RedPriest Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Γειας σας. Το κινητο απο ενα φιλο μου το οποιο ειναι το Microsoft Lumia 640 Xl ξαφνικα σταματησε να δειχνει τα wifi που βρισκονται γυρο. Κανει searching και στο τελος δεν βρισκει τπτ, ενω με το δικο μου κινητο τουλαχιστον 5-6 wifi. To εκανα factory reset και παλι τα ιδια. Τι μπορει να ειναι; Πιο πριν εβρισκε κανονικα wifi.
RedPriest Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Ψιλο βρηκα λυση με το κινητο μιας και ειναι στην εγγυηση ακομα. Μιλησα με το καταστημα που το αγορασα και μου ειπαν να μιλησω με την Microsoft και να μου πουν σε πιο καταστημα να το παω. Το πρωτο προβλημα ειναι οτι δεν βρηκα καποιο τηλεφωνο να μιλησω μαζι τους εκτος απο ενα που δεν ηταν για κινητα τηλεφωνα. Ενα καταστημα στην περιοχη μου παλι μου ειπε οτι θα πρεπει να το στειλει στην Αθηνα παρολο που ηταν εξουσιοδοτημενο παλιοτερα γτ λεει τωρα που αλλαξε ονομασια απο Nokia σε Microsoft δεν μπορουν να το αναλαβουν αυτοι. Τι μπορω να κανω τωρα; Για να το στειλουν Αθηνα μου ειπαν οτι θα χρειαστει κοντα στον 1 μηνα για να το φτιαξουν. Υπαρχει καποια λυση; Καποιο τηλεφωνο κατι;
ELTASSOS Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 εισαι αθηνα?...εγω πηγα σε ΝΟΚΙΑ σεντερ Κηφησια και το εστειλαν Πολωνια με εξοδα τους, κουριερ και γυρισε πισω σε 15 μερες παλι με κουριερ. Ημουν σε εγγυηση δεν εδωσα τιποτα. Απλα χρησιμοποιησα ένα παληο που ειχα μεχρι να επιστρεψει.
RedPriest Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 εισαι αθηνα?...εγω πηγα σε ΝΟΚΙΑ σεντερ Κηφησια και το εστειλαν Πολωνια με εξοδα τους, κουριερ και γυρισε πισω σε 15 μερες παλι με κουριερ. Ημουν σε εγγυηση δεν εδωσα τιποτα. Απλα χρησιμοποιησα ένα παληο που ειχα μεχρι να επιστρεψει. Οχι δυστηχως δεν ειμαι Αθηνα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα