YourTrueLegend Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Συμφωνω, καποια στιγμη πρεπει να ευαισθητοποιηθουν οσοι εχουν λειτουργικο εγκεφαλο και να δειχνουν στην υπολοιπη μαζα (που ειναι και η πλειοψηφια οταν μιλαμε για Ελλαδα) οτι δεν ειναι αποδεκτες αυτες οι συμπεριφορες, μπας και τελικα δουμε προκοπη σε κοινωνικο εστω επιπεδο. Ειδικα οσο η αστυνομια απουσιαζει λογω λειψανδριας. Απλα ο ts σε αυτη τη φαση δεν χρειαζεται αυτο για να ανακουφιστει, ασε που μπορει να πεσει και σε κανεναν περιεργο και να μπλεξει απο το τιποτα σε ασχημες καταστασεις. Διοτι αν σε δει ο Ελληναρας να του κολλας αυτοκολλητο στο καρο του, πρεπει να εχεις το Θεο μαζι σου μετα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Συμφωνω, καποια στιγμη πρεπει να ευαισθητοποιηθουν οσοι εχουν λειτουργικο εγκεφαλο και να δειχνουν στην υπολοιπη μαζα (που ειναι και η πλειοψηφια οταν μιλαμε για Ελλαδα) οτι δεν ειναι αποδεκτες αυτες οι συμπεριφορες, μπας και τελικα δουμε προκοπη σε κοινωνικο εστω επιπεδο. Ειδικα οσο η αστυνομια απουσιαζει λογω λειψανδριας. Απλα ο ts σε αυτη τη φαση δεν χρειαζεται αυτο για να ανακουφιστει, ασε που μπορει να πεσει και σε κανεναν περιεργο και να μπλεξει απο το τιποτα σε ασχημες καταστασεις. Διοτι αν σε δει ο Ελληναρας να του κολλας αυτοκολλητο στο καρο του, πρεπει να εχεις το Θεο μαζι σου μετα. Αν τον πετύχει την ώρα που το κολλάει και το παίξει άγριος, μπορεί ευγενικά να του ζητήσει συγγνώμη και να πάει να φέρει το διαλυτικό... (για το αυτοκόλλητο)
Zerg13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Αν τον πετύχει την ώρα που το κολλάει και το παίξει άγριος, μπορεί ευγενικά να του ζητήσει συγγνώμη και να πάει να φέρει το διαλυτικό... (για το αυτοκόλλητο) Ή μπορει να το παει official, να του πει φερε την τροχαια αν θες, οποτε θα φαει προστιμο αν την φερει. Οποιος κλεινει parking δεν τρωει προστιμο; Και αφαιρεση πινακιδων.Βεβαια η λυση σου ειναι καλη για να αποφυγει το ξυλο...
stelios_2809 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Τραβάω τα ίδια εδω στη Πάτρα. Πάρκιν επί του δρόμου με κανονικά σήμανση.Λογική μηδέν όμως. Μια μέρα κάλεσα τροχαία και ο τύπος το βράδυ ήρθε και κοπάνησε την γκαραζόπορτα.Είναι και νταήδες τρομάρα τους στην γειτονιά. Ακόμα και τώρα μετά από τόσο καιρό έχω περιστατικά σε συχνότητα 1/10. Τραγικοί
darklordvader77 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Οσον αφορά τον ts τον κατανοω απόλυτα, απλά να του πω πως ο καθένας "ελληνάρας" έχει το κουμπί του με υπομονή και σωστή σκέψη. Εχω πάρκινγκ σε γωνιακό σημείο, και μου χει τύχει ουκ ο λιγες φορές να με κλείσουν, κυριώς καλοκαίρι εποχή καθώς υπάρχει παραδίπλα σπορ καφετερια. Να γυρνας δηλαδη 23:00 σπίτι σου και να μη μπορείς να μπεις. Καλώ πάντα τροχαία, έχουν κάνει απο μια ωρα εως δυόμιση και 9/10 τους γράφαν, αναλογα αν ειχαν παρκαρει απλά μπροστά ή είχαν πατήσει και κράσπεδο. Αφότου έφευγαν οι αστυνομικοί και δεν είχαν φανεί ακόμα κολλούσα διάφορα ευφάνταστα σημειωματάκια πριν παω για υπνο οπως "Ειμαι γάιδαρος" και "Την επομενη φορά που θα ξαναπαρκάρεις γερανός και μηνυση οπως εισαι". Οταν τους πετυχαινα να ερθουν να παρουν το αμαξι τους νωρις σχετικα, τους επιανα με θράσος απλά και χωρις βρισιδια του τυπου "τι σου φταιω ρε φιλε να περιμενω?" "Καλά νεο παιδί εισαι δε μπορούσες να το παρκάρεις 20 μετρα εκεί που χει χωρο? Ηταν αναγκη να με κλείσεις?". Τυχαινε πολλες φορές επισης να με κλείσουν με βανακια εταιρικα και τους ελεγα απλά και λιτα πως έχω κανει εγγραφη καταγγελία με τη πινακιδα τους οποτε αν τους ρωτησει το αφεντικο να ξερουν απο που ειναι και πως γραφτηκε η κληση. Ε σπανιως πλεόν να παρκάρουν μπροστά, οχι οτι δε γινεται αλλα πλεον ξερει και η γειτονια πως ειμαι ψειρας και πως θα κάτσω να ασχοληθώ. Ο μονος που δεν ενιωθε ηταν ενας φορτηγατζης που είχε απλετο χωρο να παρκάρει νομιμα αλλα αντ αυτού είχε παρκάρει μπροστα και είχε κλείσει τις 2 απ τις 3 θέσεις του παργκινγκ. Πρωι πρωι κι ολας. Του κορναρα και μου λεει τι θες? Του κανω καλα εγω φοραω γυαλια εσυ δε βλέπεις 8 μετρα μπροστα νομιμο παρκινγκ? Τι εχεις κλεισει 2 θέσεις? Ξεκιναει να βριζει, εγω συνεχιζω να κορνάρω ώσπου αναγκάστηκε να φυγει
GeorgeHellas Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μιλάμε πάντα για νόμιμα πάρκινγκ έτσι; χεχε Γιατί ειδικά στο τελευταίο ποστ διάβασα για 3 Θέσεις μήκος..
Leon90 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Καλημέρα. ΝΟικιάζω εδώ και καιρό σπίτι με ιδιωτικό στεγασμένο πάρκιγκ στη πυλωτή. ΠΟλλές φορές αμάξια κλείνουν την είσοδο-έξοδο μ,ε αποτέλεσμα να με δυσκολεύουν με μανούβρες, α;φού δεν μπορώ να πάρω τη κατάλληλη γωνία για να βγώ. Απο τύχη δεν έγδαρα το αμάξι μου εως τώρα. Επειδή δεν πήγαινε άλλο έπιασα τον ιδιοκτήτη και του είπα να βάλουμε κορίνες βιδωτές απο το δήμο και τι άδεια χρειάζεται. Μου είπε είναι διαδικασία και δεν ξέρει τι θέλει. Παίρνω στον δήμο αλλά δεν το σηκώνει κανείς σε κανένα τηλέφωνο όχι μόνο σήμερα Μ/Δευτέρα αλλά και τη περασμένη βδομάδα και είναι δύσκολο να πάω το πρωί απο εκεί για να ρωτήσω. Επικοινώνησα και με τροχαία και μου είπαν είναι θέμα του δήμου. Δηλαδή εγώ αν καταλάβατε θέλω απλά να μπει μια ή δύο κορίνες στην ευθεία που τελειώνει το πάρκινγκ έτσι ώστε να μη βγαίνουν πιο μπροστά τα οχήματα κλείνοντας το πάρκινγκ. Ξέρετε θέλει κάποια ειδική άδεια που είναι χρονοβόρα; Πληρώνουμε κάτι; Επειδή το πάρκιγκ ανήκει στην πολυκατοικία αλλά είναι ατομικό χρειάζεται και υπογραφή απο τους υπόλοιπους ενοίκους; Αυτό που ανέφερες και εσύ με τα πλαστικά βιδωτά κολωνάκια πράξε. Μίλησε και με τον δημο για να είσαι σίγουρος για το τι επιτρέπεται και τι όχι. Αν τοποθετήσεις κολωνάκια που ξεπερνούν το μισό μέτρο, δύσκολα θα σου πεί κάποιος ότι δεν τα "είδα" και ακόμη πιο δύσκολο θα είναι να τα πατήσει κιόλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα