Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ονομάζομαι ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, και παρακάτω σας περιγράφω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω από τις 2/3 με την εταιρία Vodafone Greece, σχετικά με την αλλαγή της γραμμής internet.

Στις 2/3 έκανα αίτηση για αλλαγή του προγράμματός μου από ADSL2+ σε VDSL50 στην εταιρία Vodafone, αφού μου έκαναν συμφέρουσα οικονομική προσφορά, διακόπτοντας τη διαδικασία μεταφοράς της γραμμής μου σε άλλη εταιρία. Σύμφωνα με τον/την υπάλληλο της εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας, η αλλαγή του πακέτου δε θα έπαιρνε περισσότερο από 10 εργάσιμες ημέρες.

Αφού πέρασε αυτό το διάστημα, και μετά από αλλεπάλληλες κλήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών εφόσον δεν είχα καμία απολύτως ενημέρωση από την εταιρία για την πορεία της αίτησής μου, στις 29/3 έλαβα στο κινητό μου μήνυμα ότι η αλλαγή πακέτου ολοκληρώθηκε. Να σημειώσω εδώ, ότι αυτό συνέβη αφού την προηγούμενη ημέρα, σε επικοινωνία μου με την εξυπηρέτηση πελατών, είχα απειλήσει με καταγγελία, εάν δεν υπάρξει πρόοδος σύντομα.

Ακόμη, μέχρι εκείνη τη στιγμή ΔΕΝ είχα λάβει τον εξοπλισμό VDSL, το οποίο σημαίνει ότι είχα αρχίσει να χρεώνομαι για μια υπηρεσία που δεν είχα!

Μετά από επίσης δική μου επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών, λαμβάνω τον απαραίτητο εξοπλισμό στις 4/4, οπότε και τον συνδέω, περιμένοντας να λήξει η περιπέτεια.

Δυστυχώς, με τη σύνδεση του εξοπλισμού, συνειδητοποίησα ότι η αλλαγή της γραμμής μου έχει γίνει μόνο στα χαρτιά, καθότι το modem εμφανίζει τύπο σύνδεσης ADSL2+.

Συνεχίζοντας τις, σχεδόν καθημερινές, κλήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών, το μόνο που άκουγα είναι ότι θα εξετάσουν το πρόβλημα και θα επικοινωνήσουν οι ίδιοι μαζί μου, κάτι το οποίο δεν συνέβη σε καμία περίπτωση.

Τέλος, να σημειώσω ότι η κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών είναι ΜΕ χρέωση, ειδικά αν γίνεται από κινητό τηλέφωνο άλλης εταιρίας (κάτι το οποίο συνέβαινε για κάποιες ημέρες).

Παρακαλώ ενημερώστε με ποιες κινήσεις μπορώ να κάνω, ώστε να αποζημιωθώ για όλη την ταλαιπωρία που έχω περάσει από τις 2/3 που ξεκίνησε αυτή η διαδικασία.

Ευχαριστώ πολύ,

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

ΥΓ> το παρόν κοινοποιείται σε Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, στην Προστασία καταναλωτή, στον συνήγορο του πολίτη και στην εταιρία Vodafone Greece. Επίσης θα κοινοποιηθεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και forum

Δημοσ.

Καλημέρα 

πέρασα τα ίαδια απο οτε ήθελα να πάω forthnet και ένα μήνα τους περιμένα και τελικα ακύρωθηκε η αίτηση σγιατί δεν γινόταν υλοποιήση 

Δημοσ.

ισως γιατί το vdsl το πουλάει με χονδρική ο οτε στη vodafone και παιρνεις και απο καφαο 

αλλα και πάλι ενας μηνα ςπολυ ειναι 

Δημοσ.

GTI890 ελπίζω να μην τραβήξεις τα ίδια με μένα....

bill2015, προφανώς εμένα δεν με ενδιαφέρει τι συμφωνία έχουν κάνει με τον ΟΤΕ. Ας μου έλεγαν από την αρχή "ξέρετε, χρειαζόμαστε ένα μήνα για να γίνει η μετάβαση". Όχι να με κοροϊδεύουν ότι το κοιτάνε και θα γίνει άμεσα, και τελικά να λένε ότι ενεργοποιήθηκε, αλλά απλά να χρεώνομαι το νέο πακέτο χωρίς να το έχω!

Ακόμα και για τον εξοπλισμό εγώ τους κυνήγησα για να τον παραλάβω!

Απλά απαράδεκτοι!

Δημοσ.

βασικα επαθα το ιδιο με forthnet 

μια τριτη πριν κανα μηνα ειπα αλαχτε μου τη adsl σε vdsl μου παν σε 10 μερες εχει τελείωση

σε 2 μερες πέμπτη παω σπιτι και η adsl απο 7 επιανε ξαφνικά 15 λεω κοιτα να δεις κανανεν την αναβαθμιση και δε στείλανε το router

παρασκευη μπαινω στο Online Που εχουν και βλεπω οτι οντως εχει γινει σε vdsl στα χαρτια , λεω ας περιμενω λιγο θα ρθει κ το router 10 μερες μου παν..

σαββατο παίρνω τηλ δεν αντεξα την αναμονη ημουν ετοιμος να παω να σκασω ενα καρο λευτα να αγορασω vdsl router, μου λεει η κοπελα εχει γινει η μεταβαση (μυνημα ποτε δεν ηρθε ακομα δεν εχει ερθει) αλλα δεν εχουν στειλει τον εξοπλισμο θα δωσω εγω τη εντολη να φύγει τη δευτερα το πρωι απο την αποθηκη @1$@1#$1$##@$!

τριτη τελικα απογευμα παω ο ιδιος και το παιρνω απο τα κεντρικα των elta γιατι ειχα καψες

παω σπιτι συνδεω το router, πουλους, adsl 2 + συνχρονιζε

τηλεφωνο forthnet και μου λενε περιμενετε μετα τις 12 το βραδυ που τρεχει ενα scriptaki η forthnet (?!) να πάρει τις ρυθμισεις το router γιατι συνχρονιζει και σε vdsl και adsl 2 

πουλους χ 2 

τεταρτη τηλεφωνο και το δηλώνουν βλαβη στον οτε 

στελνω συχρωνος  msg στο FB και μου λενε να κανω hard reset to router (?!)

κοιτα λεω που παλι βύσμα θελει, εχω ευτυχώς  πολυ δικο μου ανθρωπο στον οτε στους τεχνικους και πείρα μηπως το επισπεψω αν ειναι οντος βλαβη , με παιρνει πισω κανα μισαωρο μετα και μου λεει ρε συ απο μας εχουν γινει ολα δεν εχεις προβλημα ειναι θεμα forthnet με τις ρυθμισεις τους? profil Μου το πε? δε θυμαμαι. πηρε τηλ ο ιδιος μια γνωστή του στο αντιστοιχο τμημα της forthnet και σε 5 λεπτα εληξε το θεμα και απέκτησα vdsl γιατι τελικα ηταν μια ρύθμιση από τη πλευρά της forthnet (!)

μοιάζει παρα πολυ η περίπτωση σου με εμενα και ας ειμαστε σε αλλο παροχο να δεις που κατι δεν θα χουν κανει και σε εσενα στη vodafone 

καλη δυναμη

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εγώ έκανα αλλαγή εταιρείας απο vodafone σε wind. Επέιδή μου έκανε κάτι περίεργα η wind με την ενεργοποίηση, αποφάσισα να κάνω αίτηση υπαναχώρησης  στη vodafone. Εδώ και ένα μήνα περιμένω γιατι δεν υπάρχει πόρτα για vdsl στη vodafone και είμαι σε σειρα προτεραιότητας (ζήσε Μάη μου...). Στη vodafone ήμουνα σε vdsl. Έκανα μετάβαση σε vdsl wind και υπαναχώρηση σε vdsl vodafone. Πιθανότατα και στη δική σου περίπτωση να μην υπάρχει διαθέσιμη πόρτα.

Δημοσ.

να ρωτησω κατι επειδη και γω εκανα αιτηση και περιμενω και μεχρι να γινει ενεργοποιηση δεν ισχυει η νεα τιμη μου ειπαν. ομως απο 28 μαρτιου εχει ληξει το προγραμμα μου...ο λογαριασμος του απριλιου θα ερχεται με την τιμη που ερχοταν? ή παραπανω επειδη εχει ληξει το πακετο που ειχα? και εχει αλλη τιμολογηση.εχει κανεις υποψην αν αλλαζει η τιμη? ρωταω γιατι σιγουρα θα φαω ολο τον απριλη μεχρι να γινει η μεταβαση καθως τωρα εκανα την αιτηση

Δημοσ.

6 μηνες εγώ στην vodafone με ADSL πληρώνω VDSL και όλο το ίδιο τροπάριο συγνώμη και συγνώμη

Επι 6 μηνες δηλαδή πληρώνεις παρα πανω;

Γιατι το κάνεις αυτό;

Δημοσ.

το ιδιο και στη wind απο 24 γραμμη σε 50 vdsl δεν εχω ιντερνετ 1 μηνα τωρα. νομιζω ολοι το ιδιο ειναι και δε βγαζεις ακρη οποτε η κανεις υπομονη η τα κοβεις ολα και πας καμοια βολτα οπως παλια να δεις και λιγο ουρανο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...