Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν θυμαμαι αλλα ηταν πριν 3 χρονια περιπου νομιζω οπου εβλεπα η sony Να πεφτει και να βγαζπυν προβληματα αρκετα κινητα και ετσι δεν ασχοληθηκα παλι , για εμενα η samsung ειναι πρωτη και μετα ολες οι αλλες 

Δημοσ.

Φιλε μου αν θες και σου αρεσουν τα samsung τοτε παρε το Α52017.To oτι δεν μου κανει εμενα δεν σημαινει οτι ειναι κακο τηλεφωνο

Δεν το λες και vfm αλλα θα λες οτι πηρα αυτο που ηθελα. 

Δημοσ.

Το xperia x θεωρώ ότι έχει ανώτερο soc με πολύ καλές θερμοκρασίες σε αντίθεση με τον 808 που είχε τα θεματακια του

Κοστιζει 50% 50€ ακριβοτερα απο το moto x.

Δημοσ.

50ευρω διαφορά έχουν και το xperia x είναι στο μπάτζετ του παιδιού. Άρα όταν λες σε αυτά τα χρήματα(δηλαδή στο μπάτζετ του) το x Style έχει το δυνατότερο soc θεωρώ ότι είσαι λάθος

• Like 1
Δημοσ.

50ευρω διαφορά έχουν και το xperia x είναι στο μπάτζετ του παιδιού. Άρα όταν λες σε αυτά τα χρήματα(δηλαδή στο μπάτζετ του) το x Style έχει το δυνατότερο soc θεωρώ ότι είσαι λάθος

Ωπ, σωστος, νομιζα οτι εκανε 340€.

Ο snap808 παραμενει (εστω και οριακα) δυνατοτερο soc απο τον snap650 και εχει και το θετικο οτι το βρισκει σε φθηνοτερο κινητο.

Kατα τα αλλα, οι διαφορες στις επιδοσεις ειναι μικρες, οποτε πιο σημαντικα ειναι αλλα πραγματα:

α) τι μεγεθος οθονης προτιμαει

β) τιμη κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

340 έχει το x performance,ίσως εκεί μπερδεύτηκες. Αν βάλουμε στο παιχνίδι το ότι ο snp650 είναι τρομερά δροσερός και ότι το xperia x κουβαλάει μια fhd οθόνη τότε εγώ θα πω ότι αυτό είναι (οριακά) καλύτερο soc σε όλες τις συνθήκες. Τεσπα κουβέντα να γίνεται :)

Δημοσ.

εχεις δικιο το εγραψα πολυ μπερδεμενα , λοιπον αυτο που ψαχνω ειναι ενα κινητο στα 250 με 300 ευρω , επισης θελω να εχει καλη καμερα και να παιζει ανετα παιχνιδια , αυτο που εχω δει ειναι το Α5 2017 γτ ξερω οτι εχει σιγουρα καλη καμερα

Στην καλύτερη μέτρια θα την χαρακτηριζα. Και στις λήψεις βίντεο το ίδιο.

Γενικά σαν συσκευή δεν αξίζει 3 κατοστάρικα.

Για ναυαρχιδες ναι, αξίζει Samsung.

Μεσαία κατηγορία και κάτω,συνήθως υπερτιμημένα μοντέλα βρίσκεις.

• Like 1
Δημοσ.

εχεις δικιο το εγραψα πολυ μπερδεμενα , λοιπον αυτο που ψαχνω ειναι ενα κινητο στα 250 με 300 ευρω , επισης θελω να εχει καλη καμερα και να παιζει ανετα παιχνιδια , αυτο που εχω δει ειναι το Α5 2017 γτ ξερω οτι εχει σιγουρα καλη καμερα 

αν θες καλή κάμερα και δεν θα πεις όχι σε δυνατό ήχο, οθονάρα με ελάχιστα bezels, εμπειρία γυμνού android πάρε το moto x style με μόλις 230 ευρώ παίρνεις την προτελευταία ναυαρχίδα της εταιρίας

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ο καθενας εχει διαφορετικη επιλογη και εχω μπερδευτει πολυ , σε ποιο site μπορω να δω ποια καμερα ακριβως εχει το καθε κινητο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...