panos0100 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Τελικά πήρα την Arctic Freezer 7 Pro Rev. 2 . Αρκετά κάτω θερμοκρασία . 59 βαθμούς max εκεί που πριν ήταν στους 80 . Και κάνει και λιγότερο θόρυβο . Αυτό με το tjmax δεν το κατάλαβα . Δηλαδή τώρα που δείχνει 55 πχ είναι στους 40 ; Πάρα πολύ καλή ψήκτρα εγώ έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος, τέλεια ποιότητα και κατασκευή, εγώ έχω τον 4670 3,4 ι5 και στα παιχνίδια πάνω από 45 δεν πάει καλή επιλογή έκανες
calico Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Σε xeon l5430 η θερμοκρασία φτάνει 90 βαθμούς με Tjmax 100 . έχω την εργοστασιακή ψύκτρα της intel . Υψηλή δεν είναι η θερμοκρασία;
lc4duke Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Καλο ειναι οι cpu να δουλευουν κατω απο τους 70c max κ οι gpu κατω απο 80c.
calico Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δεν ειχες παρει την Arctic Freezer 7? Ναι . Αυτό είναι άλλο μηχάνημα .
BringMe2Life Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Οποτε βγαλε και καθαρισε την ψυκτρα απο σκονες κτλ και την παλια παστα. Επισης καθαρισε και την παστα απο τον επεξεργαστη προσεκτικα και καλα, και βαλε αλλη καινουργια στο μεγεθος φακης στην μεση του chip και κουμπωσε καλα την ψυκτρα παλι και βαλε και το ρευματακι του ανεμιστηρα παλι... Μετα ξανα κανε prime95 Δεν είναι σωστός τρόπος για να βάλεις καινούρια πάστα... Την πάστα πρέπει να την απλώνεις πάνω στον επεξεργαστή κι όχι να την αφήνεις στην τύχη της με την εξάπλωση από την πίεση της ψήκτρας. Ο καλύτερος τρόπος είναι να την απλώνεις πιέζοντας με μια κάρτα supermarket... Τελικά πήρα την Arctic Freezer 7 Pro Rev. 2 . Αρκετά κάτω θερμοκρασία . 59 βαθμούς max εκεί που πριν ήταν στους 80 . Και κάνει και λιγότερο θόρυβο . Αυτό με το tjmax δεν το κατάλαβα . Δηλαδή τώρα που δείχνει 55 πχ είναι στους 40 ; Πολύ καλή η συγκεκριμένη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα