Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω activity tracker που να έχει τα εξής:

1) λειτουργία sleep

2) μεγάλη αυτονομία μπαταρίας (να μην θέλει συχνά φορτισμα)

3) ακρίβεια στις μετρήσεις

4) Είτε οθόνη είτε όχι δεν μας ενοχλεί.

Αυτή τη στιγμή έχω το xiaomi mi band 1s. Σκεφτόμουν το mi band 2 αλλά θέλω κάτι που στις μετρήσεις να είναι ακρίβειας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω το παρακάτω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος..

https://www.amazon.de/Mpow-Schrittz%C3%A4hler-Aktivit%C3%A4tstracker-Kalorienz%C3%A4hler-Schlaftracker/dp/B01M6B0WQK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1491999648&sr=8-1-spons&keywords=mpow+fitness+armband&psc=1

OLED οθόνη touch

Βήματα,

Θερμίδες,

Παλμογράφος,

Ύπνος 

Ειδοποιήσεις

Λειτουργία άσκησης με διάφορες επιλογές

Ξυπνητήρι 

Ημερολόγιο

Find my phone λειτουργία

πρακτική φόρτιση αφού απλά το καρφώνεις πάνω σε οποιαδήποτε θύρα USB

και διάρκεια μπαταρίας 1 βδομάδα περίπου.

Επεξ/σία από Neg
  • Like 1
Δημοσ.

Είναι πο μετρήσεις με ακρίβεια φίλε μου; το βασικό πλέον αυτό είναι (ακριβές μετρήσεις) γι αυτό και έβαλα εύρος τιμής μέχρι 100 ευρώ!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακρίβεια σε παλμούς κτλπ φίλε μου μην περιμένεις 100% ποτέ από κανένα τέτοιο μαραφετι.

Όλα έχουν μία απόκλιση 10-15% δεν γίνεται να είναι ακριβειας,δεν είναι και καρδιογραφος νοσοκομείου :)

Σου λέει στο περίπου εκείνη την στιγμή πόσους παλμούς έχεις.

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Είναι πο μετρήσεις με ακρίβεια φίλε μου; το βασικό πλέον αυτό είναι (ακριβές μετρήσεις) γι αυτό και έβαλα εύρος τιμής μέχρι 100 ευρώ!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση

Κοίτα να δεις μια μικρή διαφορά θα έχεις σίγουρα άντε 10% από την πραγματικότητα. Ο μόνος παλμογράφος που συνάντησα που ήταν ακριβείας ήταν αυτός του Apple Watch που ήταν γκουμούτσα στο κάτω μέρος του ρολογιού αλλά κοστίζει 300+ € και είναι μόνο συμβατό με iPhone και κρατάει μονάχα 1μιση μέρα μπαταρία. 

Άμα συγκρίνω τον παλμογράφο του παραπάνω Armband Που σου παρέθεσα με αυτόν του Apple Watch (γιατί το είχα στο παρελθόν) έχει μια μικρή διαφορά μπορώ να πω γύρω στο 4-5% από την ακρίβεια του Apple Watch.

Δημοσ.

Κάτι garmin κλπ δεν τα αναφέρατε καθόλου. Στο xiaomi 1s κουνάω το χέρι και μετράει βήματα. (Όπως όταν πλένεις δόντια)

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι garmin κλπ δεν τα αναφέρατε καθόλου. Στο xiaomi 1s κουνάω το χέρι και μετράει βήματα. (Όπως όταν πλένεις δόντια)

Αυτό που παρέθεσα σε τέτοιες συνθήκες όπως βούρτσισμα δοντιών δεν μετράει βήματα, αν τώρα είσαι σε ρέιβ φάση και αρχίζεις να κουνάς τα χέρια σαν σχιζοφρενής ναι θα μετρήσει βήματα :P Αλλά όχι τόσο εύκολα γιατί έχει λειτουργία περιστροφής του καρπού για να ανάβει η οθόνη, οπότε όσο μπορεί αποφεύγει να μετράει βήματα με το παραμικρό. Με τα Garmin δεν έχω εμπειρία γιαυτό και δεν τα ανέφερα, έχω μόνο με Xiaomi, το παραπάνω που ανέφερα και Apple Watch. 

Δημοσ.

Λογικά, τα garmin θα κάνουν καλύτερα τη δουλειά για την οποία το θες (μιας και αυτή είναι η κύρια "ασχολία" της εταιρείας - activity trackers και gps). Γι' αυτό, άλλωστε, ανεβαίνουν και τόσο στην τιμή, σε σχέση με άλλους activity trackers, αφού ξεκινάνε από περίπου 70 ευρώ. 

Ρίξε μια ματιά σε κάποιο από αυτά που σου αρέσει και ψάξε για reviews. Λογικά, θα αναφέρουν αν υπάρχουν θέματα με "λάθος" μετρήσεις.

https://www.skroutz.gr/c/1913/Activity_Trackers/m/992/Garmin.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω activity tracker που να έχει τα εξής:

1) λειτουργία sleep

2) μεγάλη αυτονομία μπαταρίας (να μην θέλει συχνά φορτισμα)

3) ακρίβεια στις μετρήσεις

4) Είτε οθόνη είτε όχι δεν μας ενοχλεί.

Αυτή τη στιγμή έχω το xiaomi mi band 1s. Σκεφτόμουν το mi band 2 αλλά θέλω κάτι που στις μετρήσεις να είναι ακρίβειας.

Mi band 2 μια χαρά είναι στις μετρήσεις σε βήματα και απόσταση. Τσεκαρισμένο.

Δημοσ.

τσεκαρισμενο σχετικα με ποιο φιλε μου; Με καποιον παλμογραφο;

Το mi band 2 εχω στο μυαλο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο στις μετρησεις. Σε ολα τα αλλα που προσφερει ειναι εξαιρετικο!

Δημοσ.

Είπαμε μην περιμένετε από ένα smartwatch ή οτιδήποτε άλλο να πάρετε μέτρηση παλμογράφου.

Έλεος,δηλαδή αν είναι έτσι να καταργήσουμε τον παλμογράφο στα επείγοντα και να παρουν όλοι smartwatch και miband να κάνουν δουλειά και να είναι και πιο εύκολα στην μεταφορά και φθηνά :P

Δημοσ.

Γι αυτό και ανεβάζω το κασέ στα 100 ευρώ φίλε μου. Στο 1s mi band που έχω ειμαι ευχαριστημένος αλλά όταν κουνάω το χέρι μου (πλένω τα δόντια, τον παίζω κλπ) μετράει βήματα. Γι αυτό μιλάω για κάτι πιο επαγγελματικό και αξιόπιστο.

• Like 2
Δημοσ.

τσεκαρισμενο σχετικα με ποιο φιλε μου; Με καποιον παλμογραφο;

Το mi band 2 εχω στο μυαλο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο στις μετρησεις. Σε ολα τα αλλα που προσφερει ειναι εξαιρετικο!

Μα σου έγραψα, ορθή καταμέτρηση της απόστασης και των βημάτων, τσεκαρισμένο και με άλλα δεδομένα (google maps για απόσταση, manual μέτρηση βημάτων καθώς περπατούσα). Για παλμούς δεν είμαι βέβαιος, αλλά σε περιπτώσεις ανεβασμένων παλμών έδειχνε αντίστοιχα ανεβασμένες τιμές. Τώρα αν είχε ακρίβεια 100% φαντάζομαι δεν μπορεί να το βεβαιώσει κανείς.

Φοράς activity tracker όταν τον αρμέγεις; lol

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...