Fulgore Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=BVbQF0Ubz48 3
logistoulis Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Ομολογώ ότι μόλις το διαπίστωσα κατουρήθηκα από τη χαρά μου να δω τι θα πρωτοπαίξω που δε προλαβαίνω να κλάσω
chrisde Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Για όσους έχουν ultrawide: Editing the exe with a hex editor and replacing 39 8E E3 3F with 14 AE 17 40 for 2560x1080 (2.37) or EC 51 18 40 for 3440x1440 (2.38) seems to do the trick for 21:9. 1
Votritis Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Θα τη συνηθήσεις στην πορεία (την γιαπονεζίλα και τη μουσική), trust me. Εγω δεν συνήθισα ουτε την γιαπωνεζιλα ουτε την μουσική του ,απλα το τελείωσα ετσι για να πω οτι το επαιξα και μετα το ξεχασα. Απο τα λιγα παιχνιδια της προηγούμενης γενιάς τα οποια θεωρούνταν καλα αλλα εμενα δεν μου άρεσε καθόλου .
W0zzAp Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Οποιος ενδιαφερεται να το αγορασει τωρα υπαρχει μια πολυ μικρη προσφορα στο Bundlestars στα 16.99,η χαμηλοτερη τιμη που εχω βρει μεχρι στιγμης. https://www.bundlestars.com/en/game/bayonetta-digital-deluxe
Pitsifrikos Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Οποιος ενδιαφερεται να το αγορασει τωρα υπαρχει μια πολυ μικρη προσφορα στο Bundlestars στα 16.99,η χαμηλοτερη τιμη που εχω βρει μεχρι στιγμης. https://www.bundlestars.com/en/game/bayonetta-digital-deluxe Και με κουπόνι EASTER5 πάει στα 16,14.Μολις το τσίμπησα.
Fulgore Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Εγω δεν συνήθισα ουτε την γιαπωνεζιλα ουτε την μουσική του ,απλα το τελείωσα ετσι για να πω οτι το επαιξα και μετα το ξεχασα. Απο τα λιγα παιχνιδια της προηγούμενης γενιάς τα οποια θεωρούνταν καλα αλλα εμενα δεν μου άρεσε καθόλου . Εγω παλι ναι μεν το επαιξα(και το 1 και το 2)και μου αρεσαν πολυ σαν gameplay μιας και μου θυμιζαν τις παλιες ενδοξες στιγμες των Devil may cry(α ρε Capcom...)αλλα η αληθεια ειναι οτι και εγω το ξεχασα,βεβαια απο gameplay ειναι παρα πολυ καλα και η μουσικη τους αξιολογη(εχει και αρκετα ενδιαφεροντα bosses). Σε αυτο ειναι που με κερδισε περισσοτερο το Nier Automata που και η μουσικη του δενει αψογα και εχει παρα πολυ καλο(για το ειδος του)story και χαρακτηρες.
ikaruga24 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=NwqCpEK6iLY
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Εγω δεν συνήθισα ουτε την γιαπωνεζιλα ουτε την μουσική του ,απλα το τελείωσα ετσι για να πω οτι το επαιξα και μετα το ξεχασα. Απο τα λιγα παιχνιδια της προηγούμενης γενιάς τα οποια θεωρούνταν καλα αλλα εμενα δεν μου άρεσε καθόλου . Το πρώτο Bayonetta δεν θεωρείτο απλώς «καλό», ήταν το καλύτερο στο είδος του. Προσωπικά, από τότε δεν έχω παίξει κάτι αντίστοιχο στο είδος (δεν έχω παίξει το Nier ακόμα, οπότε κρατάω μια επιφύλαξη). Εάν δεν σου άρεσε το πρώτο Bayonetta, τότε δεν έχεις πρόβλημα με το game per se, έχεις πρόβλημα με το genre που αντιπροσωπεύει (γιατί αντικειμενικά μιλώντας δεν υπήρχε πιο μεστό gameplay από αυτό, ο ορισμός του «easy to play, hard to master»). Δεν είναι παράξενο αυτό, δεν αρέσουν σε όλους μας όλα τα είδη παιχνιδιών. 3
Fulgore Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Η σειρα Bayonetta ειναι ο αξιος διαδοχος των πιο παλιων devil may cry. Σαν gameplay γενικα η platinum games στα παιχνιδια της(και συγκεκριμενα στο bayonetta)ειναι απλα κορυφη. Το Nier κερδιζει περισσοτερο οσον αφορα την ιστορια και τους χαρακτηρες που δεν ειχαμε συνηθισει γενικα σε παιχνιδια αυτης της κατηγοριας(μεχρι και sidequest εχει).
Votritis Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Το πρώτο Bayonetta δεν θεωρείτο απλώς «καλό», ήταν το καλύτερο στο είδος του. Προσωπικά, από τότε δεν έχω παίξει κάτι αντίστοιχο στο είδος (δεν έχω παίξει το Nier ακόμα, οπότε κρατάω μια επιφύλαξη). Εάν δεν σου άρεσε το πρώτο Bayonetta, τότε δεν έχεις πρόβλημα με το game per se, έχεις πρόβλημα με το genre που αντιπροσωπεύει (γιατί αντικειμενικά μιλώντας δεν υπήρχε πιο μεστό gameplay από αυτό, ο ορισμός του «easy to play, hard to master»). Δεν είναι παράξενο αυτό, δεν αρέσουν σε όλους μας όλα τα είδη παιχνιδιών. Καμια σχεση ,το συγκεκριμένο " ειδος" ειναι απο τα αγαπημένα μου ,ειχα παιξει στην προηγουμένη γενιά τα ολα τα god of war ,DMC , Castlevania LoS , Dante's inferno, κ.α Γι 'αυτο πήρα και το bayonetta με κλειστά ματια ,αυτη η γιαπωνεζιλα και το στυλακι του....δεν, ηταν και στο ps3 οπου ηταν μια κακη μεταφορα απο το 360 ,το framerate πρεπει να επεφτε στα 20fps κάποιες στιγμές και με μπόλικο aliasing. Το ειδος που δεν αντέχω με τιποτα ειναι κατι jrpg κτλ!
Fulgore Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Εμενα παλι μαρεσε (φοβερο gameplay,ωραια σχεδιαστικα η bayonetta και ταιριαστη μουσικη) αλλα δυστηχως βρηκα τελειως αδιαφορη και την ιστορια και τους εχθρους και γενικα τον ολο κοσμο του.
Orgios Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Εγω θα πω το εξης , καιρό είχα να διασκεδάσω τόσο σε single player game, το παιχνίδι ειναι 100% διασκεδαση! Δεν με νοιαζει τοσο το στορυ, δεν εδωσα σημασια, μου αρεσε η τρελή σκηνοθεσία , τα απειρα combo, torture moves (απειρο γελιο!!), τα side games!! οι over the top διάλογοι και η υπερσεξουαλική πρωταγωνίστρια που ψαχνουν οι devs 800 διαφορετικούς τρόπους να την γδύσουν Τι θα ήθελα περισσότερο? Περισσότερο Gore! δεν είναι οτι δεν έχει, αλλά ειλικρινά σε τετοιο παιχνίδι νομίζω τους έπαιρνε και παραπάνω 10 στα 10! και λίγο του είναι!!! Αντε γιατί κοντέψαμε να ξεχάσουμε οτι τα παιχνίδια πρέπει να είναι διασκέδαση και όχι δουλειά!! 5
vste Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Εγω θα πω το εξης , καιρό είχα να διασκεδάσω τόσο σε single player game, το παιχνίδι ειναι 100% διασκεδαση! Δεν με νοιαζει τοσο το στορυ, δεν εδωσα σημασια, μου αρεσε η τρελή σκηνοθεσία , τα απειρα combo, torture moves (απειρο γελιο!!), τα side games!! οι over the top διάλογοι και η υπερσεξουαλική πρωταγωνίστρια που ψαχνουν οι devs 800 διαφορετικούς τρόπους να την γδύσουν Τι θα ήθελα περισσότερο? Περισσότερο Gore! δεν είναι οτι δεν έχει, αλλά ειλικρινά σε τετοιο παιχνίδι νομίζω τους έπαιρνε και παραπάνω 10 στα 10! και λίγο του είναι!!! Αντε γιατί κοντέψαμε να ξεχάσουμε οτι τα παιχνίδια πρέπει να είναι διασκέδαση και όχι δουλειά!! Ευτυχως οι Ιαπωνες ακομα εχουν απενοχοποιημενο το ωραιο. Σε αντιθεση με εμας τους δυτικους που μπαινουμε σε νεα Βικτωριανη εποχη. Ποσο θα αντεξουν βεβαια τις κραυγες υστεριας καθε φορα που κυκλοφορουν ενα παιχνιδι στην δυση ειναι αλλη ιστορια. Ηδη Kojima, Taro, Itagaki τρωνε συνεχεια κραξιμο. Και βεβαια αν αυτο επηρεαζει και τις πωλησεις ειναι μεγαλο θεμα. I miss the 90s... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα