Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Σκέφτομαι να αγοράσω μια τηλεόραση 32". Λόγω μη ύπαρξης χώρου, η μοναδική λύση είναι να βγάλω το παλιό monitor (LG 1900J, 19") και να βάλω τηλεόραση, την οποία θα χρησιμοποιώ για gaming, αλλά και για εργασίες στο PC (browsing, προγράμματα κλπ). Η κάρτα γραφικών που έχω είναι μια παλιά Ati Radeon HD 4850. Η θέση που κάθομαι είναι περίπου στα 70cm.

Το ερώτημα είναι 1. η δυνατότητα σύνδεσης της TV με την κάρτα, 2. το κατά πόσο θα είναι εφικτή η χρήση της TV ως  monitor, χωρίς να δημιουργώ πρόβλημα στα μάτια, και 3. αν είναι πολλές οι ίντσες, και βάσει της ανάλυσης των pixels στην TV, αν υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί μικρότερο κομμάτι της TV ως monitor με κάποια εφαρμογή, χωρίς φυσικά να δημιουργεί ζήτημα στο υπόλοιπο κομμάτι της TV, επειδή θα τροφοδοτείται από ρεύμα μεν, δε θα χρησιμοποιείται δε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

1)Εαν βγαζει hdmi η 4850 εισαι ετοιμος, εαν βγαζει dvi-d θα χρειαστεις ανταπτορα dvi-d->hdmi (προφανως δεν θα περναει ο ηχος και θα χρειαστεις αλλο ενα καλωδιο , αναλογως την εισοδο ηχου της tv)

2)Δεν ξερω για προβλημα στα ματια, αλλα πιθανων να ειναι κουραστικη.Εχω γνωστο με 40αρα κ ειναι οκ, παλιοτερα ενας αλλος φιλος πηρε 27αρα κ την "σκοτωσε" στην βδομαδα γιατι τον κουραζε..

3)Ισως να μπορουσες να κανεις κατι παρεμφερες μεσω του catalyst, αλλα η εκτιμηση μου ειναι πως δεν θα βολεψει.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ! Η 4850 έχει HDMI έξοδο από όσο έψαξα, οπότε είμαι μάλλον εντάξει σ'αυτό το θέμα. Τώρα, για τα υπόλοιπα το σκέφτομαι, επειδή, λόγω δουλειάς στέκομαι αρκετά στον υπολογιστή και διαβάζω κείμενα, οπότε φοβάμαι μην κουράζομαι υπερβολικά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...