killer55 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους !!! Έχω στην κατοχή μου ένα Acer Aspire E15 με Windows 10 64bit, 16 gb Ram και 256 SSD Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα πολύ παράξενο πρόβλημα όταν θέλω να ανοίξω το laptop.Πιο συγκεκριμένα δεν ανοίγει όταν πατήσω το power button παρα μόνο εαν συνδέσω το βύσμα του φορτιστή ( να είναι στο ρεύμα ) , το βγάλω και μετά ξαναπατήσω το power button.Επίσης κάνει αρκετή ώρα μέχρι να ανοίξει. Ότι ρύθμιση και να βάλω στο bios (έχω κάνει update στο τελευταίο ) μόλις κλείσω τα windows την χάνει και επιστρέφει στα defaults. Υπόψιν ότι μου είχε ξαναδημιουργηθει πριν κανα δίμηνο το ίδιο θέμα . αλλα επειδή είχα κάνει format δεν μου το ξαναεμφάνησε οπότε δεν έδωσα σημασία.. Έχει κανείς καμια ιδέα γιατί συμβαίνει αυτο γιατί στην ουσία πρέπει να είμαι κοντά σε ρευμα ώστε να μπορέσω να ανοίξω τον υπολογιστή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!
vanquisherwv Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Μαλλον η μπαταρια η 3v πρεπει να ειναι, οταν ανοιγεις το laptop σου λεει να πατησεις καποιο κουμπι για να συνεχισεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα