Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ειχα ανοιξει θεμα πριν λιγο καιρο για την καρτα μου που εχω τοσο καιρο να την παρω... και ναι ακομα δεν την εχω παρει εδω και 4 μηνες κοντα και σημερα εκανα καταγγελια στο καταστημα αφου μιλησα με την Γενικη γραμματεια καταναλωτη και μου ειπαν οτι μπορω να κανω καταγγελια και να ζητησω τα λεφτα μ πισω απο το μαγαζι γιατι εχει περασει πολυ καιρος και δεν εχω παραλαβει την καρτα μου.. δεν μπορω αλλο να μ λενε κανε υπομονη και περιμενε .. σημερα τς πηρα και τηλ και μ ειπαν θα με παρουν εκεινοι κ δεν με πηραν ποτε... οποτε τς πηρα και τς ενημερωσα οτι θα κανω καταγγελια και μεχρι κ το παλικαρι π ηταν στο σερβις μου ειπε οτι ειναι 100% μαζι μου κ τελικα με ενημερωσε οτι την καρτα μου την εφτιαξαν τελικα και μ την ξανα δινουν ενω πριν μια εβδομαδα μ ειχε πει οτι μ την αντικατεστησαν .. ειχαν κανει λαθος τα track number μ ειπε κ δεν ηταν η δικια μ αυτη.... ελπιζω να παρω τα λεφτα μ πισω τα οποια δεν ειναι κ λιγα... (784 ευρω)

• Like 2
Δημοσ.

το καταστημα ειναι το Guaranty.gr απο Skroutz την πηρα πριν 1,5 χρονο ... πλεον δεν πουλαει καρτες γραφικων απο κει να καταλαβετε!!

Δημοσ.

ποπο καλα ξεμπερδεματα με τους αχαρακτηριστους!!!

η Γενικη γραμματεια καταναλωτη τι σου ειπε με την καταγγελια που εκανες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...