Trapper Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Καλησπέρα σε όλους!Επανέρχομαι με ένα θέμα που έχει συζητηθεί στο παρελθόν, με τη διαφορά ότι πλέον δεν παίρνει άλλη αναβολή: αναβάθμιση του iMac μου Late 2009 που πλέον αργεί αισθητά (21,5 inch, 3,06 GHz Intel Core 2 Duo, 4 GB 1067 MHz DDR3).Η χρήση που κάνω είναι browsing με 5-10 καρτέλες, OneDrive και Dropbox που φορτώνουν στην εκκίνηση, Word, Excel, Transmission, καμία ταινία άντε και στα μεγάλα κέφια iPhoto και iTunes (όχι όλα ταυτόχρονα φυσικά, 2-3 προγράμματα μαζί το πολύ). Σκέφτομαι λοιπόν να του βάλω 16 GB Ram και 500 SSD σκληρό.Α) Αξίζει τον κόπο;Β) Αν ναι, τι μνήμες και τι σκληρό να βάλω;Γ) Μπορώ να κάνω την αλλαγή και μόνος μου ή πρέπει να πάω σε κάποιο σέρβις;
atheatos Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Γιατί χρήση που θες αξίζει αλλά μόνο αν το κανείς χωρίς να πληρώσεις , μέσο iFixit.Προσοχή στην επιλογή σκληρού. Ψάξε για τα θέματα που έχει το chipset με συγκεκριμένα Sata 3 ssd. 1
CheOnWeb Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Ένας SSD τού αξίζει όπως και η RAM αλλά τα 500 και τα 16 μου φαίνονται ακριβά για μηχάνημα με Core 2 Duo. Με 256 (κρατώντας και τον HDD) και 8 RAM κάνεις δουλίτσα. Αν γλυτώσεις και τα εργατικά, που λέει κι ο atheatos, μια χαρά θα αξίζει.
Trapper Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Τον HDD μπορώ να τον κρατήσω βάζοντας τον ssd στη θέση του dvd? Επίσης έχετε να μου προτείνετε ram και ssd ώστε να αποφύγω ασυμβατότητες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα