο a5 16 πχ.

έχω ακούσει οτι το συγκεκριμένο nexus έχει από τις καλύτερες κάμερες σε android, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει... αλλά έχω διαβάσει και κάτι διάφορα περι bootloop, +οτι το έχει ένας γνωστός και δεν μου άρεσε πολύ η κατασκευή του, με την έννοια οτι μου φάνηκε πολύ ΄πλαστικούρα΄.... κατά τα άλλα, έχει πολύ καλή κάμερα, καλά specs και το μεγάλο του ατού είναι το stock android... αξίζει όμως 270 που έχει αυτή τη στιγμή στο skroutz? επίσης σε κανένα μήνα που σκέφτομαι να κάνω την αγορά, θα υπάρχει διαθεσιμότητα; 

Δημοσ.

Αν δεν εχει την 800αρα Θεσσαλονίκη μην το κοιτάς...

Μόνο άμα είναι σε κανένα χωριό και έχει wind ,τότε ναι έχει θέμα.

Εγώ πάντως δεν έχω(cosmote)

Δημοσ.

έχω ακούσει οτι το συγκεκριμένο nexus έχει από τις καλύτερες κάμερες σε android, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει... αλλά έχω διαβάσει και κάτι διάφορα περι bootloop, +οτι το έχει ένας γνωστός και δεν μου άρεσε πολύ η κατασκευή του, με την έννοια οτι μου φάνηκε πολύ ΄πλαστικούρα΄.... κατά τα άλλα, έχει πολύ καλή κάμερα, καλά specs και το μεγάλο του ατού είναι το stock android... αξίζει όμως 270 που έχει αυτή τη στιγμή στο skroutz? επίσης σε κανένα μήνα που σκέφτομαι να κάνω την αγορά, θα υπάρχει διαθεσιμότητα;

Υπάρχει θέμα με τα bootloop, όντως είναι λίγο πλαστικούρα, όντως η κάμερα είναι σούπερ. Θα σου πρότεινα να ψάξεις μεταχειρισμένο στις αγγελίες εδώ μιας και η τιμή είναι πολύ πιο κάτω από τα καινούρια και δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα γι'αυτη τη συσκευή μόνο λόγω κάμερας...
Δημοσ.

σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες... θα ψάξω όσα μου προτείνατε και θα επανέλθω όταν είμαι έτοιμος για την αγορά  :-)

Δημοσ.

Κοίτα και το Moto G5 Plus όταν βγει. Το G5 έχει βγει ήδη αλλά είναι λίγο κατώτερο σε κάμερα. Κοίτα review στο νετ να δεις αν είναι η κάμερα στο επίπεδο που θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...