Προς το περιεχόμενο

Bayonetta (PC Port)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπα να ξεκινήσω καινούριο thread μιας και δεν είναι πλέον φήμη.

http://store.steampowered.com/app/460790/

http://www.bayonetta.com/ σε περίπτωση που κάποιος δε θέλει να δώσει λεφτά στο Gaben

http://www.pcgamer.com/bayonetta-pc-port-analysis-durantes-verdict/

Απ'ότι φαίνεται το port είναι αξιόλογο. Ο Durante είναι αυτός που έβγαλε το DSFix.

Επεξ/σία από Aruil
  • Like 5
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

I didn't see that coming :P . Πολύ ξαφνικό , δεν είχα διαβάσει τίποτα για port τόσο καιρό. Εφόσον δεν έχει και θέματα performance είναι πολύ καλά νέα.

Δημοσ.

Δεν μπόρεσα να το τελειώσω στο PS dude, αντίθετος αυτό με τελειωσε, δηλαδή πιο "whatever" διαλογους και cutscenes δύσκολα σε game (που έχω παίξει). Τώρα όμως παίζει να το τιμήσω άμα τρέχει όντως καλά γιατί τα specs κλασσικά είναι για γέλια.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπόρεσα να το τελειώσω στο PS dude, αντίθετος αυτό με τελειωσε, δηλαδή πιο "whatever" διαλογους και cutscenes δύσκολα σε game (που έχω παίξει). Τώρα όμως παίζει να το τιμήσω άμα τρέχει όντως καλά γιατί τα specs κλασσικά είναι για γέλια.

Ετσι πάει μέχρι τέλους. Το μυστικό σε κάθε παιχνίδι του είδους είναι φυσικά το gameplay. Παίξε για το gameplay και θα το ευχαριστηθείς στο 100%. Αν δεν είσαι τέτοιος τύπος και δεν μπορείς να μπεις στην ψυχολογία του gameplay focused παιχνιδιού τότε δεν πρόκειται να σου αρέσει κανένα παιχνίδι του είδους. 

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι πάει μέχρι τέλους. Το μυστικό σε κάθε παιχνίδι του είδους είναι φυσικά το gameplay. Παίξε για το gameplay και θα το ευχαριστηθείς στο 100%. Αν δεν είσαι τέτοιος τύπος και δεν μπορείς να μπεις στην ψυχολογία του gameplay focused παιχνιδιού τότε δεν πρόκειται να σου αρέσει κανένα παιχνίδι του είδους. 

Ειμαι σιγουρος οτι οταν παιξεις το Nier με το καλο θα αναθεωρησεις καποια πραγματα για την hack n slash κατηγορια και το θεμα ιστοριας και χαρακτηρων.

Δημοσ.

Και εμενα με ενδιαφερει το bayonetta μιας και δεν το εχω παιξει,οποτε ειναι ευκαιρια τωρα που βγηκε για pc.

• Like 2
Δημοσ.

Ειμαι σιγουρος οτι οταν παιξεις το Nier με το καλο θα αναθεωρησεις καποια πραγματα για την hack n slash κατηγορια και το θεμα ιστοριας και χαρακτηρων.

The jury is out on this one. Οταν το πιάσω με το καλό στα χέρια μου θα γράψω άποψη. Προς το παρόν βλέπω τα παιχνίδια του είδους (όχι god of war και λοιπές γελοιότητες αλλά παιχνίδια όπως το Ninja Gaiden sigma, το Devil may cry (1-4) και άλλα) με γελοία ιστορία όπως και να έχει και απλά είναι over the top και δικαιολογία για ξύλο. Παιχνιδίστικο με λίγα λόγια και ακριβώς όπως μου αρέσει. Το πρώτο Nier πάντως ήταν πάτος από gameplay αλλά είχε ενδιαφέρον ιστορία με μπόλικα "feels" αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. 

Το Bayo 1 πάντως ακόμα και σήμερα είναι στην κορυφή του skilled hack and slash genre (spectacle beat em up) μαζί με το Bayo 2 και μάλιστα έχει και αρκετά δυσκολότερο level για να αρχίσεις να φαίνεσαι καλός σε σχέση με το 2. Από άποψη βάθους πάντως είναι 10/10 και τα δυο.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...