Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω κατασκευάσει ένα Shop σε Wordpress με WooCommerce.

Θέλω να το μεταφράσω στα αγγλικά και φυσικά να έχω Switcher επιλογής γλώσσας.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα (εκτός WPML που θλει φράγκα ) από Loco Translate, Poedit για εντελώς manual καταστάσεις και τώρα είμαι στο Polylang που έχει πλέον και το Linkotek ενσωματομένο.

Δεν βρίσκω άκρη πουθενά, έχεις κάποιος καμία ιδέα ή κάποια λύση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Αν φτιαχνεις συχνα ιστοσελιδες θα σε συμβουλευα να αγορασεις το WPML μιας και το θεωρω απ τα καλυτερα.

Θεωρητικα, με το Polylang μπορεις να την μεταφρασεις κανονικα. Μπορεις να μας πεις σε ποιο σημειο δυσκολευεσαι στην μεταφραση;

• Like 1
Δημοσ.

Αν φτιαχνεις συχνα ιστοσελιδες θα σε συμβουλευα να αγορασεις το WPML μιας και το θεωρω απ τα καλυτερα.

Θεωρητικα, με το Polylang μπορεις να την μεταφρασεις κανονικα. Μπορεις να μας πεις σε ποιο σημειο δυσκολευεσαι στην μεταφραση;

Οχι δε φτιαχνω συχνα και μου πεφτει ακριβο. Τουλαχιστον για αρχη...

Δεν μπορει να το στησω και να το καταλαβω γενικοτερα. Μου πεταει και ενα καινουριο που μαλλον ειναι της Polylang (Linkotek νμζ) αλλα δε μπορω να καταλαβω πως δουλευει και εχω θεμα με το switcher.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Τι να πω.. Αν με Polylang και Loco δεν μπορεσες να καταφερεις να το μεταφρασεις, δεν γνωριζω καποιο αλλο plugin που θα σε βοηθουσε. Για μενα "παιδεψου" λιγακι παραπανω με τα 2 αυτα Plugins μιας και παρα πολλοι τα χρησιμοποιουνε. 

Μηπως το theme σου ειναι free και δεν υποστηριζει μεταφρασεις; Αν και με τα Plugins δε θα επρεπε να αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα..

Δημοσ.

Πάρε το WPML και χρέωσε το στον πελάτη/φίλο σου αφού τον ενημερώσεις πρώτα ότι είναι απαραίτητο και χωρίς αυτό δουλειά δεν γίνεται. 79 $ είναι μια λογική τιμή για τις δυνατότητες και την ευκολία διαχείρισης που προσφέρει.

Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για eshop το οποίο θα φέρει χρήματα στον ιδιοκτήτη του, όποτε κάποια επένδυση σε plugins είναι απαραίτητη αν σέβεται την επιχειρηματική αυτή κίνηση.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι είναι premium. Ευχαριστώ πάντως.

Τι να πω.. Αν με Polylang και Loco δεν μπορεσες να καταφερεις να το μεταφρασεις, δεν γνωριζω καποιο αλλο plugin που θα σε βοηθουσε. Για μενα "παιδεψου" λιγακι παραπανω με τα 2 αυτα Plugins μιας και παρα πολλοι τα χρησιμοποιουνε.

Μηπως το theme σου ειναι free και δεν υποστηριζει μεταφρασεις; Αν και με τα Plugins δε θα επρεπε να αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα..

Ευχαριστώ πολύ.

Πάρε το WPML και χρέωσε το στον πελάτη/φίλο σου αφού τον ενημερώσεις πρώτα ότι είναι απαραίτητο και χωρίς αυτό δουλειά δεν γίνεται. 79 $ είναι μια λογική τιμή για τις δυνατότητες και την ευκολία διαχείρισης που προσφέρει.

Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για eshop το οποίο θα φέρει χρήματα στον ιδιοκτήτη του, όποτε κάποια επένδυση σε plugins είναι απαραίτητη αν σέβεται την επιχειρηματική αυτή κίνηση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...