Προς το περιεχόμενο

Bayonetta (PC Port)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή το Vanquish είναι το Bayonetta των 3rd person cover shooters γι αυτό. Καμιά σχέση το ένα με το άλλο αλλά μοιράζονται την ίδια θέση, έκαστο στο είδος του, την κορυφή. 

Το θεμα ομως αφορα το bayonetta και οχι το Vanquish...

Για να βαζεις τα bayonetta και Vanquish στο top 3 του ps3 ή δεν επαιξες αρκετα γνωστα παιχνιδια ή εισαι υπερβολικα γεναιωδορος/fanboy των Ιαπωνων,χωρις να σημαινει οτι και τα 3 παραπανω παιχνιδια δεν ειναι καλα. Ειχα και εγω και αρκετος κοσμος την ατυχια να παιξω το Bayonetta 1 στο ps3 και πραγματικα δεν εχω ξανασυναντησει περισσοτερα frame drops σε αλλο hack n slash οπως αυτο. Και το επαιξα και αργοτερα που ειχε φαει και ποσα patch υποτιθεται.

Δεν μπορείς να βάλεις όρια στα γούστα του κάθε παίκτη. Το ότι Χ αριθμός παιχνιδιών εκθειάζονται ως "τα καλύτερα ever" δεν σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να μην ευχαριστιέται ένα άλλο "χειρότερο" παιχνίδι το ίδιο πολύ ή και περισσότερο. Οπως έχω πει τα παιχνίδια που έχω ευχαριστηθεί πιο πολύ στη gaming ζωή μου (εκτός από συγκεκριμένες περιπτώσεις) ήταν παιχνίδια κατηγορίας 6-8/10. Γιατί; Γιατί προφανώς μου πρόσφεραν κάτι που δεν πρόσφερε κανείς άλλος και συνήθως ήταν τα παιχνίδια που φτιάχνονταν με μεράκι και κατάθεση "ψυχής" παρά τα όποια προβλήματα ή ατέλειες ή παραβλέψεις.

Επειδή "όλοι" παίζουν GTA 5 πρέπει να παίξω και εγώ; Επειδή "όλοι" πληρώνουν Assassins Creed πρέπει να πληρώσω και εγώ;   

• Like 1
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν μπορείς να βάλεις όρια στα γούστα του κάθε παίκτη. Το ότι Χ αριθμός παιχνιδιών εκθειάζονται ως "τα καλύτερα ever" δεν σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να μην ευχαριστιέται ένα άλλο "χειρότερο" παιχνίδι το ίδιο πολύ ή και περισσότερο. Οπως έχω πει τα παιχνίδια που έχω ευχαριστηθεί πιο πολύ στη gaming ζωή μου (εκτός από συγκεκριμένες περιπτώσεις) ήταν παιχνίδια κατηγορίας 6-8/10. Γιατί; Γιατί προφανώς μου πρόσφεραν κάτι που δεν πρόσφερε κανείς άλλος και συνήθως ήταν τα παιχνίδια που φτιάχνονταν με μεράκι και κατάθεση "ψυχής" παρά τα όποια προβλήματα ή ατέλειες ή παραβλέψεις.

Επειδή "όλοι" παίζουν GTA 5 πρέπει να παίξω και εγώ; Επειδή "όλοι" πληρώνουν Assassins Creed πρέπει να πληρώσω και εγώ;   

Και ομως ξερει πολυ καλα ο συμφορουμιτης τι εννοω και απο τα αλλα θεματα,που συμμετεχει,επειδη εχει μια ταση ενθουσιασμου σε αρκετα παιχνιδια και καταλαβαινει τι εννοω. Επισης νομιζω το εγραψα οτι σε καμια περιπτωση δεν τα θεωρω κακα παιχνιδια ολα αυτα(απο προσωπικη αποψη κιολας). Βεβαια θα προτιμουσα να μου εδινε απαντηση ο ιδιος και θα εβλεπες οτι σιγουρα τα πραγματα ειναι διαφορετικα απο αυτο που περιγραφεις παραπανω.

Δεν μπορείς να βάλεις όρια στα γούστα του κάθε παίκτη. Το ότι Χ αριθμός παιχνιδιών εκθειάζονται ως "τα καλύτερα ever" δεν σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να μην ευχαριστιέται ένα άλλο "χειρότερο" παιχνίδι το ίδιο πολύ ή και περισσότερο. Οπως έχω πει τα παιχνίδια που έχω ευχαριστηθεί πιο πολύ στη gaming ζωή μου (εκτός από συγκεκριμένες περιπτώσεις) ήταν παιχνίδια κατηγορίας 6-8/10. 

Επισης παλι προτρεχεις σε αυτο. Το οτι ενα παιχνιδι δεν το βαζω στα καλυτερα ever μου δεν σημανει οτι δεν το ευχαριστηθηκα.

Το Devil may cry 4 πχ το ευχαριστηθηκα περισσοτερο απο το bayonetta στο ps3. Δεν ειναι στα top 10 μου αλλα μια χαρα το ευχαριστηθηκα(περισσοτερο απο το πιο καινουργιο).

• Like 1
Δημοσ.

Και ομως ξερει πολυ καλα ο συμφορουμιτης τι εννοω και απο τα αλλα θεματα,που συμμετεχει,επειδη εχει μια ταση ενθουσιασμου σε αρκετα παιχνιδια και καταλαβαινει τι εννοω. Επισης νομιζω το εγραψα οτι σε καμια περιπτωση δεν τα θεωρω κακα παιχνιδια ολα αυτα(απο προσωπικη αποψη κιολας). Βεβαια θα προτιμουσα να μου εδινε απαντηση ο ιδιος και θα εβλεπες οτι σιγουρα τα πραγματα ειναι διαφορετικα απο αυτο που περιγραφεις παραπανω.

Επισης παλι προτρεχεις σε αυτο. Το οτι ενα παιχνιδι δεν το βαζω στα καλυτερα ever μου δεν σημανει οτι δεν το ευχαριστηθηκα.

Το Devil may cry 4 πχ το ευχαριστηθηκα περισσοτερο απο το bayonetta στο ps3. Δεν ειναι στα top 10 μου αλλα μια χαρα το ευχαριστηθηκα(περισσοτερο απο το πιο καινουργιο).

Το devil may cry 4 ηταν απο τα λίγα παιχνίδια που τελείωσα σερί. Το ξεκίνησα 12 το βράδυ και το τερμάτισα 11 το πρωί. Βασικά είναι 6 ώρες το παιχνίδι μετά περνεις άλλο χαρακτήρα και επιστρέφεις. Το Bayonetta στο ps3 δεν παλευόταν με τα 30fps με πολλά drops οπότε στο PC θα τιμηθεί δεόντως. Το vanquish το είχα ξεκινήσει στο πιο δύσκολο επίπεδο και το παράτησα δεν έβγαιναν με τίποτα τα bosses.

Δημοσ.

Μα γιαυτο ειπα οτι δεν βγαζει πολυ νοημα στο top 3 να ειναι το bayonetta του ps3. Οποιος το εχει παιξει(ειδικα στην αρχικη εκδοση)το παιχνιδι λογω της αποδοσης ειναι χαλι μαυρο και χαλαει την ωραια εμπειρια του gameplay που εχει. Για το pc θα περιμενω να πεσει κοντα στα 12ευρω η εκδοση αυτη επειδη το εχω ηδη αγορασει αρχικα στο ps3 και μετα στο wii u την special edition των bayonetta 1 και 2,αλλα το θελω και στο Pc κυριως για συλλογη(και επειδη φαινεται να τρεχει επιτελους σωστα).

Δημοσ.

Το point μου γενικα αλλο ηταν οσον αφορα το top 3 γενικα και αν κρινω απο την απαντηση που δεν πηρα μαλλον μεσα επεσα. Τωρα στα περι bayonetta λογικα θα το δουμε και σε steam sales οταν ξεκινησει.

Βεβαια οπως εχω πει και εγω(και ολοι οι αλλοι)δυστηχως δεν μπορεις να γραψεις πολλα πραγματα για αυτο γιατι το story του ειναι ψιλο οτι να ναι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα το έπαιξα και εγώ στην αρχή είπα τι διάλογοι είναι αυτοί έλεος μετά από λίγο συνήθισα :P , το έχω jap dub και αγγλικούς υπότιτλους σαν να παίζω manga είναι :)

Η δράση είναι καταιγιστική το μονο που με χαλάει λίγο είναι τα γραφικά στα video είναι λίγο "χοντροκομμένα". 
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...