Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μπορει καποιος να με βοηθησει στην αγορα ενος smartphone ευχαριστω

1)Το ποσό που διαθέτουμε: αν μπορειτε θα ηθελα να προτεινετε απο ενα κινητο για 250-300 ευρω

2)Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): facebook,instagram,nba live mobile,εφαρμογες για game capture

3)Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: πανω απο 5 ιντσες

4)Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει -

5)Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι

6)Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; -

8)Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; ναι

9)Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; ναι

10)Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android

11)Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; πανω απο 2700mah

12)Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; και απο εξωτερικο

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι

14)Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; oxi

Επεξ/σία από thanasiskg
Δημοσ.

Αν μπορει καποιος να με βοηθησει στην αγορα ενος smartphone ευχαριστω

1)Το ποσό που διαθέτουμε: αν μπορειτε θα ηθελα να προτεινετε απο ενα κινητο για 150-250-350 ευρω

14)Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; για μεταχειρισμενο μεχρι 100 ευρω

Ποσα κινητα ψαχνεις ;; 3;; Ψαχνεις κινητο στα 150,στα 250 και ενα στα 350;;

Το μεταχειρισμενο στα 100 ειναι αλλο ;; Δεν βγαζω ακρη 

Δημοσ.

Ποσα κινητα ψαχνεις ;; 3;; Ψαχνεις κινητο στα 150,στα 250 και ενα στα 350;;

Το μεταχειρισμενο στα 100 ειναι αλλο ;; Δεν βγαζω ακρη 

εχεις δικιο το εγραψα πολυ μπερδεμενα , λοιπον αυτο που ψαχνω ειναι ενα κινητο στα 250 με 300 ευρω , επισης θελω να εχει καλη καμερα και να παιζει ανετα παιχνιδια , αυτο που εχω δει ειναι το Α5 2017 γτ ξερω οτι εχει σιγουρα καλη καμερα 

Δημοσ.

Σε αυτα τα χρηματα εγω θα κοιτουσα το xperia x η αλλιως με λιγα επιπλεον απο το μπατζετ σου το honor 8 

To A5 το βρισκω ακριβο,πολυ μετριο soc για να ζηταει 300 ευρω.

Δημοσ.

Aν ειναι να ανεβεις εγω θα επιμεινω σε sony και huawei .. x performance και p9 αντιστοιχα 

Ουτε το s6 αξιζει τα χρηματα που ζηταει κατα την γνωμη μου 

Δημοσ.

Τα sony δεν τα έχω σσ μεγάλη εκτίμηση, για το huawei το σκέφτομαι, αν έχει κάποιος άλλος κάποια άλλη γνώμη ας την πει

Δημοσ.

Τα sony δεν τα έχω σσ μεγάλη εκτίμηση, για το huawei το σκέφτομαι, αν έχει κάποιος άλλος κάποια άλλη γνώμη ας την πει

Xiaomi NOTE 4x ελληνικό

Δημοσ.

ειχα sony παλια που εβγαζε προβληματα και μετα πηγα στο Lg g2 οπου δυο χρονια δεν ειχα το παραμικρο θεμα αλλα επεσε και μου εσπασε η οθονη ,γιαυτο και τα εμπιστευομαι

Δημοσ.

Να φανταστώ ότι είχες κάνα xperia t φάση και από τότε δεν ξανά είχες επαφή με Sony στην μεγαλη/μεσαία κατηγορία.ΣΑν το φίλο μου που πριν 2 χρόνια είχε μια μπακατελα της huawei με 100ευρω και μου έλεγε δεν ξανά παίρνω huawei, δεν αξίζουν. Το lgg2 είναι θρύλος,από τότε έχει να βγάλει καλό κινητό ή LG. Σαν χαρακτηριστικά το g5 se είναι αρκετά καλό και με φοβερή κάμερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...