Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανενα activity tracker με βηματομετρητη δεν προσφερει αξιοπιστη μετρηση αποστασης. (μονο και μονο να υπολογιζεις αποσταση βασει .. βηματων ειναι αναξιοπιστο)

Τελος, ο παλμογραφος του mi band 2 δεν ειναι αξιοπιστος για χρηση εν ωρα ασκησης.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
Δημοσ.

Κανενα activity tracker με βηματομετρητη δεν προσφερει αξιοπιστη μετρηση αποστασης.

Τελος, ο παλμογραφος του mi band 2 δεν ειναι αξιοπιστος για χρηση εν ωρα ασκησης.

Ο μόνος παλμογράφος όπως είπα και παραπάνω ο οποίος έιναι αξιόπιστος για ασκήσεις είναι αυτός του Apple Watch το οποίο δυστυχώς δεν είναι συμβατό με όλα τα Smartphones και έχει υψηλό κόστος. Από τα Fitness Bands μην περιμένει τώρα κανείς 100% ακρίβεια και εγώ Fitness band έχω αλλά δεν στηρίζομαι 100% στις μετρήσεις του. 

• Like 1
Δημοσ.

Το φοράω συνέχεια. Πέρα από την πλάκα μετράει βήματα στο πλύσιμο των δοντιών το 1s. Το 2 δεν το κάνει αυτό;

Δημοσ.

Εγω εχω 2, το samsung gear fit 2 και το polar loop 2. Εχω επισης τον παλμογραφο της polar H7 ο οποιος ειναι δετος γυρω απο το στηθος οποτε εχει μετρησεις ακριβειας.

Τωρα οσον αφορα τις μετρησεις που τοσο πολυ σε ενδιαφερουν, το samsung για διαδρομο, τρεξιμο, περπατημα ειναι πολυ καλυτερο στις μετρησεις του με βαση την επαληθευση του Η7. Επισης σε λιγο καιρο που θα κυκλοφορησει θα αγορασω και το Polar M430 που νομιζω ειναι πιο ολοκληρωμενο σχετικα και με τις αλλες ασκησεις που τα 2 προηγουμενα δεν κανουν και τοσο.

Επισης και τα 2 κανουν πολυ καλη δουλεια στην μετρηση υπνου και στα βηματα. Πολυ ομορφα και τα 2.

Τα garmin ειναι πολυ καλα μηχανηματα σε ολα τα αλλα εκτος απο τον παλμογραφο τους, δυστυχως. Και δεν συνδεονται με bluetooth σε καποιον στηθατο καλο παλμογραφο οπως π.χ. με τον H7, χρησιμοποιουν αλλο τροπο ασυρματης συνδεσης. Στην αρχη θα αγοραζα ενα F235 στα 250 ευρω με 24 ατοκες απο ενα ιντερνομαγαζο αλλα δεν το προχωρησα λογω του παλμογραφου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...