Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μίλησα με Microsoft, δεδομένου ότι στο eshop εξαντλήθηκε και άρα μόνο επιστροφή χρημάτων θα μπορέσει πλέον να μας κάνει το eshop.

Στη Microsoft μου είπαν ότι το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο έχει καταργηθεί και ότι αν θέλω μπορούν να μου το αντικαταστήσουν με ένα αντίστοιχης αξίας με τα 29,90€. Συγκρίνουν με τις τιμές του δικού τους store και μου πρότειναν το Wireless Desktop 850 ή το Wired Desktop 600. Οπότε αναγκαστικά πάμε για πιστωτικό ή επιστροφή χρημάτων από το eshop.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρα υπαρχει στο eshop ακομα.Απλα οχι στα 29.90.Εγω τωρα σε λιγο θα παω το δευτερο πισω.Στην microsoft μου εστειλαν κ mail για να το στειλω πισω κ να μου στειλουν καινουριο απλα θα παρει 6 εβδομαδες....

Δημοσ.

Μια χαρα υπαρχει στο eshop ακομα.Απλα οχι στα 29.90.Εγω τωρα σε λιγο θα παω το δευτερο πισω.Στην microsoft μου εστειλαν κ mail για να το στειλω πισω κ να μου στειλουν καινουριο απλα θα παρει 6 εβδομαδες....

Μέχρι νωρίς το πρωί το έδειχνε εξαντλημένο στο eshop. Πιθανόν να το δείχνει διαθέσιμο από όσους τα επέστρεψαν. Στην MS δεν υπάρχει καν στο ελληνικό site. Με τηλέφωνο ή email επικοινώνησες;

Δημοσ.

Τηλεφωνο.εχω ετοιμο το mail να το στειλω πισω να ερθουν να παρουν το δευτερο χαλασμενο για να δρομολογηθει η αποστολη του καινουριου.

Δημοσ.

Μια από τα ίδια δυστυχώς :mad: μόλις χάσει το βύσμα χάνει και τη bluetooth και θέλει πάλι pair -  απαράδεκτο η μπαταρία  να μην κρατάει ούτε 3 secs - αν έχει μπαταρία δεν φορτίζει καθόλου.

Δημοσ.

καλά αν καταργήθηκε τότε γιατί το πουλάνε τα μαγαζιά ακόμα;όχι μόνο τα ελληνικά και στην ίδια την αμερικάνικη MS

τόσο πολύ στοκ είχανε;

Μια από τα ίδια δυστυχώς :mad: μόλις χάσει το βύσμα χάνει και τη bluetooth και θέλει πάλι pair -  απαράδεκτο η μπαταρία  να μην κρατάει ούτε 3 secs - αν έχει μπαταρία δεν φορτίζει καθόλου.

πάλι χαλασμένο ήρθε;

Microsoft Universal Mobile Keyboard hands-on: Solid, but not quite universal

δεν κάνει επαφή η μπαταρία με το τσουτσούνι εκεί που ακουμπάει η μητρική, άλλοι γράφουν ότι μάλλον δεν έχει καν μπαταρία μέσα :P

Problem with microsoft universal mobile keyboard

χαμός στο αμερικάνικο amazon από χαλασμένα πληκτρολόγια ( 274 άτομα)

8 στο εγγλέζικο

6 στο γερμανικό

---

εαν όσοι πήρατε για 2η φορά χαλασμένο προτείνω να μπείτε eshop και στο skroutz και να ρίξετε 1 αστέρι και να γράψετε και το γιατί..Τουλάχιστον να γλυτώσουμε κόσμο να μην την πατήσει όπως εμείς..αυτό θα κάνω εαν έρθει ξανά χαλασμένο.

Τουλάχιστον πετάξαμε 30€ και όχι 80€ που έκανε κανονικά..Που και πάλι είναι φράγκα!

Το δικό μου δεν ήρθε ακόμα από αντικατάσταση..Για να δούμε αύριο.

Τί κάνω στην περίπτωση που έρθει πάλι χαλασμένο; Πχ δεν με ενδιαφέρει να μου πιστώσει τα χρήματα το eshop, γίνεται να μου τα δώσει στο χέρι;

θα δουλέψει με powerbank? :-D

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως εμφανίζεται σε πολύ λίγα τοπικά sites της MS. Από τα 20 που τσέκαρα, μόνο σε US, Βουλγαρία, Ισπανία και Λατινική Αμερική το εμφανίζει.  Επίσης, πριν λίγο με πήραν για follow up call από την MS και μου επανέλαβαν ότι δεν το φέρνουν. Είναι και σε ποιον θα πέσεις..

Ναι, στο χέρι στα δίνει εφόσον το ζητήσεις (προβλέπεται και νομοθετικά). Πλάκα - πλάκα, αυτό με το powerbank δεν είναι άσχημη ιδέα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

edit :  με powerbank το κόβει και κλείνει . σε 10 αρι android mls δεν το βλέπει με τίποτα όπως και σε nexus

σε 7αρι mls  το βλέπει και στο Moto g+ android  το βλέπει μόνο με τον διακόπτη στη θέση windows ....

Συμπέρασμα ; επιστροφή και άι σιχτίρ πολύ ασχολήθηκα .

Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ.

3ο πληκτρολογιο στη σειρα χαλασμενο..μολις το παρελαβα απο service του eshop...σφραγισμενο κ αυτο.το φορτισα 10 λεπτα,εβγαλα το καλωδιο κ τελος κ αυτο...σε λιγο το παω πισω...κ περιμενω το επομενο!

Δημοσ.

Συνέχισε την προσπάθεια, κάποτε θα σταθείς και εσύ τυχερός!

Σε μένα δόθηκε ως αντικατάσταση καινούριο σφραγισμένο πληκτρολόγιο, το οποίο τουλάχιστον για τις πρώτες 3 ώρες χρήσης δουλεύει κανονικά (μετά από 2 ώρες φόρτισης).

Σε Windows tablet δουλεύει σωστά η εναλλαγή γλώσσας, σε Android δεν έχω καταφέρει να βρω τρόπο εναλλαγής γλώσσας με συνδυασμό πλήκτρων.

Δημοσ.

Να ενημερωσω οτι μετα απο 4 σφραγισμενα κ χαλασμενα πληκτρολογια αποφασισα να παρω τα λεφτα μου πισω...μαλλον ημουν πολυ ατυχος!

Δημοσ.

Μια χαρά . Είμαι ψιλό εκνευρισμένος  γιατί ενώ είπα αλλαγή με άλλο  λειτουργικό  μου ήρθε μήνυμα ότι πιστώθηκε στο λογαριασμό σας .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...