Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ..! 

Μέσα στον επόμενο μήνα, σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά αυτοκινήτου Smart 700cc μοντέλο απο 2002 μέχρι 2006. Εδω αρχίζουν τα δεκάδες ερωτήματα....

Τι να προσέξω πριν την αγορά; Μάντρα ή Ιδιώτης; Με ανακατασκευασμένο μοτέρ; Ασφάλεια για κλοπή ή δεν χρειάζεται; Αυτά βγάζουν πρόβλημα στο μοτέρ μετά τα 100.000χλμ; Σε έλεγχο απο αντιπροσωπία, μπορεί να δεί αν είναι γυρισμένα τα χιλιόμετρα; Και πολλά πολλά άλλα ερωτήματα γιατί είναι η πρώτη μου φορά που αγοράζω αμάξι και τα χρήματα τα έχω μαζέψει με κόπο. :P

Θα ήταν μεγάλης σημασίας η άποψη απο κάποιους που έχουν σμάρτ, ή απο άτομα που εργάζονται ως μηχανικοί αυτοκινήτων, βέβαια όλες οι απόψεις... ευπρόσδεκτες. 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Καλές Γιορτές.

Δημοσ.

για το θέμα της κλοπής απλά σου λέω ότι τα βάζουν στην τσέπη και φεύγουν.
νομίζω νο 1 μοντέλο σε κλοπές..

Δημοσ.

Καρκίνος αυτό το χρώμα στο backround. Βάλε κανα άλλο να φαίνεται πιο όμορφο :P

Ήταν το πιο συμπαθές που είχα βρει όταν την έφτιαξα πριν 15 χρόνια περίπου !!! Ειλικρινά δεν πάει η φαντασία μου σε άλλο χρώμα να φαίνεται πιο ωραίο!! αχμ...!

• Like 1
Δημοσ.

Εύκολες ερωτήσεις.

Διάβασε τη σελίδα μου και αν σου μείνουν απορίες μας λες:

http://www.smart-fortwo.gr

Φιλε,έχει γίνει πολύ δουλειά στο κείμενο και μπράβο σου. Θα το διαβάσω σήμερα. 

Με το χρώμα στο Background εχει δίκιο ο UsualSuspect  αλλα θα το κάνω αντιγραφή επικόλληση στο word.  Όπως και να χει, ευχαριστώ πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Η σελίδα του sphinxgr με βοηθησε παρα πολύ οταν ήταν εγω πριν μια δεκατία να παρω το ιδιο αμαξι και ισχύει ότι λέει στο έπακρο.

Ασφαλεια κλοπης εννοειται... το ανακατασκευασμένο μοτερ με λιγα χλμ δε το θεωρω κακό, τουλαχιστον ξέρεις οτι εγινε και ότι δε θα το βρεις μπροστα σου

Δημοσ.

Το εχω σκεφτει κι εγω για ανακατασκευασμενο, απλα φοβαμαι μην πεσω σε αλλη τρυπα μετα... 

Να το εχει ανακατασκευασει κανενας ασχετος μαστορας και να τρέχουμε....

Για ασφαλεια, σκεφτομαι σιγουρα και για κλοπη. 

Δημοσ.

το σμαρτ ειναι τοσο ευκολο και χιλιοδουλεμενο να του κανεις επισκευη σε μοτερ που δεν υπαρχουν περιθωρια λάθους... μονο αν το κανει κανενας μαθητης επαλ στη ζωφρια θα έπρεπε να ανησυχεις. 

κοιτα ενα σε καλη κατασταση, δες τα σερβις του και το μοτερ του κλπ και θα εισαι μια χαρα...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω συνοπτικά θα το σκεφτόμουν αρκετά στο να μην αγοράσω 700cc. Οι πιθανότητες να βρεθεί καποιο που δεν θα χρειαστεί άλλες 2-3000 εντός των επόμενων 3 ετών, είναι ελάχιστες.

Θα έδινα προκαταβολικά τα 6000€ να πάρω ένα καλό ατμοσφαιρικό 451-1000cc παρά να δώσω 3-4000 και να πληρώνω μια ζωή μετά για αυτοκίνητο 12 ετών.

Στην απάντηση του ότι δεν έχω 6000€, θα ανταπαντήσω πως πιθανότατα τον επόμενο καιρό αν πάρεις 450, θα αναγκαστείς να τα δωσεις έχεις δεν έχεις. Οπότε πάρε άλλο αυτοκίνητο.

• Like 2
Δημοσ.

Απο Μαντρες εμπιστευεστε ή μονο Ιδιωτη καλυτερα?

Εκτος απο το car.gr που αλλου μπορω να κοιταξω για αμαξια? (εκτος χρυση ευκαρια)

Δημοσ.

Εγω συνοπτικά θα το σκεφτόμουν αρκετά στο να μην αγοράσω 700cc. Οι πιθανότητες να βρεθεί καποιο που δεν θα χρειαστεί άλλες 2-3000 εντός των επόμενων 3 ετών, είναι ελάχιστες.

Θα έδινα προκαταβολικά τα 6000€ να πάρω ένα καλό ατμοσφαιρικό 451-1000cc παρά να δώσω 3-4000 και να πληρώνω μια ζωή μετά για αυτοκίνητο 12 ετών.

Στην απάντηση του ότι δεν έχω 6000€, θα ανταπαντήσω πως πιθανότατα τον επόμενο καιρό αν πάρεις 450, θα αναγκαστείς να τα δωσεις έχεις δεν έχεις. Οπότε πάρε άλλο αυτοκίνητο.

καλα προφανως αν εχει 5-6 χιλιάδες να παει σε 451...

Για 450 700αρι παιζουν από 2 χιλιάρικα οποτε εκτιμώ οτι ο TS καπου εκει προασανατολίζεται, αν βρει και ανακατασκευασμένο με κανενα 2.5αρι δε νομιζω να εχει θέμα... εκτος αν παρει κανενα καμπριο όπου εκει εαν βγάλει βλάβη θα πρεπει να αφήσει την καρτα του στην αντιπροσωπεία

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ..! 

Μέσα στον επόμενο μήνα, σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά αυτοκινήτου Smart 700cc μοντέλο απο 2002 μέχρι 2006. Εδω αρχίζουν τα δεκάδες ερωτήματα....

Τι να προσέξω πριν την αγορά; Μάντρα ή Ιδιώτης; Με ανακατασκευασμένο μοτέρ; Ασφάλεια για κλοπή ή δεν χρειάζεται; Αυτά βγάζουν πρόβλημα στο μοτέρ μετά τα 100.000χλμ; Σε έλεγχο απο αντιπροσωπία, μπορεί να δεί αν είναι γυρισμένα τα χιλιόμετρα; Και πολλά πολλά άλλα ερωτήματα γιατί είναι η πρώτη μου φορά που αγοράζω αμάξι και τα χρήματα τα έχω μαζέψει με κόπο. :P

Θα ήταν μεγάλης σημασίας η άποψη απο κάποιους που έχουν σμάρτ, ή απο άτομα που εργάζονται ως μηχανικοί αυτοκινήτων, βέβαια όλες οι απόψεις... ευπρόσδεκτες. 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Καλές Γιορτές.

Αυτο που πρεπει να προσεξεις κυριως ειναι να μην στο κλεψουν ,στατιστικα ομως θα στο κλεψουν απλα στο λεω απο τωρα για να μην κλαψουριζεις μετα ...

Θες οπωσδηποτε κλειστο παρκινγκ ουτε καν πυλωτη .

Δημοσ.

Αυτο που πρεπει να προσεξεις κυριως ειναι να μην στο κλεψουν ,στατιστικα ομως θα στο κλεψουν απλα στο λεω απο τωρα για να μην κλαψουριζεις μετα ...

Χαχαχαχα. Στατιστικά όντως θα κλέψουν τιποτα ζάντες, πίσω προφυλακτήρα, κανά τιμόνι με ταχύτητες, κανά καθρέπτη, μπορεί και ολόκληρο. Ισχύει !!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...