nikoskon Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Guys τί προτείνετε για Gaming headset; Τα δυο κριτήρια που έχω είναι Καλώδιο υψηλής αντοχής (σε λυγίσματα κλπ) Μικρόφωνο επίσης υψηλής αντοχής, όχι πχ σε μεταλλική κυρτή προέκταση γιατί έχουν την τάση να χάνουν την σκληρότητα τους και να μην "στέκονται" στην θέση που τα βάζεις Έχουμε καμία τίμια πρόταση;
newsformobiles Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Κάτι σαν αυτό ψάχνεις!? https://www.igeekphone.com/play-games-like-a-pro-play-only-with-ovann-x2-pro-gaming-stereo-bass-headset/ 1
nikoskon Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μια χαρά αλλά θα προτιμούσα να είχε μικρότερο μικρόφωνο γιατί φαίνεται κουμούτσα το συγκεκριμένο. Επίσης την USB την έχει μόνο για το ρεύμα των LED;
newsformobiles Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μια χαρά αλλά θα προτιμούσα να είχε μικρότερο μικρόφωνο γιατί φαίνεται κουμούτσα το συγκεκριμένο. Επίσης την USB την έχει μόνο για το ρεύμα των LED; Δεν ξέρω, το είχα δει σε κάποια φάση γιατί παίρνω για το site μου νέα από εκεί. Ότι γράφει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα