Προς το περιεχόμενο

S7 vs s7 edge vs oneplus 3t vs iphone 6 plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Ενδιαφερομαι για καινουριο κινητο γιατι το lg g2 που εχω χαλασε η μητρικη και δε συμφερει να το φτιαξω..

Ειμαι αναμεσα στα κινητα που εχει ο τιτλος του θεματος και κυριως προς το s7 edge.

Το κινητο το χρησιμοποιω 95% για σερφαρισμα στο ιντερνετ. Δε παιζω παιχνιδια στο κινητο ουτε χρησιμοποιω gps και αλλες εφαρμογες.

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι κυριως η οθονη. Να ειναι μεγαλη, και να εχει ωραια χρωματα και να ειναι ξεκουραστη...

Επισης με ενδιαφερει να εχει στιβαρη κατασκευη, να μην ειναι σαν "ψευτικο" (δε μπορω να το περιγραψω καλυτερα..)

Θα ηθελα και την δικη σας γνωμη.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

One plus 3 T. 

Πάντως 19 Απρίλη ανακοινώνεται το Xiaomi mi 6 το οποίο θα παίζει μπάλα εκεί γύρω σε τιμές και με snap 835 6GB για την plus έκδοση

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Μιλησα και με ενα φιλο μου που δουλευει σε καταστημα κινητης τηλεφωνιας και μου ειπε και αυτος για το edge. Το εχω παραγγειλει ηδη :)

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Μιλησα και με ενα φιλο μου που δουλευει σε καταστημα κινητης τηλεφωνιας και μου ειπε και αυτος για το edge. Το εχω παραγγειλει ηδη :)

Ωραιος!!καλοριζικο!αν κ για ανθρωπο που δουλευει σε καταστημα κινητης αμφιβαλω εαν ειχε εστω ακουσει για 1+!!

• Like 2
Δημοσ.

Ωραιος!!καλοριζικο!αν κ για ανθρωπο που δουλευει σε καταστημα κινητης αμφιβαλω εαν ειχε εστω ακουσει για 1+!!

χεχε ευχαριστω :) μπα αυτος ειναι πολυ ψαγμενος..βασικα ο κυριος λογος που αποκλειστηκε το oneplus ειναι οτι δεν εχει αντιπροσωπεια στην Ελλαδα οχι τοσο οτι ειναι πολυ πισω απο το s7 edge.. λες μια στραβη να γινει... 

Μπράβο

Την καλύτερη επιλογή έκανες.

thanks!

• Like 1
Δημοσ.

χεχε ευχαριστω :) μπα αυτος ειναι πολυ ψαγμενος..βασικα ο κυριος λογος που αποκλειστηκε το oneplus ειναι οτι δεν εχει αντιπροσωπεια στην Ελλαδα οχι τοσο οτι ειναι πολυ πισω απο το s7 edge.. λες μια στραβη να γινει... 

thanks!

Ε δεν τον λες και ψαγμένο!! Αν ήταν ψαγμένος θα ήξερε ότι το service της oneplus είναι υποδειγματικό παρ'ολο που στέλνεις την συσκευή έξω, έρχεται κούριερ και παραλαμβάνει την συσκευή σου άμεσα εντελώς δωρεάν! 

• Like 1
Δημοσ.

Μπράβο

Την καλύτερη επιλογή έκανες.

από τις καλύτερες.....

η καλύτερή (κατά την γνώμη μου) είναι το 1+3Τ
Δημοσ.

Εγώ πάντα ανάμεσα σε αυτά τα 2 είμαι που λες

Οπότε αν κάποιος μου πει ότι πήρε ένα από τα 2 συγκεκριμένα κινητά πιστεύω έχει πάρει top συσκευή

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντα ανάμεσα σε αυτά τα 2 είμαι που λες

Οπότε αν κάποιος μου πει ότι πήρε ένα από τα 2 συγκεκριμένα κινητά πιστεύω έχει πάρει top συσκευή

Πάντως εγω που έχω το letv le max 2 έχω πάθει πλάκα

Το μόνο αρνητικό είναι η μπαταρία

Δημοσ.

Πολυ λογικη απαντηση εδωσε ο ανθρωπος. Και τα Xiaomi πιο παλια που τα ανεφεραν συνεχεια στο εξωτερικο,μονο ατομα κυριως σε forum τα επαιρναν για αυτο ακριβως τον λογο. Με το που ηρθαν στην Ελλαδα  και τα ανελαβε και γνωστη εταιρεια να πως η ζητηση ανεβηκε στα υψη.

Στα υπολοιπα πραγματικα ορισμενες φορες νιωθω οτι ο καθενας που μπαινει σε τετοια θεματα και γραφει οτι του ερθει.

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι κυριως η οθονη. Να ειναι μεγαλη, και να εχει ωραια χρωματα και να ειναι ξεκουραστη...

Ο ιδιος ο ενδιαφερομενος το εγραψε ξεκαθαρα οτι τον ενδιαφερει η οθονη.

Και μεταξυ αυτων που αναφερθηκα απο Android,τα galaxy εχουν με διαφορα την καλυτερη οθονη απο ολα.

Το Oneplus 3t εχει καποια φοβερα πραγματα που το κανουν να ξεχωριζει. Η οθονη του δεν ειναι απο αυτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...