djcat Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Εγώ πάντως κατάλαβα πως θες έναν υπολογιστή για το facebook και τα υπόλοιπα(python etc) είναι δικαιολογίες για να πάρεις μακ. Αν έχεις το χρήμα, χτύπα το...
taslikos Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Εγώ πάντως κατάλαβα πως θες έναν υπολογιστή για το facebook και τα υπόλοιπα(python etc) είναι δικαιολογίες για να πάρεις μακ. Αν έχεις το χρήμα, χτύπα το... Κοιτά η αλήθεια είναι πως το θέλω για να έχω υπολογιστή όπου τον χρειάζομαι διότι ο σταθερός δεν μετακινείται. Τα χρήματα είναι πολλά και για αυτό ήθελα να παρω κάτι καλό. Τα αλλά μου φαίνονται πλαστικά.. ελεγα apple λόγω αξιοπιστίας. Βασική χρήση ο κώδικας... έχετε δίκιο όλοι για το pro αλλά προβληματίζομαι με κάτι αγγελίες με MacBook Air 4gb,ssd του 14 στα 500€.. και λέω αξίζει ένα τέτοιο για αρχή να δω αν θα με βολέψει και το mac; μην δώσω πολλά χρηματα(δεν είναι εύκολο) και μετά να μην με βολεύει... θα μου πείτε τι συγκρίνεις τώρα αλλά λόγω διαφοράς κόστους μόνο το βλέπω...
haHa Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Κοιτά η αλήθεια είναι πως το θέλω για να έχω υπολογιστή όπου τον χρειάζομαι διότι ο σταθερός δεν μετακινείται. Τα χρήματα είναι πολλά και για αυτό ήθελα να παρω κάτι καλό. Τα αλλά μου φαίνονται πλαστικά.. ελεγα apple λόγω αξιοπιστίας. Βασική χρήση ο κώδικας... έχετε δίκιο όλοι για το pro αλλά προβληματίζομαι με κάτι αγγελίες με MacBook Air 4gb,ssd του 14 στα 500€.. και λέω αξίζει ένα τέτοιο για αρχή να δω αν θα με βολέψει και το mac; μην δώσω πολλά χρηματα(δεν είναι εύκολο) και μετά να μην με βολεύει... θα μου πείτε τι συγκρίνεις τώρα αλλά λόγω διαφοράς κόστους μόνο το βλέπω... Πρεπει να αποφασισεις τι θελεις. Υπαρχουν μηχανηματα ολοκαινουρια, με 2ετη εγγυηση στα ~750€ που ειναι αλουμινενια, εχουν 8gb ram και ειναι πιο ποιοτικα(πχ εχουν μακραν ποιοτικοτερη οθονη) απο το macbook air. Αν λοιπον το θεμα σου ειναι η ποιοτητα και η αξιοπιστια, δεν αξιζει να κοιτας για μεταχειρισμενα μηχανηματα 3 ετων χωρις εγγυηση. Ειναι οξυμωρο να αναφερεις την αξιοπιστια και να σκεφτεσαι παλιο, μεταχειρισμενο μηχανημα. Αν λοιπον δεν σε ενδιαφερει η αξιοπιστια και απλα θελεις mac os x μηχανημα φθηνο, τοτε κοιτα για μεταχειρισμενο air.
najinblue3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Κοιτά η αλήθεια είναι πως το θέλω για να έχω υπολογιστή όπου τον χρειάζομαι διότι ο σταθερός δεν μετακινείται. Τα χρήματα είναι πολλά και για αυτό ήθελα να παρω κάτι καλό. Τα αλλά μου φαίνονται πλαστικά.. ελεγα apple λόγω αξιοπιστίας. Βασική χρήση ο κώδικας... έχετε δίκιο όλοι για το pro αλλά προβληματίζομαι με κάτι αγγελίες με MacBook Air 4gb,ssd του 14 στα 500€.. και λέω αξίζει ένα τέτοιο για αρχή να δω αν θα με βολέψει και το mac; μην δώσω πολλά χρηματα(δεν είναι εύκολο) και μετά να μην με βολεύει... θα μου πείτε τι συγκρίνεις τώρα αλλά λόγω διαφοράς κόστους μόνο το βλέπω... οχι απο μενα, φυσικα και αξιζει να πας σε μακ, διαφορετικη φιλοσοφια με αλλα λειτουργικα, θα δωσεις πολλα χρηματα ναι αλλα θα παρεις ενα μηχανακι στολιδι πραγματικα, που περα απο αυτο το λειτουργικο ειναι τρομερο, στην ουσια αυτο πληρωνεις. αν θες να κανεις οτιδηποτε σε παραθυρα, εχουμε το bootcamp, εγω χρησιμοποιω arch-linux για να γραφω κωδικα και κυριως λειτουργικο για τη σχολη μου, ολα τα υπολοιπα loggaro macos, οτι οτι δε μπορω να γραψω σε μακ αλλα ειναι θεμα συνηθειας
taslikos Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 οχι απο μενα, φυσικα και αξιζει να πας σε μακ, διαφορετικη φιλοσοφια με αλλα λειτουργικα, θα δωσεις πολλα χρηματα ναι αλλα θα παρεις ενα μηχανακι στολιδι πραγματικα, που περα απο αυτο το λειτουργικο ειναι τρομερο, στην ουσια αυτο πληρωνεις. αν θες να κανεις οτιδηποτε σε παραθυρα, εχουμε το bootcamp, εγω χρησιμοποιω arch-linux για να γραφω κωδικα και κυριως λειτουργικο για τη σχολη μου, ολα τα υπολοιπα loggaro macos, οτι οτι δε μπορω να γραψω σε μακ αλλα ειναι θεμα συνηθειας ποσα χρονια περιπου παιρνουν ενημερωσεις? για παραδειγμα ενας windows 5ετιας απο 7 παιρνει 10αρια..
haHa Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 ποσα χρονια περιπου παιρνουν ενημερωσεις? για παραδειγμα ενας windows 5ετιας απο 7 παιρνει 10αρια.. Τοσο τα windows μηχανηματα, οσο και τα mac παιρνουν για πολλα χρονια αναβαθμισεις. Τα windows μηχανηματα εχουν ενα προβαδισμα, πχ μπορεις ακομα και σε ενα μηχανημα core duo του 2007(ή και παλιοτερο,πχ του 2005) να βαλεις Windows 10. Τα αντιστοιχης εποχης mac δεν παιρνουν τις τελευταιες εκδοσεις του mac os x. Αλλα αυτο δεν αποτελει συνηθως προβλημα, μιας και το μηχανημα θα εχει αλλαχτει πριν σταματησει το support του(γυρω στα 6-7 χρονια χοντρικα για τα mac os μηχανηματα). Το mac os sierra(τελευταια εκδοση) μπαινει σε αυτα τα μηχανηματα: https://en.wikipedia.org/wiki/MacOS_Sierra#Removed_functionality MacOS Sierra requires at least 2GB of RAM and 8GB of storage space and will run on: iMac: Late 2009 or newer MacBook and MacBook Retina: Late 2009 or newer MacBook Pro: Mid 2010 or newer MacBook Air: Late 2010 or newer Mac Mini: Mid 2010 or newer Mac Pro: Mid 2010 or newer 1
najinblue3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 ^ + θα παιρνεις αναβαθμισεις μη το σκεφτεσαι καν, και αν δεν παρεις θα ναι για να μην σου καταστρεψει την εμπειρια, συνηθως να αποφυγει να κανει το μηχανημα βαρυ κτλπ. Sierra τρεχουν τα περισσοτερα απο το '10 και μετα και καποια παλιοτερα μοντελα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα