Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, έχω ένα μαγαζί και έφτιαξα ένα εξοχικό στον ίδιο χώρο. Απόσταση μεταξύ τους περίπου 70 μέτρα. Το θέμα μου είναι Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχω καλή σύνδεση στο σπίτι? Αν βάλω αυτό σε εξωτερικό σημείο του μαγαζιού να κοιτάει προς το σπίτι θα κάνει δουλειά? https://www.skroutz.gr/s/3563359/TP-LINK-TL-WA7210N-v2.html

Δημοσ.

Αν "πέρασες" ρεύμα απο το μαγαζί στο εξοχικό, τότε powerplugs και access point ή υφιστάμενο router που μπορεί να λειτουργήσει ως access point.

Καλώδιο Ethernet δεν μπορείς να περάσεις, δυστυχώς, απο το ίδιο κανάλι με το ρεύμα.

Φθηνότερη λύση το καλώδιο.

Δημοσ.

Καλώδιο ethernet και access point ή παλιό ρουτερ για διαμοιρασμό

Το tp kink θα δουλέψει αλλά....

Αλλά τι? Θα εχω προβλήματα?

Αν "πέρασες" ρεύμα απο το μαγαζί στο εξοχικό, τότε powerplugs και access point ή υφιστάμενο router που μπορεί να λειτουργήσει ως access point.

Καλώδιο Ethernet δεν μπορείς να περάσεις, δυστυχώς, απο το ίδιο κανάλι με το ρεύμα.

Φθηνότερη λύση το καλώδιο.

Ποια είναι τα powerplugs? Μπορεί να μου προτείνεις κάτι?

Εγώ είχα σκεφτεί να τραβήξω Ethernet καλώδιο στα 15 μέτρα και να βγάλω ένα access point να κοιτάει απευθείας στο εξοχικό. Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσα.

Δημοσ.

Powerplugs ή Powerlines ή Netplugs μόνο αν μαγαζί και εξοχικό έχουν κοινό ρεύμα. Προσοχή σε περίπτωση τριφασικού γιατί δεν λειτουργούν όλα σε τριφασικό.

Το Access Point θα το "βλέπεις" ασύρματα και σίγουρα δεν συγκρίνεται με τη καλωδιακή σύνδεση. Αν δεν μπορείς να περάσεις καλώδιο τότε μοιραία θα καταφύγεις σε αυτή τη λύση. Καλό θα ήταν να "κοιτούσες" για καλύτερο Access Point σε αυτή τη περίπτωση, όπως Ubiquiti AM-5G16-120 AirMax BaseStation

Δημοσ.

Τελικά πήρα ένα access point για να το βγάλω έξω με 20 μέτρα καλώδιο και για το εξοχικό ένα repeater για να στέλνει και να δέχεται το σήμα. Λέτε να γίνει Καλή δουλειά ή τζάμπα τα λεφτά?

Δημοσ.

τωρα αφου τα πηρες ....καλη επιτυχια

ειμαι οπαδος του καλωδιου αν δεις κατι δε παει καλα ξεκινα το σκαψιμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...