razorblade334 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Καλησπερα. Θελω να ρωτησω κατι. Πηρα μια Asus strix gtx 1060 .την ειχα μολις μια εβδομαδα και ζητησα απο εναν τεχνικο να δει γιατι εχω latency στα παιχνιδια . (Και stuttering.) Ο τεχνικος εβαλε το prime για να δει τον επεξεργαστη και ετρξε ταυτοχρονα και το furmark στην καρτα για ΜΟΛΙΣ 10 λεπτα το πολυ. Το tdp της καρτας έφτασε στο 125% και η θερμοκρασια της δεν ανεβηκε πανω απο 59 βαθμους. Το προβλημα που αντιμετωπιζω απο τοτε ειναι το εξης. Αν αφησω στο default τις ρυθμισεις στο πινακα ελεγχου της nvidia και την επιλογη βελτιστη ισχυς (optimal power) τοτε οταν παιζω παιχνιδια (οποιοδηποτε παιχνιδι) , ο χρονισμος της καρτας γραφικων δεν ειναι σταθερος και πεφτει κατω απο το base clock .φτανει ακομα και στα 800mhz!!! Το δε διαγραμμα ειναι πολυ ασταθες με πολλα πανω κατω. Εν τω μεταξυ εχω τρομερο latency και stuttering. Το προβλημα διορθωνεται εαν την βαλω σε maximum performance (υψηλες επιδοσεις). Μια gigabyte 1060 που ειχα δεν το εκανε. Ειναι φυσιολογικο???
strawman Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Το να ανεβοκατεβαινει η συχνοτητα λογικο ειναι. Το να πεφτει στα 800mhz ομως δεν ειναι. Δοκιμασα να βαλω και γω στο control panel optimal power και δεν ειδα καποια διαφορα, καπου στα 1974 ειναι η συχνοτητα (εκλεισα το OC που εχω κανει). 1
tmaestros Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 φιλε μου εχεις τους τελευαταιους οδηγους? 1
Sheogorath Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Καλησπερα. Θελω να ρωτησω κατι. Πηρα μια Asus strix gtx 1060 .την ειχα μολις μια εβδομαδα και ζητησα απο εναν τεχνικο να δει γιατι εχω latency στα παιχνιδια . (Και stuttering.) Ο τεχνικος εβαλε το prime για να δει τον επεξεργαστη και ετρξε ταυτοχρονα και το furmark στην καρτα για ΜΟΛΙΣ 10 λεπτα το πολυ. Το tdp της καρτας έφτασε στο 125% και η θερμοκρασια της δεν ανεβηκε πανω απο 59 βαθμους. Το προβλημα που αντιμετωπιζω απο τοτε ειναι το εξης. Αν αφησω στο default τις ρυθμισεις στο πινακα ελεγχου της nvidia και την επιλογη βελτιστη ισχυς (optimal power) τοτε οταν παιζω παιχνιδια (οποιοδηποτε παιχνιδι) , ο χρονισμος της καρτας γραφικων δεν ειναι σταθερος και πεφτει κατω απο το base clock .φτανει ακομα και στα 800mhz!!! Το δε διαγραμμα ειναι πολυ ασταθες με πολλα πανω κατω. Εν τω μεταξυ εχω τρομερο latency και stuttering. Το προβλημα διορθωνεται εαν την βαλω σε maximum performance (υψηλες επιδοσεις). Μια gigabyte 1060 που ειχα δεν το εκανε. Ειναι φυσιολογικο??? Nαι, η διαχείρηση ενέργειας των Windows δεν έχει κανένα νόημα και μόνο προβλήματα δημιουργεί στα desktop. Δοκίμασε και με άλλους Drivers.
razorblade334 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 εχω δοκιμασει και με τους εργοστασιακους και με τους 3 τελευταιους. ειναι δυνατον να επαθε κατι απο 10 λεπτα furmark?απο τοτε μου το κανει. να την παω πισω?? τι πρεπει να τους πω? οντως παλια δεν το κανε και τωρα δεν μου το κανει εαν βαλω προτιμιση μεγιστων επιδοσεων στο control panel της nvidia.. γιατι μπορει να γινεται αυτο? δεν ειναι παντως θεμα drivers.
panos0100 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 εχω δοκιμασει και με τους εργοστασιακους και με τους 3 τελευταιους. ειναι δυνατον να επαθε κατι απο 10 λεπτα furmark?απο τοτε μου το κανει. να την παω πισω?? τι πρεπει να τους πω? οντως παλια δεν το κανε και τωρα δεν μου το κανει εαν βαλω προτιμιση μεγιστων επιδοσεων στο control panel της nvidia.. γιατι μπορει να γινεται αυτο? δεν ειναι παντως θεμα drivers. δεν ειναι επειδη κατι εκανε ο τεχνικος, εχει προστασιες αμα ηταν θα εκανε επανικηνηση το μηχανημα αλλα οπως λες δεν εφτασε ουτε μεχρι 90 βαθμους, 59 που πηγε ειναι φυσιολογικο, κατι αλλο συμβαινει, δες λιγο και για κανεναν ιο μηπως εχεις, κατι αναλογο ειχα και εγω με τα ρολογια οταν εβαζα καποιο βιντεο ή παιχνιδια δεν ανεβαιναν οι χρονισμοι με αποτελεσμα να εχω κοληματα και τελικα ηταν ιος 1
razorblade334 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 δεν ειναι επειδη κατι εκανε ο τεχνικος, εχει προστασιες αμα ηταν θα εκανε επανικηνηση το μηχανημα αλλα οπως λες δεν εφτασε ουτε μεχρι 90 βαθμους, 59 που πηγε ειναι φυσιολογικο, κατι αλλο συμβαινει, δες λιγο και για κανεναν ιο μηπως εχεις, κατι αναλογο ειχα και εγω με τα ρολογια οταν εβαζα καποιο βιντεο ή παιχνιδια δεν ανεβαιναν οι χρονισμοι με αποτελεσμα να εχω κοληματα και τελικα ηταν ιος ενταξει.σ ευχαριστω πολυ.εκανα ομως φορματ και εχω ψαξει για ιους και μαλγουερ.δεν θα εφευγαν με το φορματ?
panos0100 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 ενταξει.σ ευχαριστω πολυ.εκανα ομως φορματ και εχω ψαξει για ιους και μαλγουερ.δεν θα εφευγαν με το φορματ? αν εκανες φορματ οκ κοιταξε και λιγο τοτε τους οδηγους της καρτας γραφικων εβαλες πχ περσινους οδηγους για την καρτα γραφικων; βαλε οσο ποιο παλιους να δεις παλι θα το κανει; βαλε αν θες απο το δισκακι της καρτας τους οδηγους 1
razorblade334 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 αν εκανες φορματ οκ κοιταξε και λιγο τοτε τους οδηγους της καρτας γραφικων εβαλες πχ περσινους οδηγους για την καρτα γραφικων; βαλε οσο ποιο παλιους να δεις παλι θα το κανει; βαλε αν θες απο το δισκακι της καρτας τους οδηγους το ειπα προηγουμενως αδερφε! εβαλα και τους εργοστασιακους απο το δισκακι οπως και δοκιμασα και με διαφορες εκδοσεις gpu-twek που μου εστειλαν απο την asus. ολα ομως αρχισαν μετα απο 10-15 λεπτα furmark και ενω το tdp βαρεσε 125%.απο εκεινη την στιγμη μου το κανει.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 το ειπα προηγουμενως αδερφε! εβαλα και τους εργοστασιακους απο το δισκακι οπως και δοκιμασα και με διαφορες εκδοσεις gpu-twek που μου εστειλαν απο την asus. ολα ομως αρχισαν μετα απο 10-15 λεπτα furmark και ενω το tdp βαρεσε 125%.απο εκεινη την στιγμη μου το κανει.Ναι μπορεί το furmark να κάνει ζημιά σε κάρτα και με ελάχιστο χρόνο που θα τρέξει ζοριζει πάρα πολύ τα vrm 1
panos0100 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 το ειπα προηγουμενως αδερφε! εβαλα και τους εργοστασιακους απο το δισκακι οπως και δοκιμασα και με διαφορες εκδοσεις gpu-twek που μου εστειλαν απο την asus. ολα ομως αρχισαν μετα απο 10-15 λεπτα furmark και ενω το tdp βαρεσε 125%.απο εκεινη την στιγμη μου το κανει. Τότε όντος πιθανόν να χάλασε από το furmark γιατί και σε έναν φίλο μου, που είχε πάει τον υπολογιστή στο πλαίσιο για μια δουλειά, το πήρε πίσω και μετά από 2 μέρες χάλασε η κάρτα γραφικών, από το πολύ φουρμαρκ , άλλα αυτός ήταν τυχερός η εγγύηση έληξε μετά από μια εβδομάδα, τα φόρτωσε στο πλαίσιο ότι του την χάλασαν την καρτα, και με τα πολλά πήρε 2 γενιές κάρτα γραφικών ποιο πάνω δωρεάν και χωρίς να πληρώσει τίποτα 1
razorblade334 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 οποτε θα την παω πισω...ευχαριστω πολυ παιδια!!!
freestyoler93 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Καλησπερα. Θελω να ρωτησω κατι. Πηρα μια Asus strix gtx 1060 .την ειχα μολις μια εβδομαδα και ζητησα απο εναν τεχνικο να δει γιατι εχω latency στα παιχνιδια . (Και stuttering.) Ο τεχνικος εβαλε το prime για να δει τον επεξεργαστη και ετρξε ταυτοχρονα και το furmark στην καρτα για ΜΟΛΙΣ 10 λεπτα το πολυ. Το tdp της καρτας έφτασε στο 125% και η θερμοκρασια της δεν ανεβηκε πανω απο 59 βαθμους. Το προβλημα που αντιμετωπιζω απο τοτε ειναι το εξης. Αν αφησω στο default τις ρυθμισεις στο πινακα ελεγχου της nvidia και την επιλογη βελτιστη ισχυς (optimal power) τοτε οταν παιζω παιχνιδια (οποιοδηποτε παιχνιδι) , ο χρονισμος της καρτας γραφικων δεν ειναι σταθερος και πεφτει κατω απο το base clock .φτανει ακομα και στα 800mhz!!! Το δε διαγραμμα ειναι πολυ ασταθες με πολλα πανω κατω. Εν τω μεταξυ εχω τρομερο latency και stuttering. Το προβλημα διορθωνεται εαν την βαλω σε maximum performance (υψηλες επιδοσεις). Μια gigabyte 1060 που ειχα δεν το εκανε. Ειναι φυσιολογικο??? Ανοιξε to GPU-Z και δες εκει που λεει bus interface..κανε ενα Post Και πες μου τι γραφει.
panos0100 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 οποτε θα την παω πισω...ευχαριστω πολυ παιδια!!! Αυτος ειχε 260 gtx nvidia πηρε δωρεαν gtx 460 αρα εσυ θα παρεις GTX 3060 1
razorblade334 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Ανοιξε to GPU-Z και δες εκει που λεει bus interface..κανε ενα Post Και πες μου τι γραφει. pci express x16 3.0 Αυτος ειχε 260 gtx nvidia πηρε δωρεαν gtx 460 αρα εσυ θα παρεις GTX 3060 xaxaxxa ελιωσα!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα