Black Flag Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Τα 3.1, τα ΝΤ 3.51 και 4.0, τα Windows 98 είχαν και αυτά θέματα κατά την επίσημη παρουσίασή τους. Στα 98 ρόμπα έγινε ο Gates που κράσαρε το μηχάνημα κατά την εγκατάσταση live. Δεν ήταν μόνο τα Millennium. Και η πρώτη έκδοση των 98 άθλια ήταν, γι' αυτό και στο εξάμηνο αντικαταστάθηκαν από τα σταθερότατα Windows 98SE... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=H_KrSMdxqf0 από τις πιο αστείες στιγμές που έχω δει σε σειρά! σκληρος χρηστης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Τα 3.1, τα ΝΤ 3.51 και 4.0, τα Windows 98 είχαν και αυτά θέματα κατά την επίσημη παρουσίασή τους. Στα 98 ρόμπα έγινε ο Gates που κράσαρε το μηχάνημα κατά την εγκατάσταση live. Δεν ήταν μόνο τα Millennium. Και η πρώτη έκδοση των 98 άθλια ήταν, γι' αυτό και στο εξάμηνο αντικαταστάθηκαν από τα σταθερότατα Windows 98SE... αναφέρεσαι σε αυτό το σκηνικό φαντάζομαι. https://www.youtube.com/watch?v=IW7Rqwwth84 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Τα windows vista ήταν το σταθερότερο λειτουργικό της ms που έχω δει σε υπολογιστή. Τα είχα στον υπολογιστή που πήρα το 2009 και έχω ακόμα με intel dual core E5300 2.6GHz. Τα κράτησα μέχρι το καλοκαίρι του 16 όπου κατάφερα και βρήκα τζαμπε win7 prof και original. Ακόμα και με τα 7αρια είχα κάποια μικροπροβλήματα και ασυμβατότητες που τα έλυσα σύντομα. Η κολοσσιαία διαφορά στην σταθερότητα που είχανε τα vista σε σχέση με τα προηγούμενα winxp δεν περιγράφεται, στα 6 χρόνια με winxp πέρασα αμέτρητες ιστορίες με bsod σφάλματα και επανεκινήσεις μέχρι να ησυχάσω με τα vista. Τώρα αν κάποιος επιχειρούσε να εγκαταστήσει και να τρέξει vista σε μηχανήματα χαμηλότερων τεχνικών δυνατοτήτων από αυτά που απαιτούσαν τα vista, προφανώς και δεν φταίνε τα vista. Είναι σαν τα winxp που δοκίμασα και τα έβαλα σε αρχαίο laptop του 99 που το πρωτοπήρα με win98, intel celeron 533MHz/160KB RAM, το μηχάνημα σερνόταν.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Το θεμα ειναι οτι οσο σταθερα και να ηταν τα vista,αργησαν απειρα μεχρι να λυσουν τα υπολοιπα προβληματα,με ποιο συχνο το οτι σερνοταν το μηχανημα. ανηκουστο να πουλανε λαπτοπ με vista επανω,και ενω το λαπτοπ ειχε τα απαραιτητα για να τρεξει το λειτουργικο,αυτο σερνοταν. τα 7ρια δλδ γτ δουλευουν και σε p4 με 1G ram? το overall μας νοιαζει,οτι τα vista απογοητευσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenalex1996 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Το χειρότερο λσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 πρωτη ημερα τα ειχα βαλει στο μηχανιμα που βγηκαν και μετα ξανα γυρισα στα xp και κατευθειαν στα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Για όσους δούλευαν macOS εκείνη την εποχή ,βλέπανε το ξεπατικώμα που έκανε το vista στο UI και στις υπηρεσίες του macOS x και γελαγανε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 ναι ρε,καρμπον. και μιας και η apple δεν εχει κλεψει τποτ ποτε πρεπει να γελουσανε φουλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisigia Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Πολύς κόσμος τα μίσησε αυτά τα Windows όμως ρε παιδιά... Εγώ ευτυχώς δεν έτυχε να τα έχω σε κάποιο υπολογιστή, τα χρησιμοποίησα μόνο σε υπολογιστές άλλων. Και τα μίσησα κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 ναι ρε,καρμπον. και μιας και η apple δεν εχει κλεψει τποτ ποτε πρεπει να γελουσανε φουλ. Άμα πετυχενε η αντιγραφή δεν θα γελαγανε καθόλου. Αλλά δεν πέτυχε για αυτό έπεσε περισσότερο γέλιο.ΥΓ. Τουλάχιστον ότι έχει αντιγράψει η Apple έχει πετύχει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 οχι δεν εισαι fanboy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 οχι δεν εισαι fanboy. Σωστά. Μόνο που εσυ είσαι hater.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 δεν ανεφερα εγω την apple σε συζητηση για windows,αρα εσυ εχεις θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 δεν ανεφερα εγω την apple σε συζητηση για windows,αρα εσυ εχεις θεμα.Μάλιστα... ζήτω συγνώμη που σχολίασα γιατί είχαν αυτή την πορεία τα vista , στην προσπάθεια τους να αντιγράψουν άλλο λειτουργικό. Έχεις δίκιο δεν πρέπει να το αναφέρουμε ποτέ αυτό παρά μόνο ότι τα windows vista ήταν τόσο ωραία,γιατί είχαν την αισθητική που επέλεξε τότε ο bill gates.....ΥΓ. Καλύτερα τώρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις