Mcl Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Παιδια γεια σας.....εχω θεμα με το κινητο μου....δεν θελει να συνδεθει με ΤΙΠΟΤΑ στον υπολ μου η σε οποιν διποτε αλλο υπολογιστη....εχω ΣΚΑΣΕΙ!!! 3 φορες εκανα επαναφορα αλλα τιποτα....δοκιμασα να κανω και USB Debugging αλλα και παλι τιποτα...καποια ιδεα καποιος??? το μονο που κανει ειναι να λεει φορτιση και τιποτα αλλο καμια επιλογη....
TheAccountant Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Παιδια γεια σας.....εχω θεμα με το κινητο μου....δεν θελει να συνδεθει με ΤΙΠΟΤΑ στον υπολ μου η σε οποιν διποτε αλλο υπολογιστη....εχω ΣΚΑΣΕΙ!!! 3 φορες εκανα επαναφορα αλλα τιποτα....δοκιμασα να κανω και USB Debugging αλλα και παλι τιποτα...καποια ιδεα καποιος??? το μονο που κανει ειναι να λεει φορτιση και τιποτα αλλο καμια επιλογη.... Απο οσο θυμαμαι και στο δικο μου Doogee F7 ηθελε drivers για να το δει!!! Η Doogee λεει: You can install MTP USB driver in Windows.Please connect your phone to PC,open “Device Manager” and find the location of your phone and right click it,choose “update driver software”-”Browse my computer for driver software”-”Let me pick from a list of devices on my computer”-choose “MTP USB Device” in the list and click “Next”. http://www.driverscape.com/download/mtp-usb-device 1
Mcl Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 To κατεβασα και αυτο εξισου αλλα τιποτα...παλι δεν δινει επιλογη για μεταφορα αρχειων φορτιση κτλπ το ιδιο το κινητο....γιατι ρε μαν.... δεν δινει καν επιλογη σε κανενα pc που δοκιμασα....
TheAccountant Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ZJSrYM-0m_c υπαρχει περιπτωση να εχεις αυτο το θεμα?
saruman123 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Σιγουρα είναι θέμα driver Σβήσε από τον υπολογιστή ότι έχει σχέση με driver κατέβασε το Universal USB Driver για να περάσεις τους σωστούς . http://is.gd/I3pawG
Mcl Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 To δοκιμασα και αυτο....το θεμα ειναι οτι το κινητο δεν δινει καν επιλογη για συνδεση δεν αναγνωριζετε ΠΟΥΘΕΝΑ! δεν βγαλει επιλογη μεταφορα αρχειων φορτιση κτλπ σε καμια συσκευη και η φαση ειναι οτι δεν μπορω να το περασω και νεα ROM...εχω σκασει μην το σπασω....
saruman123 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δες το καλώδιο αν είναι το σωστό. Συνήθως φταίει και αυτό . Παίξε και με τις θύρες του υπολογιστή
Mcl Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 To θεμα ειναι οτι δοκιμαζω να κανω και αναβάθμιση λογισμικού αλλα δεν το δεχετε! παρολο που το κανω (φορματ) ενω η διαδικασια προχωρά βγαζει σφαλμα....τι παιζει ρε παιδια???
saruman123 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Πολύ φοβάμαι ότι έχει προεγκατεστημένοι στο kernel του συστήματος malware και δεν ξέρω και γω τι άλλο και σου δημιουργεί πρόβλημα . 1
Mcl Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Πολύ φοβάμαι ότι έχει προεγκατεστημένοι στο kernel του συστήματος malware και δεν ξέρω και γω τι άλλο και σου δημιουργεί πρόβλημα . Nα βαλω καποια εφαρμογη φιλε μου για να κανω καπιο σκαναρισμα?? στο κινητο για malware?? η στον υπολ μου? σε ευχαριστω
saruman123 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Το κακό είναι ότι διαβάζω και σε ξένα site ότι στο συγκεκριμένο ότι και να κάνεις και rom που λέει ο λόγος να αλλάξεις δεν γίνεται τίποτα . Για εμένα το καλύτερο είναι να το ξεφορτωθείς όσο το δυνατόν γρηγορότερα . Και μην ξαναπάρεις Doogee. 1
Mcl Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Καταλαβα.....πικρα δλδ....πωωω και δεν το εχω ουτε ενα μιση χρονο....τι να πωωωω με τις βλακειες....δεν υπαρχει καποιος τροπος δλδ καπως να γινει?????
dancer_69 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να μην κάνεις κάτι καλά. Μπορεί όμως να υπάρχει θέμα και με το καλώδιο. Τα windows πάντως βγάζουν αρκετά συχνά παρόμοια προβλήματα με τους drivers για συσκευές android. Μπορείς να δοκιμάσεις με κάποια διανομή linux(υπάρχουν αρκετές που έχουν live cd, οπότε δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάτι), οπού συνήθως αναγνωρίζονται χωρίς πρόβλημα και χωρίς να χρειάζονται drivers. Έτσι θα μπορέσεις να εντοπίσεις αν το πρόβλημα είναι από την πλευρά της συσκευής και όχι από τα windows και τους drivers που έχεις δοκιμάσει. Ακόμη και αν δεν αναγνωριστεί αυτόματα ως συσκευή mtp μπορείς με την εντολή dmesg να δεις αν την αναγνωρίζει το λειτουργικό(αυτό επειδή υπάρχει και η πιθανότητα να χρειάζονται και εκεί κάποιες περαιτέρω ενέργειες). Το ότι δε σου βγάζει επιλογές για μεταφορά αρχείων, αν θυμάμαι καλά, δεν είναι περίεργο από τη στιγμή που δεν έχει αναγνωριστεί από το pc. Όσον αφορά την αλλαγή ρομ, δεν έχουν σχέση οι drivers αυτοί που βάζεις. Χρειάζεται ειδική εφαρμογή(το sp flash tool μάλλον) και ειδικοί drivers οι οποίοι για ν' αναγνωρίσουν τη συσκευή, πρέπει αυτή να απενεργοποιηθεί και να ενεργοποιηθεί σε download mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα