paylidis Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 εμενα παντως μια φορα κατι κερματα μου κλεψανε μονο και εναν ασημενιο σταυρο που ειχα αφησει στο συρταρακι (σε παραλία)
Insomniac2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Πολλοι μου το λενε για κλεψιμο.... φτου φτου γκαντεμιαστηκε πριν καν το παρω.! Παιδια πολυ ιστορια γινεται για τ σμαρτ.... μηπως μου μπαινουν ιδεες να παρω τιποτε αλλο με τα ιδια λεφτα να ειμαι ηρεμος. δεν ξερω... Πολα αρνητικα αυτο το αμαξι. 1
paylidis Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Εάν δεν είσαι σίγουρος ότι θέλεις αυτό και αμφιταλαντεύεσαι έτσι απλά παίρνεις κάτι άλλο. Δεν είναι για πάσα χρήση και κάθε άτομο αυτό το αμάξι. Τα πιο πολλά είναι στα όρια της υπερβολής αλλά αντικειμενικά κάποια πράγματα ισχύουν (χτυπάει μοτέρ, ανοίγει εύκολα κλπ). Με καλή συντήρηση και σεβασμό για το πρώτο και ασφάλεια κλοπής+συναγερμό για το δεύτερο είσαι μια χαρά. Μη νομίζεις όμως πχ ότι δε κλέβουν aygo K 107. Και αυτά έχουν εξίσου περιζήτητα ανταλλακτικά. Είναι να μη σου τύχει. Με τη λογική μη μου το κλέψουν δε θα πάρεις ποτέ αμάξι
sphinxgr Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Γενικά για να έχεις ένα καλό SMART 10ετιας χρειάζεσαι παραχωρήσεις αρκετές όπως και χρήματα αρκετά. Το ότι θα το κλέβουν συνέχεια είναι νόμος. Το ότι θα πρέπει να βάλεις συναγερμό και ασφάλεια κλοπής είναι πάλι νόμος. Το ότι θα έχει προβλήματα μετά από τόσα χρόνια είναι και αυτό νόμος, όπως νόμος είναι πως αν σε χτυπήσουν από πίσω δεξιά με 40 χμ, δυστυχώς μάλλον πεθαίνεις, είναι και αυτό νόμος. Παρόλα αυτά και ανεξάρτητα από το οικονομικό, για την Αθήνα θα έχω πάντα και ένα 450 όσα χρόνια και αν περάσουν ~ήδη έχω 15 χρόνια, 2 450. Και εκτός Αθήνας έχω κάνει το γύρο της Ελλάδος σε όλες τις συνθήκες όπως δεν θα μπορούσα να κάνω με κανένα άλλο αμάξι. Όμως δεν έχω ξεχάσει τις άπειρες φορές που έχω αναγκαστεί να βάλω βαθιά το χέρι γιατί μου έκλεψαν τον προφυλακτηρα, τους καθρέπτες ή παρα τον αμφίδρομο πανάκριβο συναγερμό το άνοιγαν και επαιρναν ότι έχει μέσα... Το σημαντικό είναι να ξέρεις απόλυτα τι αγοράζεις, πόσο θα σου κοστίσει σε βάθος 3ετιας και τι αρνητικά έχει σε όλους τους τομείς 2
Insomniac2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Εχω ακουσει οτι ανοιγει για πλακα το σμαρτ και μπορει ο οποιοσδηποτε, με λιγες γνωσεις να μπει μεσα σε 5 λεπτα. Εχει ευκολο κλειδι και ανοιγει για πλακα με αντικλειδια? Ολοι αυτο μου λενε... Οτι για πλακα θα μου το κλεψουν και οτι ειναι ζημιαρικα αμαξια με ακριβα ανταλλακτικα. Καθε μερα μου κανουν μαυρη την καρδια οποιος ρωτησω.... Η θα μου λενε τα καλυτερα ή τα χειροτερα. Δεν εχω ακουσει κατι νορμαλ.
sphinxgr Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Ανοίγει κυριολεκτικά χωρίς κλειδιά σε 3 δευτερόλεπτα με 4 διαφορετικούς τρόπους. Ο πιο απλός είναι να τραβήξεις το τζάμι με το χέρι (δεν έχει πλαίσιο η πόρτα) και να ανοίξεις την πόρτα. Τόσο απλά. Επειδή έχουν πολλοί και επειδή κλέβεις εύκολα, για παράδειγμα ο πίσω προφυλακτηρας έχει 700€ καινούργιος και βγαίνει σε 30 δευτερόλεπτα, τον κλέβουν, τον πουλάνε 100€ άμεσα και έτσι δημιουργείται τεχνητή προσφορά / ζήτηση. 100€ για 30 δευτερόλεπτα εργασία δεν τα λες και λίγα! Ζημιάρικα? Είναι ένα αυτοκίνητο 700cc που σαν ατμόσφαιρα θα έβγαζε κάπου 40 άλογα και με το τούρμπο βγάζει 62. Αυτό σημαίνει αύξηση 50%+ σε ένα αυτοκίνητο που λόγω χαμηλής ιπποδύναμης τη χρειάζεται στο σύνολο του χρόνου λειτουργίας του. Επίσης λόγω του turbo θέλει προσεκτικη χρήση ζέσταμα / κρύωμα και φυσικά τακτικά service με σωστά και ακριβά λάδια τα οποία κανείς δεν βάζει και τα συνεργεία δεν τα πουλάνε γιατί οι πελάτες θέλουν το πιο φθηνό. Σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο μετά από 12 χρόνια γίνεται ουσιαστικά να μην είναι ένας κουμπαράς που ζητάει συνεχώς χρήματα? Δεν γίνεται! Στον αντίποδα είναι ένα αυτοκίνητο που γουστάρεις να οδηγείς, με εκπληκτικο γκαζι, μοναδική αίσθηση που παρκάρει και χωνεται εκεί που κανένα άλλο δεν μπορεί. Ένα αυτοκίνητο που κάθε μέρα σου χαρίζει ένα χαμόγελο. Ένα αμάξι που πάντα το βλέπεις στην αριστερή λωρίδα γιατί ουσιαστικά πάει από μόνο του και ζητάει το γκάζι λόγω χαμηλού βάρους και υπερτροφοδοτησης ενώ παράλληλα σου δίνει την αίσθηση πως οδηγας τζιπ. Ε, όλα αυτά όμως πληρώνονται αδρά... 2
Insomniac2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Πολύ σαφής και καθαρογραμμένη η άποψη σου και σε ευχαριστω γιατι βοήθησες. Αν καποιος εχει και την δική του αποψη,περιμενω να την ακούσω...
dollyyy19 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 πως γκενεν ατο;οδηγας σμαρτ και εχεις την αισθηση οτι οδηγας τζιπ;πια αισθηση ειναι αυτη;με ποσα ποτηρια ενεργοποιηται; 1
sphinxgr Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 πως γκενεν ατο;οδηγας σμαρτ και εχεις την αισθηση οτι οδηγας τζιπ;πια αισθηση ειναι αυτη;με ποσα ποτηρια ενεργοποιηται; Μήπως γιατί η θέση οδήγησης είναι αρκετά πιο ψηλά από τα άλλα αυτοκίνητα, ενώ το παρμπρίζ έχει μεγάλη κλίση όπως και εμβαδόν, οπότε και εξαιρετική θέση οδήγησης ?! Απλή λογική....
>>Morpheus>> Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Απλη λογικκκχικ. ΕΕΕΕΕ βαλε ενα ποτηρι ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα