ευδο Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Γεια σας παιδια..θα ηθελα να μου προτεινεται ενα καλο προγραμμα για επαναφορα αρχειων( εικονες,βιντεο, κτλ)
SupaCoopa Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 NTFS Undelete http://www.ntfsundelete.com Πολυ δυνατο με φοβερα ποσοστα επιτυχιας, αλλα δυστυχως οχι εντελως free.
ευδο Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Ευχαριστώ πολύ παιδιά θα δοκιμάσω και τα δύο!
eliasjuve Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Κι αυτό εδώ πολύ καλό! https://www.runtime.org/data-recovery-software.htm 1
Alex-V Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Κι αυτό εδώ πολύ καλό! https://www.runtime.org/data-recovery-software.htm Το συγκεκριμενο ειναι τουμπανο. Απτα πιο καλα βασικα. Getdataback Active file recovery Ontrack easy recovery Η αγια τριαδα αυτης της κατηγοριας, αλλα δεν ειναι δωρεαν. Και απο δωρεαν, recuva οπως αναφερθηκε πιο πανω. 1
ευδο Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Το recuva έκανε τη δουλειά του παιδιά...Ευχαριστώ και πάλι! 1
eliasjuve Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Το συγκεκριμενο ειναι τουμπανο. Απτα πιο καλα βασικα. Getdataback Active file recovery Ontrack easy recovery Η αγια τριαδα αυτης της κατηγοριας, αλλα δεν ειναι δωρεαν. Και απο δωρεαν, recuva οπως αναφερθηκε πιο πανω. Από όσα έχω προσπαθήσει αυτό και το recuva μου έκανε δουλειά. Το getdataback να σου πω την αλήθεια δεν είδα ότι είναι demo επειδή το έχω σε portable.
Alex-V Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Από όσα έχω προσπαθήσει αυτό και το recuva μου έκανε δουλειά. Το getdataback να σου πω την αλήθεια δεν είδα ότι είναι demo επειδή το έχω σε portable. να' ναι καλα ο ''μπαρμπας'' απτην κορωνη 2
Elmago1925 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Καλησπεριζω.Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα θετω εδω το ερωτημα και εγω.Πριν απο μερικα χρονια καταλαθος εκανα φορματ σε μια sd κινητου.Περασα αργοτερα νεο υλικο και δοκιμασα τωρα μεσω recuva να επαναφερω τα σβησμενα.Την πρωτη φορα μου τα εμφανισε ολα (παλια καινουρια) αλλα επαναφορα απο το συνολο του υλικου (γυρω στα 1000 φωτο-βιντεο) επανεφερε μονο 15 τα οποια ηταν φωτογραφιες που περασα μετα το φορματ.Στη 2η προσπαθεια εμφανισε μονο τα καινουρια και τα επανεφερε ολα.Υπαρχει ελπιδα;Ειτε μεσω recuva ειτε μεσω αλλης εφαρμογης; Free η paid δεν με ενδιαφερει οι αναμνησεις ειναι ανεκτιμητες.
Alex-V Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Οταν λες περασες νεο υλικο; περασες καινουργια αρχεια στην sd; αν ναι, καληνυχτα. Τα εχασες ολα δυστυχως. Οποιο προγραμμα και να βαλεις, πχ getdataback for fat32, δεν θα τα βρει. Και αν τα βρει, θα ειναι χαλασμενα. Ο λογος; εκανες εγγραφη στη καρτα στον χωρο που ηταν τα αρχεια σου. Την ωρα που εκανες το φορματ, τοτε επρεπε να βαλεις το προγραμμα να τα βρει. Δεν επρεπε να γραψεις τιποτα στην καρτα.
Elmago1925 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Καταλαβα.Να ζησουμε να τα θυμομαστε Οταν λες περασες νεο υλικο; περασες καινουργια αρχεια στην sd; αν ναι, καληνυχτα. Τα εχασες ολα δυστυχως. Οποιο προγραμμα και να βαλεις, πχ getdataback for fat32, δεν θα τα βρει. Και αν τα βρει, θα ειναι χαλασμενα. Ο λογος; εκανες εγγραφη στη καρτα στον χωρο που ηταν τα αρχεια σου. Την ωρα που εκανες το φορματ, τοτε επρεπε να βαλεις το προγραμμα να τα βρει. Δεν επρεπε να γραψεις τιποτα στην καρτα.
Alex-V Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δυστυχως, ναι. Κανε μια προσπαθεια ομως. Δεν εχεις να χασεις κατι. getdataback for FAT active file recocery
rfc Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Αν περασες απο πανω αλλα........ μη κανεις καν το κοπο. Τον εχουμε κανει εμεις για σενα και το αποτελεσμα το ξερουμε ηδη. 1
Elmago1925 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Θα το κανω για το γαμωτο αλλα ηδη το εχω συνειδητοποιησει.Ευχαριστω και τους 2 Δυστυχως, ναι. Κανε μια προσπαθεια ομως. Δεν εχεις να χασεις κατι. getdataback for FAT active file recocery Αν περασες απο πανω αλλα........ μη κανεις καν το κοπο. Τον εχουμε κανει εμεις για σενα και το αποτελεσμα το ξερουμε ηδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα