Προς το περιεχόμενο

Αγορά Smartphone (~250€)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλημέρα μου από την ανοιξιάτικη Αγγλία... Μετά από 2,5 χρόνια με το πιστό μου G2...βαρέθηκα...πραγματικά το κινητό ακόμα φυσάει, αλλά βρε παιδάκι μου δεν μπορώ να το βλέπω άλλο...οπότε...

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250€

2) Την χρήση του κινητού: browsing, navigation, skype, watsup, messenger, viber etc... (no heavy gaming)

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5 - 5.3

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δεν έχω θέμα.

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Τουλάχιστον καλύτερες του G2 οι οποίες οριακά με κάλυπταν.

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Δεν είναι προτεραιότητα

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 

8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Αν το κινητό είναι πάνω από 32GB δε με νοιάζει

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android μονο

10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; Άνετα 1 μέρα με όλα ανοιχτά, από 3300mah και πάνω

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Κυρίως από Αγγλία, αλλά μπορώ να κοιτάξω και για καλοκαίρι Ελλάδα ή Κινα...(Δεν ξέρω τί γίνεται με τελωνείο Αγγλία)

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι.

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο

Δημοσ.

Την καλημέρα μου από την ανοιξιάτικη Αγγλία... Μετά από 2,5 χρόνια με το πιστό μου G2...βαρέθηκα...πραγματικά το κινητό ακόμα φυσάει, αλλά βρε παιδάκι μου δεν μπορώ να το βλέπω άλλο...οπότε...

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250€

2) Την χρήση του κινητού: browsing, navigation, skype, watsup, messenger, viber etc... (no heavy gaming)

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5 - 5.3

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δεν έχω θέμα.

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Τουλάχιστον καλύτερες του G2 οι οποίες οριακά με κάλυπταν.

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Δεν είναι προτεραιότητα

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; -

8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Αν το κινητό είναι πάνω από 32GB δε με νοιάζει

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android μονο

10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; Άνετα 1 μέρα με όλα ανοιχτά, από 3300mah και πάνω

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Κυρίως από Αγγλία, αλλά μπορώ να κοιτάξω και για καλοκαίρι Ελλάδα ή Κινα...(Δεν ξέρω τί γίνεται με τελωνείο Αγγλία)

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι.

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi5s
Δημοσ.

Ναι, και εγώ αυτό κοιτάω τον τελευταίο καιρό...

Υπάρχει τίποτα σε EU warehouse, ή κάποιος να γνωρίζει τι γίνεται με τελωνείο Αγγλίας??? Επίσης, στην Ελλάδα τα πράγματα σφίξανε ή τα ίδια ??? (Απλό post, low value και είσαι ΟΚ)

Δημοσ.

Ναι, και εγώ αυτό κοιτάω τον τελευταίο καιρό...

Υπάρχει τίποτα σε EU warehouse, ή κάποιος να γνωρίζει τι γίνεται με τελωνείο Αγγλίας??? Επίσης, στην Ελλάδα τα πράγματα σφίξανε ή τα ίδια ??? (Απλό post, low value και είσαι ΟΚ)

290€ παίζει στα ελληνικά μαγαζιά χτυπά το από δω

Δημοσ.

290€ παίζει στα ελληνικά μαγαζιά χτυπά το από δω

Αφού λέει στα 250€ και είναι Αγγλία
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...