Προς το περιεχόμενο

Κάποιο βίντεο για ο/c στον q6600;

NinjaMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το σύστημά μου αποτελείται από τα εξής:

Windows 7 Ultimate 64-bit

Q6600 2.4ghz

G.SKILL 2X2GB DDR2

Gigabyte EP45-UD3P

NVIDIA GeForce GT 610 1GB

Corsair cx500m (500w)

Υπάρχει κάποιο βιντεάκι στο youtube ή πρόγραμμα για να τον ανεβάσω στα 3-3.2ghz; Γιατί πιστεύω θα δω μεγάλη διαφορά στο moba που παίζω (dota 2) σε fps μιας και το παιχνίδι είναι cpu bound. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το σύστημά μου αποτελείται από τα εξής:

Windows 7 Ultimate 64-bit
Q6600 2.4ghz
G.SKILL 2X2GB DDR2 400MHZ
Gigabyte EP45-UD3P
NVIDIA GeForce GT 610 1GB
Corsair cx500m (500w)

Υπάρχει κάποιο βιντεάκι στο youtube ή πρόγραμμα για να τον ανεβάσω στα 3-3.2ghz; Γιατί πιστεύω θα δω μεγάλη διαφορά στο moba που παίζω (dota 2) σε fps μιας και το παιχνίδι είναι cpu bound. 

εγω στην θεση σ δεν θα τον εκανα οc ua ton edeina kai θα πηγαινα σε ξεον 

Για ποιον λόγο να μπλέξω με πράγματα που δεν γνωρίζω; Επίσης οι τιμές στους xeon δεν είναι καθόλου χαμήλες απ'ότι έχω δει εδώ μέσα. Με τα ίδια χρήματα το καλοκαιράκι μάλλον θα πάω σε g4560 kabylake και θα πουλήσω αυτό τον αρχαίο cpu οπότε απλά θέλω να τον πάω στα 3.2ghz για να απολαύσω καλύτερο gaming μέχρι τότε. Κάτι διαβάζω τώρα για ένα πρόγραμμα που λέγεται clockgen και κλοκάρεις μέσω αυτού. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος για να κάνω την δουλειά μου.

:-)

Βάλε καταρχάς το CpuZ και πες μου τι voltage δίνει στοκ. Κατέβασε το hardware monitor και άνοιξε το δίπλα. Άνοιξε 2η φορά το cpuz και τώρα πήγαινε στην καρτέλα bench και επέλεξε το bench this CPU. Όσο τρέχει αυτό δες την τάση και πες μου, όπως και το highest temp στο hardware monitor στα cores.

Ντάξει όλα καλά ήρθε ένας φίλος από εδώ και μου τον πήγε στα 3ghz που είναι safe για να μην πάθει και καμιά ζημιά αφού θέλω να τον πουλήσω σύντομα οπότε η ερώτηση που μου μένει να σου κάνω είναι η εξής: Πιστεύεις ότι θα πέσουν οι τιμές το καλοκαίρι ή τώρα είναι καλά να πάω κατευθείαν σε g4560 να τελειώνω; Επίσης σκέφτομαι για κάρτα γραφικών να πάω σε καινούρια gtx1050 ti (κάνει 150 ευρώ και ελπίζω αυτό το cpu να μην την κάνει bottleneck). Ή να ψάξω για κάτι μεταχειρισμένο που σε αυτά τα λεφτά δεν νομίζω να βρω κάτι καλύτερο;

Την μητρικη πρεπει να προσεξεις (EP45-UD3P) γιατι ειναι απο τις [πολυ] καλες ddr2 :-)
Κατα τα λοιπα μπορεις να τον πας πραγματικα ευκολα @ 3.2 και μεχρι 3.7 με βοηθειες
Ψαξου αν θελεις & με Xeon, απλως παντα με μητρικη προσοχη(!) αν θελει bios update 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...