Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα κάτι μεγαλύτερο. Για 30€ που εδωσα, δεν λέω καλή ποιότητα ήχου αλλά άρχισε να τρίζει από την πρώτη βδομάδα όταν το βάζεις φουλ και είναι ενοχλητικό

Δημοσ.

Και το Xiaomi Mi square box καλή περίπτωση φαίνεται..

Κοίτα κάτι μεγαλύτερο. Για 30€ που εδωσα, δεν λέω καλή ποιότητα ήχου αλλά άρχισε να τρίζει από την πρώτη βδομάδα όταν το βάζεις φουλ και είναι ενοχλητικό

Δημοσ.

Το κρατουσε ενας εκπαιδευτης σε ενα σεμιναριο που εκανα προσφατα.Η "αιθουσα" ηταν τεραστια~200τμ βεβαια 15 ατομα που το παρακολουθησαμε καθομασταν αρκετα κοντα.

Μου εκανε τρομερη εντυπωση που ακουγοτανε τοσο καλα και εγω θα καθομουν στα ~5-6 μετρα μακρια.

Δεν λεω πως μας "τρανταξε" προφανως, αλλα κατι κλιπακια ηχου(soundtrack απο ταινιες) που επαιξε τα ακουσαμε ολοι μια χαρα.

Το αναφερω γιατι μου εκανε τρομερη εντυπωση πως ενα τοσο δα πραγματακι ακουγοτανε τοσο..

Τωρα για να βαλεις μουσικη και να κανεις headbangs προφανως και δεν κανει.

Τελος η ενταση ειναι τρομερα σχετικη, ειχε ανοιξει ενας συμφορουμιτης topic πως ηθελε να αλλαξει τα edifier r1700 (~70αρια watt) γιατι δεν ειχαν αρκετη για δωματιο 10τμ.Επειδη τυχαινει και εχω σχεδων τα ιδια-> r1600bt δεν μπορω να διανοηθω πως γινετε να τα maxαρεις σε τοσο μικρο χωρο.Εχω βγαλει και παρτακι σε 35τμ με καμια 25αρια ατομα και δεν τα χα στο max..

• Like 1
Δημοσ.

Για το Jbl mini αναφέρεσαι;

Ναι, αυτο ειχε ο εκπαιδευτης.

https://www.google.gr/search?q=JBL+Mini+Go&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj1g-LB-Z7TAhUBVRQKHVwuAGEQ_AUIBygB&biw=360&bih=564#imgrc=UGCa8ZvvkYHB_M:

Με εντυπωσιασε τοσο που σκεφτομουν να το παρω και εγω.

Παντα σε σχεση με το μεγεθος/φορητοτητα του.

Δημοσ.

Τι ειδους μαγαζι?Σιγουρα δεν κανει για καφετερια(εννοω που να εχει και αλλους θορυβους, ανθρωπους που μιλανε, θορυβο απο κινηση κοκ).

Αν τωρα ειναι κανενα ψιλικατζιδικο κ θελει απλα να ακουει αυτος που ειναι στο ταμειο οκ..

Δημοσ.

Ισως να ναι οκ, αλλα εφοσων δεν σας απασχολει η φορητοτητα θα μπορουσατε να κοιταξετε κ σε κατι μεγαλυτερο(το jbl mini ειναι μικροτερο απο πακετο τσιγαρα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...