BritGreek Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Χαιρετώ την παρέα. Χρειάζομαι τη βοήθεια όσων γνωρίζουν να με κατευθύνουν. Αγόρασα την Πρωτοχρονιά ένα tablet MLS Prim, στα 150 ευρώ για τη δουλειά μου. Το τάμπλετ από τον πρώτο μήνα είχε προβλήματα (οι περισσότερες δημοφιλείς εφαρμογές μη συμβατές), η μπαταρία άρχισε να κρατά 3 ώρες σε standby και ζεσταινόταν πολύ κατά τη φόρτιση. Η κάμερα δούλευε μόνιμα με πλήρες ζουμ με αποτέλεσμα να φαίνεται μόνο η μύτη μου στις βιντεοκλήσεις του skype, και το τάμπλετ έτριζε και δεν ήταν συμπαγές σε ορισμένα σημεία του περιμετρικά. Επίσης, το viber δεν παίζει στο συγκεκριμένο (μη συμβατή κάμερα). Ξαφνικά την προηγούμενη εβδομάδα σταμάτησε να λειτουργεί η αφή στην οθόνη (digitizer) και έτσι το πήγα στο κατάστημα αγοράς. Μου είπαν για πιο γρήγορα (για να γλιτώσω 2 ημέρες) να το πάω στην MLS στην Αργυρούπολη, όπως και έγινε. Μάλιστα μου είπαν ότι μπορώ να ζητήσω πιστωτικό από την ίδια την αντιπροσωπεία. Πήγα εκεί, ρώτησα ακριβώς αυτό σε περίπτωση που δεν φτιάχνεται, και αρνήθηκαν λέγοντας ότι μετά από 3 μήνες, η μόνη υποχρέωση που έχουν είναι να επιδιορθώσουν το συγκεκριμένο. Χτες έλαβα μήνυμα ότι είχε επισκευαστεί, και σήμερα πήγα να το παραλάβω. Μου το έδωσαν με 7% μπαταρία και το έκλεισα για να πάω στο γραφείο να το φορτίσω. Μου είπαν ότι άλλαξαν μητρική, κάμερα και οθόνη. Δυστυχώς, τώρα που φόρτισε, δεν ανοίγει καν και εμφανίζεται μόνο το λογότυπο της MLS, ενώ πίσω κυριολεκτικά ζεματάει. Άρα δεν λειτουργεί. Θέλω να μάθω πώς μπορώ να κινηθώ, για να επιστρέψω αυτό το ελαττωματικό προϊόν και να πάρω τα λεφτά μου πίσω ή κάποιο άλλο τάμπλετ, γιατί για μένα είναι εργαλείο της δουλειάς μου και δεν μπορώ να ρισκάρω να βρίσκομαι μακριά από την έδρα μου και να μην ξέρω αν θα δουλεύει ξαφνικά το τάμπλετ. Αν υπάρχει κάποιος νόμος που μπορώ να τυπώσω για να πάω αύριο στο κατάστημα ή στην αντιπροσωπεία, θα ήθελα να μου δώσετε κάποιο link. Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Αν θυμάμαι καλά αν χαλάσει γύρω στις 3 φορές μπορείς να μιλήσεις με τα κεντρικά της MLS να στο αντικαταστήσουν με νέο λόγω των προβλημάτων που έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 http://www.efpolis.gr/1520http://www.1520.gov.gr/component/content/article/106-eidi-kataggelion/239-kataggelia-proiontahttp://www.1520.gov.gr/eponymi-proiontahttp://www.1520.gov.gr/entypo-paraponon 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Χείριστη εμπειρία έχω από MLS, κλαίω τα λεφτά ενός gps που μου είχαν κάνει δώρο και λόγω ανωριμότητας δεν φρόντισα να κυνηγήσω αρκετά ώστε να γίνει αντικατάσταση. Έχει φάει Χ η εταιρεία από μένα έκτοτε λόγω απαράδεκτου after sale support. Μην το αφήσεις πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Άρα αύριο να πάω στο κατάστημα ή στην MLS με κάποιο νόμο στο χέρι; Στην MLS μιλάνε αρκετά απότομα σαν να σου κάνουν χάρη και γίνεται χαμός από κόσμο στο service. Αν θυμάμαι καλά αν χαλάσει γύρω στις 3 φορές μπορείς να μιλήσεις με τα κεντρικά της MLS να στο αντικαταστήσουν με νέο λόγω των προβλημάτων που έχει. 3 φορές σημαίνει ένας μήνας χωρίς τη συσκευή. Δεν γίνεται να δεχτώ κάτι τέτοιο, αν υπάρχει νόμιμη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Και τι φανταζεσαι δηλαδη πως θα γινει, αν πας με το...νομο το χερι?Δυστυχως -εκτος και εισαι ο ιδιος δικηγορος!- οχι ιδιαιτερως πολλα... Οποτε εκκινησε ενεργειες εσυ [=> σε καθε περιπτωση τηλεφωνησε!]με το υπουργειο Αναπτυξης (ειναι το πρωην Εμποριου της κανιγγος)και βλεπεις -> αν εισαι "τυχερος"[..!] θα θορυβηθουν & θα μασησουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Τουρμπο εξ μας βγηκε το ελληνικο εμελες; Προσωπικα αγορες μονο εφοσον δω review. Εχω ενα λενοβο εδω και 3 χρονια, αριστο. Τωρα λεω να παρω ξιαομι που διαβαζω τα καλυτερα. Τεσπα αυτο που μπορεις να κανεις, το εκανες ηδη. Μοιραστηκες την εμπειρια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Και τι φανταζεσαι δηλαδη πως θα γινει, αν πας με το...νομο το χερι? Δυστυχως -εκτος και εισαι ο ιδιος δικηγορος!- οχι ιδιαιτερως πολλα... Οποτε εκκινησε ενεργειες εσυ [=> σε καθε περιπτωση τηλεφωνησε!] με το υπουργειο Αναπτυξης (ειναι το πρωην Εμποριου της κανιγγος) και βλεπεις -> αν εισαι "τυχερος"[..!] θα θορυβηθουν & θα μασησουν Η μιλας με γριφους ή εχω πιει πολλα ρακομελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Η μιλας με γριφους ή εχω πιει πολλα ρακομελα Μα το δευτερο, δεν αποκλειεται (/δεν εχω στοιχεια ωστε να το αποκλεισω) σωστα? χικ Αν το καταστημα τσεκαροντας τη καρτελα πελατη βλεπει "δικηγορικο γραφειο-δικηγορος" ειδικα εκεινον τον πελατη δεν θα θελησει να τον ταλαιπωρησει το ιδιο, με την...πλεμπα 1520 τηλεφωνημα + αναφορα τηλεφωνικη, πρωτα δεδομενα που μπορεις να μεταφερεις οπως και με ποιον μιλησες στο καταστημα μετα = θα φανει αποφασιστικοτητα ενεργειων σου και ελπιζεις: οτι δεν θα χρειαστει να συνεχισει + πολυ παρακατω αν & οχι απιθανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spertoy Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Όποιος εχει αγορασει mls , δε ξαναγοραζει....το after sales τους ειναι τουλαχιστον ανεπαρκες..(ευγενικα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 σοβαρο ταμπλετ για δουλεια και mls δεν πανε μαζι.οπως και turbo x οπως και crypto οπως και oxygen σε ρουτερ.επισης ναι δυστυχως μετα απο 3 μηνες δεν παιζει να στο αλλαξουν ετσι απλα και αλλο τοαο για πιστωτικο.στην καλυτερη θα σου δωσουν ειτε καινουριο ειτε αλλο μοντελο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Update: μόλις γύρισα από το κατάστημα αγοράς (δεν πήγα ξανά στην αντιπροσωπεία). Επειδή πρέπει να λέμε και τα καλά, αύριο το πρωί επιστρέφω το τάμπλετ στην αρχική του συσκευασία και παίρνω όποιο άλλο θέλω, όποια μάρκα θέλω και μου είπαν ότι θα γίνει και γραπτό παράπονο στα κεντρικά της MLS, ζητώντας συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Μάλλον θα πάρω Lenovo, πάλι 10ρι, με 2 ram και κάμερες 8 και 5, γιατί κάνω πάρα πολλές βιντεοκλήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Update: μόλις γύρισα από το κατάστημα αγοράς (δεν πήγα ξανά στην αντιπροσωπεία). Επειδή πρέπει να λέμε και τα καλά, αύριο το πρωί επιστρέφω το τάμπλετ στην αρχική του συσκευασία και παίρνω όποιο άλλο θέλω, όποια μάρκα θέλω και μου είπαν ότι θα γίνει και γραπτό παράπονο στα κεντρικά της MLS, ζητώντας συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Μάλλον θα πάρω Lenovo, πάλι 10ρι, με 2 ram και κάμερες 8 και 5, γιατί κάνω πάρα πολλές βιντεοκλήσεις. Πάλι καλα!Ποιο κατάστημα είναι? Επεξ/σία 12 Απριλίου 2017 από denis_kos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Πάλι καλα!Ποιο κατάστημα είναι? Νομίζω θα θεωρηθεί διαφήμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δεν νομιζω μετά απο όλα αυτα. Είναι προφανές ότι το τοπικ δεν έγινε για διαφήμιση. Όπως κράζουμε καλό ειναι να βγαίνουν κ τα σωστά μαγαζιά μπροστα. Ότι θες βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα