Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοειται οτι πας σε ryzen συνθεση με 6c12t μην σου πω και στους καινουργιους 4c8t,υπομονη μεχρι να γραψουν και αλλα παιδια που εχουν μεγαλυτερη εμπειρια σε μητρικες μνημες am4,παντως στην συνθεση με ryzen δεν χρειαζεσαι εξτρα ψυκτρα.

• Like 1
Δημοσ.

1) (ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ) Οι δεύτεροι λογαριασμοί απαγορεύονται

2) Σε δύο απο τις τρείς συνθέσεις δεν έχεις τροφοδοτικό, ενώ στην τρίτη έχεις πάλι αυτό που σου είπαμε στο προηγούμενο θέμα να αλλάξεις.

3)Τουλάχιστον έβαλες το μαύρο phanteks και όχι το titanium green.

4) Γράψε τι δε σ'αρέσει και τι θες να αλλάξεις για να σου προτείνουμε στο άλλο θέμα και μην κολλάς στα ίδια, κακό σε 'σένα κάνεις.

Δημοσ.

1) (ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ) Οι δεύτεροι λογαριασμοί απαγορεύονται

2) Σε δύο απο τις τρείς συνθέσεις δεν έχεις τροφοδοτικό, ενώ στην τρίτη έχεις πάλι αυτό που σου είπαμε στο προηγούμενο θέμα να αλλάξεις.

3)Τουλάχιστον έβαλες το μαύρο phanteks και όχι το titanium green.

4) Γράψε τι δε σ'αρέσει και τι θες να αλλάξεις για να σου προτείνουμε στο άλλο θέμα και μην κολλάς στα ίδια, κακό σε 'σένα κάνεις.

Και νόμιζα πως μόνο εγώ τον κατάλαβα :P

χαίρεται ενδιαφέρομαι για gaming καθαρά υπολογιστή έχω κάποιες συνθέσεις και θα ήθελα γνώμη για την πιο καλή από αυτές που έχω και να μου πάει και για 3-4 χρονια.. ευχαριστω

To 2o.

Δημοσ.

Εγώ ακόμα και για gaming τον 1600 θα προτιμούσα. Πιστεύω ότι στα παιχνίδια που θα βγαίνουν από εδώ και έπειτα η δουλειά πάει στους πολλούς πυρήνες. Και στα σημερινά παιχνίδια δεν υπολείπεται κ τόσο ο 1600 σε σχέση με τον 7600. 

• Like 3
Δημοσ.

Και για gaming και για τα πάντα όλα σε εκείνη την τιμή R5 1600...αν δείτε και frametimes των παιχνιδιών θα καταλάβετε ότι η εμπειρία gaming στον 1600 δεν υπολείπεται πουθενά σε σχέση με τον 7600...μην πάμε σε 250-260-270 ευρώ επεξεργαστή 4c/4t ρε παλικάρια...κρίμα και άδικο...τζάμπα χρήματα...ας πάει αν είναι σε 1500Χ που έχει και καλύτερη ψύκτρα που την κρατάς άνετα...και μπορεί να πάρει OC και έχει 8 threads...θα χρειαστούν πολύ σύντομα σε games...δεν έχει νόημα θεωρώ ο 7600...εκτός αν παίζει συγκεκριμένο παιχνίδι με 144hz οθόνη.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ ακόμα και για gaming τον 1600 θα προτιμούσα. Πιστεύω ότι στα παιχνίδια που θα βγαίνουν από εδώ και έπειτα η δουλειά πάει στους πολλούς πυρήνες. Και στα σημερινά παιχνίδια δεν υπολείπεται κ τόσο ο 1600 σε σχέση με τον 7600.

και οι fx έχουν πολλούς πυρήνες και δεν τραβάνε

Δημοσ.

Και για gaming και για τα πάντα όλα σε εκείνη την τιμή R5 1600...αν δείτε και frametimes των παιχνιδιών θα καταλάβετε ότι η εμπειρία gaming στον 1600 δεν υπολείπεται πουθενά σε σχέση με τον 7600...μην πάμε σε 250-260-270 ευρώ επεξεργαστή 4c/4t ρε παλικάρια...κρίμα και άδικο...τζάμπα χρήματα...ας πάει αν είναι σε 1500Χ που έχει και καλύτερη ψύκτρα που την κρατάς άνετα...και μπορεί να πάρει OC και έχει 8 threads...θα χρειαστούν πολύ σύντομα σε games...δεν έχει νόημα θεωρώ ο 7600...εκτός αν παίζει συγκεκριμένο παιχνίδι με 144hz οθόνη.

+1 

Αν μπορει να παει σε R5 1600 πηγαινει.Θεμα χρονου ειναι και η βελτιωση των οδηγων nvidia για ryzen.Δεν εχουν ιδιαιτερο νοημα οι i5 με αυτες τις τιμες.

https://www.techpowerup.com/reviews/AMD/Ryzen_5_1600X/

https://www.youtube.com/watch?v=71UHFJjs3Go

Δημοσ.

Έχω την άποψη οτι τελικά με το δίκιο του είναι σε δίλημμα ο ts και άνοιξε δεύτερο θέμα. Καλύτερα να προτείνει ο καθένας ένα συστηματάκι και να μη το κάνουμε κυπριακό. Γενικά είτε intel πάρει είτε amd καλυμμένος είναι με την πρώτη τώρα να είναι μπροστά ενώ με τη δεύτερη  ως πιο future proof βλέπε καλή ώρα 1060 vs 480. Ειδικά αυτό με  τα benchmarks ακόμα δε βγήκαν για 'μένα δε λέει κάτι.

Καλό Πάσχα :)

Δημοσ.

Οχι,προς θεου, 

Αν ειναι να παει σε ryzen  να παει στον 1600, να εχει μια ουσιαστικη αγορα ενος 6πυρινου με 12 threads.

Αναμεσα σε 7500 - 1500x που προοριζεται για gaming  θα προτιμουσα τον i5, αλλα γενικα,να συμφωνησω μαζι σας, ο 1600 ειναι η καλυτερη περιπτωση και απο τους τρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...