Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε εμένα δεν έπιασε παιδιά και ας δοκίμασα και τα 2 νούμερα.

Στο 1256 μου λεει μόλις λάβατε δώρο 3gb ...μπλα μπλα μπλα αλλά δεν ανάβει κανένα εικονίδιο και στο 1330 μου λεει πως η προσφορά δεν διατίθεται στο οικονομικό σας πρόγραμμα.

Δημοσ.

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T37/section/easter-offer

Για σένα που θες αυτό το Πάσχα να ανεβάζεις, να κατεβάζεις, να στριμάρεις, να σερφάρεις και να επικοινωνείς ασταμάτητα από το κινητό σου, σου χαρίζουμε 3GB για να έχεις άφθονο mobile Internet.

Ενεργοποίησε τα 3GB

Στείλε ΠΑΣΧΑ στο 1256 εάν είσαι συνδρομητής Συμβολαίου ή ΠΑΣΧΑ στο 1330 εάν είσαι συνδρομητής ΚαρτοΣυμβολαίου, COSMOΚΑΡΤΑ ή WHAT’S UP και θα έχεις 3GB για τις ημέρες του Πάσχα.

Εναλλακτικά οι συνδρομητές ΚαρτοΣυμβολαίου, COSMOΚΑPTA, WHAT’S UP μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά καλώντας δωρεάν στο 1330

Δημοσ.

Λέτε να μην υποστηρίζει η sim που έχω ή να μην υπάρχει η προσφορά για το πρόγραμμα που είμαι;

(Είμαι σε πακέτο του πατέρα μου, μαζικό για όλους τους στρατιωτικούς)

Δημοσ.

Τι εικονίδιο θες να ανάβει; Αφού σου λέει σε μήνυμα πώς τα έλαβες, άρα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις.

Πάνω ψηλά στην οθόνη θα έπρεπε να ανοίγουν κάποια εικονίδια.

Αν τώρα σβήσω το wifi είμαι offline.

Δημοσ.

Πάνω ψηλά στην οθόνη θα έπρεπε να ανοίγουν κάποια εικονίδια.

Αν τώρα σβήσω το wifi είμαι offline.

Έχεις ανοίξει σίγουρα την επιλογή για megabytes/data;

Αν έχεις την δυνατότητα κατέβασε την εφαρμογή της Cosmote για να δεις τα διαθέσιμα λεπτά ομιλίας/SMS/megabytes ώστε να δεις αν στα έχουν βάλει τελικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...