Nikolinx Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Γεια σας. Θελω να φτιαξω μια απλη σελιδα εστιατοριου στο squarespace το οποιο μου φανηκε ευκολο και αισθητικα πολυ καλο. Δεν εχω καθολου γνωσεις αλλα ετσι που εχουν γινει οι web builders ακομη κι εγω μπορω. Ηθελα να ρωτησω κατα ποσον θα επηρεαστει η ταχυτητα φορτωσης σε κινητα απο το αν ο σχεδιασμος ειναι μια και μοναδικη μακρυα σελιδα οπως το template που εχω διαλεξει. Επισης εχει κανεις εικονα για την ταχυτητα του squarespace σαν hosting γενικα και τι αλλο θα επρεπε να προσεξω με την συγκεκριμενη εταιρια? Καπου διαβασα οτι επειδη το hosting θα ειναι στο εξωτερικο, η σελιδα δεν θα εχει καλη τυχη στο google. Ισχυει κατι τετοιο; Ευχαριστω
Alithinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Το Web Builder πρώτη φορά το συναντώ. Ξέρω Web Designers, Web Developers, Front End Developers, Back End Developers, αλλά 'Web Builders' δε ξέρω τι είναι. Το να φτιάξεις κάτι με αυτό το πράμα πάντως σίγουρα δεν θα είναι web development. Και σε καμία περίπτωση δεν θα είσαι web developer. Θα είσαι απλά Website Admin, της σελίδας που το SquareSpace έκανε develop. Και άμα πεις ότι θα χρεώσεις το πελάτη για να φτιάξεις τη σελίδα, θα του πεις ψέματα, καθώς θα την έχει φτιάξει η SquareSpace, και εσύ απλά θα έχεις κάνει customization αλλάζοντας τα default κείμενα και φωτογραφίες με τα δικά σου. Web Developer θα ήσουν αν έφτιαχνες εσύ ο ίδιος τη σελίδα... Εννοώ να κάτσεις κάτω να γράψεις κώδικα. Ή μήπως με αυτή τη φράση εννοείς την υπηρεσία του SquareSpace ? Σε αυτή τη περίπτωση αναφέρεσαι σε μια Admin Form που σου επιτρέπει να κάνεις customize το περιεχόμενο της σελίδας. Έχει σημασία να καταλάβεις ότι εσύ δε χτίζεις αλλά απλά "κάνεις graffitti στους τοίχους" στο σπίτι που έχτισαν άλλοι για εσένα, και στη συγκεκριμένη περίπτωση κάνεις customization σε site που έχτισε η SquareSpace. Για να χτίσεις κάτι θα πρέπει να πιάσεις στα χέρια τα τούβλα, τα μπετά, κτλπ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση την Html, τη CSS, τη Javascript,κτλπ.. Όσο για τα ερωτήματα σου.. 1) Μπες στη σελίδα από το κινητό σου και δες. 2) Όχι, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. 3) Δε νομίζω να σχετίζεται άμεσα η θέση του server με το seo. Έμμεσα ίσως. Ίσως η σελίδα να αργεί να φορτώσει αν η σύνδεση γίνεται από μακρυά, αλλά για αυτό βοηθάει το CDN. Έχει το SquareSpace CDN? Αν όχι, σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις άλλης εταιρίας ? Το Seo είναι μια επιστήμη από μόνο του. Δες το καρφιτσωμενο thread σε αυτη τη κατηγορία του forum, και ξεκίνα να διαβάζεις. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2017 από Alithinos
dominotrix Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Ρε φιλε το σχολιο σου δεν παρειχε καμια απολυτως βοηθεια. Εκατσες εγραψες 3 παραγραφους για να κραξεις και στην ουσια δεν παρειχες καmia βοηθεια στον OP. Δυο απο τις τρεις απαντησεις σου ηταν δε ξερω/δε γνωριζω. Αν δε ξερεις απλα μη γραφεις, that's it. 1
Alithinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Ενω το δικό σου ποστ τον βοήθησε πολύ στα ερωτήματα του.. Την απάντηση μου ΕΣΥ τη κρίνεις ως κράξιμο, εγώ τη κρίνω ενημερωτική. Εσύ μάλλον θα θεωρείς το να εξηγήσει κάποιος σε κάποιον το τι είναι αυτό που κάνει, για να ξέρει τι κάνει και πως λέγεται, "κράξιμο" για κάποιο λόγο. Δε σε είδα να απαντάς όμως στα ερωτήματα του, αν ξέρεις να του απαντήσεις καλύτερα, κάνε το. Αλλά το να κρίνεις τους άλλους οτι δεν δίνουν καλές απαντήσεις ενώ ο ίδιος δεν απαντάς καν..
dominotrix Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Το ποστ μου δεν ειχε σκοπο να ενημερωσει τον OP αλλα εσενα στο να μην εισαι τοσο ντιβα. Αλλα θα μου πεις, οταν εισαι Stack Dev με γνωσεις Notepad++ και Filezilla οπως λες στο note σου, ε οσο να πεις το ανεβαζεις το καλαμι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα