Προς το περιεχόμενο

S7 vs s7 edge vs oneplus 3t vs iphone 6 plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά δεν μπορούσα να δουλέψω το edge λόγω κυρτής του οθόνης μιλάμε με ένα χέρι δεν μπορούσα να γράψω ούτε μισό μήνυμα ή να δω μια σελίδα στο browser και δεν ειμαι κανένας νάνος ... Γιαυτο πήρε και πόδι

Δημοσ.

Ειναι κατι που το λενε πολλοι αυτο.εγω μπορω να σου πω οτι δεν εχω ανοιξει ποτε το edge κατα λαθος και το χρησιμοποιω με το ενα χερι προφανως.βεβαια εχω κατι δαχτυλαρες....ειμαι 1.98.εγω πληρω μαλλον τις προδιαγραφες στο hardware.xaxa

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά δεν μπορούσα να δουλέψω το edge λόγω κυρτής του οθόνης μιλάμε με ένα χέρι δεν μπορούσα να γράψω ούτε μισό μήνυμα ή να δω μια σελίδα στο browser και δεν ειμαι κανένας νάνος ... Γιαυτο πήρε και πόδι

Το προσωπικα που κολλαει σε σχεση με αυτο που τον ενδιαφερει τον ενδιαφερομενο?Δεν κανουμε γκαλοπ τι βολευει εμας αλλα κοιταμε να προτεινουμε τι θα βολευει περισσοτερο τον αλλο. Ας παει απο κοντα να τα δει και αν δεν τον βολευει το edge να παρει το απλο S7.

• Like 2
Δημοσ.

Ε γι αυτο το ανεφερε και ο ziaba...προφανως για να του επιστησει την προσοχη σε κατι που θεωρει αρνητικο....αλλοι 100 το εχουν γραψει εδω μεσα...σε ολα τα μηνυματα σου παντα καποιον κραζεις...ουτε η ειρηνη παπαδοπουλου δεν εχει τοσα ψυχολογικα.

• Like 1
Δημοσ.

Επισης αυτο εγραψε ο συμφορουμιτης πιο πισω οταν σχολιασε? Για ξαναδιαβασε το αρχικο σχολιο του ποιο ηταν.

από τις καλύτερες.....

η καλύτερή (κατά την γνώμη μου) είναι το 1+3Τ

Και δυστηχως ναι κραζω γιατι σε αρκετα θεματα γραφονται οτι να ναι απο ορισμενα ατομα που αρκετες φορες ειναι ασχετα με αυτα που ζηταει ο αλλος.

Τωρα αν εσυ προτιμας να παρεις στον λαιμο σου τον αλλο με το να προτεινεις κατι διαφορετικο απο αυτο που ζηταει οκ τι να πω.

Καλησπερα. Ενδιαφερομαι για καινουριο κινητο γιατι το lg g2 που εχω χαλασε η μητρικη και δε συμφερει να το φτιαξω..

Ειμαι αναμεσα στα κινητα που εχει ο τιτλος του θεματος και κυριως προς το s7 edge.

Το κινητο το χρησιμοποιω 95% για σερφαρισμα στο ιντερνετ. Δε παιζω παιχνιδια στο κινητο ουτε χρησιμοποιω gps και αλλες εφαρμογες.

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι κυριως η οθονη. Να ειναι μεγαλη, και να εχει ωραια χρωματα και να ειναι ξεκουραστη...

Επισης με ενδιαφερει να εχει στιβαρη κατασκευη, να μην ειναι σαν "ψευτικο" (δε μπορω να το περιγραψω καλυτερα..)

Θα ηθελα και την δικη σας γνωμη.

Ευχαριστω.

Ειδες πχ πουθενα ο ενδιαφερομενος να μιλαει για χρηση με ενα χερι?

Ε γι αυτο το ανεφερε και ο ziaba

Τελος οταν ειναι και θελουμε να αναφερουμε τα οποια αρνητικα εχουμε πετυχει σε ενα κινητο,το αναφερουμε στην αρχη που σχολιαζουμε,δεν περιμενουμε πρωτα να γινει η παρατηρηση και μετα να το αναφερουμε.

Δημοσ.

Το Oneplus 3t εχει καποια φοβερα πραγματα που το κανουν να ξεχωριζει. Η οθονη του δεν ειναι απο αυτα.

Δεν θα διαφωνήσω ότι οι οθόνες των Samsung είναι πολύ εντυπωσιακές αλλά κι η οθόνη του oneplus που το είδα από κοντά, μια χαρά πολύ ωραία είναι! Δε καταλαβαίνω το λόγο που θα πρέπει "στη θεωρία" να είναι εντυπωσιακή. Εμένα εντυπωσιακή μου φαίνεται
Δημοσ.

Δεν θα διαφωνήσω ότι οι οθόνες των Samsung είναι πολύ εντυπωσιακές αλλά κι η οθόνη του oneplus που το είδα από κοντά, μια χαρά πολύ ωραία είναι! Δε καταλαβαίνω το λόγο που θα πρέπει "στη θεωρία" να είναι εντυπωσιακή. Εμένα εντυπωσιακή μου φαίνεται

Μπαινει ενας ανθρωπος και λεει οτι τον ενδιαφερει κυριως η οθονη(αρα θελει να παρει οτι καλυτερο μπορει στον τομεα αυτο).

Δεν κανουμε γκαλοπ αν το Oneplus 3t εχει καλη οθονη ή οχι,αλλα για το ποιο android κινητο εχει την καλυτερη οθονη για να καλυψει τον ενδιαφερομενο.

Δημοσ.

Μπαινει ενας ανθρωπος και λεει οτι τον ενδιαφερει κυριως η οθονη(αρα θελει να παρει οτι καλυτερο μπορει στον τομεα αυτο).

Δεν κανουμε γκαλοπ αν το Oneplus 3t εχει καλη οθονη ή οχι,αλλα για το ποιο android κινητο εχει την καλυτερη οθονη για να καλυψει τον ενδιαφερομενο.

Δε μίλησα για γκάλοπ αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τον απογοητεύσει η οθόνη του oneplus. Εννοείται βέβαια ότι σαν ομορφιά, πιο ωραία είναι του edge. Χρηστικά όμως, δε νομίζω να είναι και πολύ χρήσιμη η κυρτή οθόνη. Αυτό μένει βέβαια να το δει ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος. Εξάλλου, ο καθένας μας εκφράζει την υποκειμενική του γνώμη και τα ζυγίζει ανάλογα ο ts
Δημοσ.

Fulgore εαν θες να ξεσπας καπου αγορι μου να γραφτεις μποξ η να πας γηπεδο λεω εγω τωρα...το οτι δεν εγραψε δλδ οτι τον ενδιαφερει χρηση με ενα χερι απαγορευει στον ziaba να το σχολιασει;ο καθενας λεει αυτο που θεωρει σημαντικο και ο ts φιλτραρει τι θελει να κρατησει και τι οχι.

Εσυ τωρα τι πεταγεσαι;δεν εχεις κανενα δικαιωμα να απαντας...εφοσον σχολιαζει ο fulgore σε ενα θρεντ ολοι οι υπολοιποι ειμαστε περιτοι.τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο;
  • Like 4
Δημοσ.

Fulgore εαν θες να ξεσπας καπου αγορι μου να γραφτεις μποξ η να πας γηπεδο λεω εγω τωρα...το οτι δεν εγραψε δλδ οτι τον ενδιαφερει χρηση με ενα χερι απαγορευει στον ziaba να το σχολιασει;ο καθενας λεει αυτο που θεωρει σημαντικο και ο ts φιλτραρει τι θελει να κρατησει και τι οχι.

Εσυ τωρα τι πεταγεσαι;δεν εχεις κανενα δικαιωμα να απαντας...εφοσον σχολιαζει ο fulgore σε ενα θρεντ ολοι οι υπολοιποι ειμαστε περιτοι.τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο;

Αλλα πραγματα εγραψα εγω αλλα βλεπω και καταλαβαινει ο κοσμος(ειδικα και απο τα likes που μαζευονται).

Και το τελευταιο δευτερο κομματι οτι να ναι ειναι αλλα τεσπα,αφου απο οτι φαινεται αποφασισε στο τι θα παρει ο ενδιαφερομενος ας μεινουμε σε αυτο.

Δε μίλησα για γκάλοπ αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τον απογοητεύσει η οθόνη του oneplus. Εννοείται βέβαια ότι σαν ομορφιά, πιο ωραία είναι του edge. Χρηστικά όμως, δε νομίζω να είναι και πολύ χρήσιμη η κυρτή οθόνη. Αυτό μένει βέβαια να το δει ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος. Εξάλλου, ο καθένας μας εκφράζει την υποκειμενική του γνώμη και τα ζυγίζει ανάλογα ο ts

Δεν διαφωνω αγαπητε σε αυτο. Και εγω προσωπικα στο απλο S7 πηγα επειδη ακριβως δεν μου αρεσε/βολευε η edge οθονη.

Αυτο ομως(προς ενημερωση του καθε ενδιαφερομενου)πρεπει κανονικα να αναφερεται στην αρχη οταν γινεται η καθε προταση κινητου οχι αφου καποιος κανει την παρατηρηση αυτο ειπα πιο πισω.

Επισης νομιζω οτι ειναι γεγονος οτι σε γενικες γραμμες η οθονη του galaxy ειναι καλυτερη(και λογω panel)και αναλυσης για να προτεινεται κατι κατωτερο απο αυτην.

Γιαυτο αλλωστε εγινα και συγκεκριμενο και αυτο καποιοι το ειδαν σαν ξεσπασμα... :huh:

Ας παει απο κοντα να τα δει και αν δεν τον βολευει το edge να παρει το απλο S7.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Fulgore εισαι Θεος!

Λοιπον μιας και απο οτι φαινεται εσυ δεν καταλαβες τι ζηταει ο Χρηστης... λεει

"Αυτο που με ενδιαφερει ειναι κυριως η οθονη. Να ειναι μεγαλη, και να εχει ωραια χρωματα και να ειναι ξεκουραστη...

Επισης με ενδιαφερει να εχει στιβαρη κατασκευη, να μην ειναι σαν "ψευτικο" (δε μπορω να το περιγραψω καλυτερα.."

Λεπον.. Απο οτι διαβαζω λεει "Κυριως Οθονη" , Δε λεει μονο οθονη...!!

Επισης λεει μεγαλη.. Το S7 το απλο εχει μεγαλη οθονη?

Επισης το OP3t  εχει και αυτο πολυ καλη οθονη, και μαλιστα πολυ καλυτερη απο πολλα κινητα. Δεν ειναι καλυτερη απο το Samsung αλλα συγκαταλεγεται στις καλυτερες. Το oneplus οπως βλεπω τα κριτηρια του φιλου τα καλυπτει ολα.. Το edge επισης. Το απλο S7 οχι (εχει μικροτερη οθονη).  Μεταξυ τους εχουν και διαφορες.. Οπως Εγγυηση, Αριθμος καρτων SIM, εμπειρια χρησης(λειτουργικοτητα, OS και design), hardware, καμερα, τιμη, στεγανοτητα κ.α.

Εξαρταται λοιπον ποιες απο τις υπολοιπες διαφορες καλυπτουν πλεον τον χρηστη.. ΟΧΙ φιλε fulgore?

Θαρρω λοιπον οτι ο φιλος θελει να μαθει αυτες τις διαφορες και μετα να παει σε καποιο καταστημα να τα δει με τα ματια του, και αν ειναι τυχερος να δει και ενα oneplus απο κανα φιλο.

Μηπως την λες στους υπολοιπους 2 σελιδες τωρα λιγο αδικα! Φιλικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...